Περί σειρών γενικά

Καλύτερο επεισόδιο ever

Φοβερη σειρα ειναι,δες το οπωσδηποτε!
Λιγο μπορει να θες να σκοτωσεις τον Μος στα πρωτα 2-3 επεισοδια μεχρι να τον συνηθισεις αλλα μετα θα το λατρεψεις!

αυτό http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=m2O78U-SM58#t=30s

Crimson δες το οπωσδηποτε!Για μενα η καλυτερη κωμικη σειρα.
Χτες τελειωσα κ το black books!Ενα επος κ αυτη!

[SPOILER]η σκηνη με το ace of spades ανθολογια!!!
[/SPOILER]

Δειτε Black Mirror , ξεκιναει η 2η σεζον και ειναι μπομπα.
Μονοωρα αυτοτελη episodes που τα σπανε!

+1000,ηρωας αγγλος πρωθυπουργος :wink:

ειδα το πρωτο επεισοδιο του black mirror, ok πρωτοτυπη ιδεα ηταν αλλα απο κει και περα βαρεθηκα απο τη μεση και μετα το πηγα στο ff

Ανεβαίνουν στα γνωστά site σιγά σιγά τα επεισόδια του house of cards.

Το οποιο ειναι?
Πρωτη φορα το ακουω, αν μπορεις πες 2 λογια.

τσεκάρετε και το the following με ωραίο soundtrack

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Following

Πείτε 2 λόγια για The Americans και House of Cards ρε άνθρωποι!! :x

Τώρα τελευταία έχω λιώσει[I] [U]Seinfeld[/U][/I].

Ο λιγότερο ξεκαρδιστικός χαρακτήρας είναι ο ίδιος ο Seinfeld, αφού Costanza είναι ο υπέρτατος loser, ο Kramer ο αγαπημένος μου χαρακτήρας σε sitcom ever (δεν υπάρχουν λόγια, απλά δείτε τον), και η Dreyfus είναι quirky και γλυκούλα. Μεγάλη αγάπη.

Άμα τελειώσω την σειρά θα κάνω thread.

αξιζει να το ξεκινησω? ειναι κ πολλα επεισοδια…:-k

το βρετανικο office τελειωσα σημερα, γαμησε γαμησε γαμησε…:smiley:

Αξίζει!

Δεν είναι το καλύτερο sitcom που θα δεις, για την ακρίβεια μπάζει σε αρκετά σημεία και είναι υπερβολική, αλλά βγάζει πολύ γέλιο. Ιστορική σειρά. Είναι νομίζω η βάση των κλασσικών sitcom που βγαίνουν στα 90’s-00’s-10’s, the show about nothing.

Και αν γενικά ταυτίζεσαι και γουστάρεις με χαρακτήρες, αυτή η σειρά έχει τον πιο γουστόζο.

Καλό είναι το seinfeld αν και ακόμα είμαι στην 4η σεζόν. Αν δε σε πειράζει ότι είναι πολύ 90’s ξεκίνα το. Θα συμφωνήσω επίσης ότι το περισσότερο γέλιο το βγάζει ο Kramer και ο George(ο οποίος σύμφωνα με τον Larry David είναι απεικόνιση του εαυτού του) παρά ο Seinfeld.
Επίσης όλη η 7η σεζόν του Curb Your Enthusiasm έχει θέμα την προετοιμασία ενός reunion επεισόδιου Seinfeld, 10 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

ξεκινησα Justified.

πολυ μαρεσει, μουχε λειψει ο μπασταρδος ο Oliphant (Dead Wood)

αστυνομικοτετοια ειναι, nothing special. την περιμενα τερμα δραματικα, αλλα τα πρωτα 4 επς πουχω δει εχουν αρκετο comic relief.

παιζει και ο Shane απο το Shield στον πιλοτο, αλλα σιγουρα θα γινει Recurring χαρακτηρας

The Americans. Πρώτο επεισόδιο, φαίνεται να έχει ζουμί η υπόθεση και να αξίζει

Ξεκίνησα House of Cards. Τον λατρεύω τον Kevin Spacey. φαινεται μεγάλη σειρα πάντως.

Αυτη η σειρά τι φάση είναι? Θα έχει και δευτερη σεζόν?

Spacey ωραίος…Καλή φάνηκε. Θα τιμήσω 2-3 επεισόδια και αν με ψήσει παίζει να την ξεκινήσω.

Πέτυχα προχθές τυχαία και το The Killing. Αυτή μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον.