και λιγα εχεις ακουσει…
Είμαι στον 2ο κύκλο Sopranos.
Καταπληκτικό soundtrack, ανατριχιαστικό ώρες ώρες (http://youtu.be/jnT7vLIZYYs), οι αναφορές πέφτουν μία μετά την άλλη, πολύ παιδεία η σειρά (διαλογισμός πάνω στον ναρκισσισμό και γενικά την ψυχολογία των χαρακτήρων της, στην φιλοσοφία του σύγχρονου μαφιόζου, Art of War και χίλια δυο άλλα που μου διαφεύγουν).
Αυτά είναι οι σάλτσες της σειράς. Προφανώς γαμάει και σε όλα τα υπόλοιπα. Δεν είναι να αναρωτιέται κανείς που την κυρήσσουν ως τη σειρά που πρώτη άλλαξε τον χαρακτήρα της TV και την έκανε πιο relevant και από τον κινηματογράφο.
περιμενω να ξεκινησει το the following
Πες καμία λεπτομέρεια αν είναι καλό, κλπ…
ετοιμασου να τα δεις κιολας
<3 <3 <3
[SPOILER][/SPOILER]
Sopranos πατάει κάτω τα πάντα. Το χω βάλει και το βλέπω δεύτερη φορά.
Wilfred ξεκίνησα καλό φαίνεται, αλλά θέλω και κάτι σοβαρό. Ψήνω να ξεκινήσω Deadwood, μάλλον, ή και τίποτα άλλο. Για πείτε.
ξεκινα deadwood, hbo-ποιοτητα αλλα μην περιμενεις πολυ μπαμ-μπουμ και καουμποιλικι… οι λογομαχιες μετρανε πιο πολυ και γενικα εξελισεται σχετικα αργα…
το εχω χαλαρωσει λιγο με τις σειρες γιατι πρεπει να δω καποιες must-see ταινιες και να διαβασω κανα βιβλιο,breaking bad s04 μονο πολυ χαλαρα…
Τσέκαρε ποστ #492
ενδιαφερον ο πιλοτος του λετζιτ.
οποιος εχει δει stand up του Jefferies ξερει πανω κατω τι να περιμενει… δεν εχω ιδεα πως θα συνεχισει η σειρα παντως. δηλαδη το πρωτο ειναι αρκετα αυτοτελες και ασαφες
εχω δει μονο 5 επ. αλλα εχω αρχισει να μπαινω στο κλιμα και να κολλαω.
α και αφισετο nattens madrigal στο δωματιο του μικρου \μ/
και Politics of Ecstasy:D
επιστρέφει για τριτη σεζόν το the kiling !!!
τελειωσα το twin peaks
τι σειραρα ηταν αυτη ρε πστη μου, απορω γιατι την εκοψαν ετσι αποτομα οι τρομπες.
μπορω να πω μαλιστα οτι το δευτερο μισο της 2ης σεζον οπου απογειωνεται το μεταφυσικο στοιχειο, μου αρεσε περισσοτερο απο την πρωτη ιστορια με τη δολοφονια της Λωρα.
Το Λοστ εχει παρει παρα πολλα στοιχεια απο αυτο το 2ο μισο του twin peaks
το τhe following εχει μπει δυνατα
Απορώ πώς έκατσε και έγραψε κάτι ο Γουίλιαμσον που να μην έχει πρωταγωνιστές 16χρονα. Και είμαι περίεργος να δω αν θα κάνει επιτυχία. Το πρώτο επεισόδιο εμένα πάντως δεν μου είπε και πολλά.
το εχει δει κανείς αυτό? ειδα ενα βίντεο και ήθελα να κλάψω απο την βλακεία
[B]The IT Crowd[/B]
Το εχω δει εγώ. Ειναι πολυ καμμένο, εχει γέλιο.
Είναι καταπληκτική σειρά απλά η μαλακία είναι οτι μπορείς να την δεις όλη σε ένα απόγευμα και μετά να ξενερώσεις επειδή είναι λίγα τα επεισόδια.
όντως λίγα επεισόδια, αλλά μου άρεσε αυτό το λίγο που ειδα. θα το τολμήσω. θεκνς παλικάρια