το house of cards με τι εχει να κανει?
Το πρώτο επεισόδιο είδα μόνο του μπι όνεστ. Αλλά το σενάριο είναι ότι ο Σπέισι είναι βουλευτής στο Κογκρέσο και του παίζουν μια πουστιά και αυτός μετά θα τα κάνει πουτάνα (απ’οτι φαινεται) για να πάρει εκδίκηση (πολύ χοντρικά τα λέω για να μην κάνω και κανα σπόιλερ). Αυτό που μου άρεσε είναι η σκηνοθεσία η οποία σπάει αρκετές φορές τον “τέταρτο τοίχο” (δηλαδή ο ηθοποιός κοιτάζει μες στην καμερα) και είναι σαν να μιλάει ο Σπέισι στο κοινό εξηγώντας τους κάποια πράγματα σχετικά με το πως λειτουργεί ο ίδιος. Προσωπικά μου φάνηκε αρκετά έξυπνο, ειδικά όταν έχεις μια ηθοποιάρα σαν τον Σπέισι ο οποίος μόνο με τις εκφράσεις που παίρνει κοιτώντας την κάμερα καταλαβαίνεις ότι θα τα κάνει πουτάνα:p
υπότιτλοι παίζουν?
μόνο αγγλικούς βρήκα
double post γιατί η σειρά γαμάει απίστευτα8O κάθε επεισόδιο έχει περισσότερη ίντριγκα και διαπλοκή από όλα τα επεισόδια της λάμψης μαζεμένα. και επαναλαμβάνω: ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΕΙ Ο KEVIN SPACEY??
πραγματικά.και πολύ badass ρόλος.αλλά και η γυναίκα του, τρομερή ηθοποιάρα.
ο φίντσερ, μετά από 5 χρόνια, φαίνεται να βάζει επιτέλους την υπογραφή του σε κάτι πολύ καλό.
ο τύπος είναι ότι πιο evil έχω δει σε σειρα
Το Κilling ειναι η καλυτερη αστυνομικη σειρα για μενα.
Και το Αμερικανικο ειναι πολυ δυνατο επισης.
Ειδα το πρωτο διπλο επεισοδιο του The Killing και πραγματικα εμεινα μαλακας.Γουσταρω γενικα τετοιου ειδους ταινιες θριλερ και η δημιουργια μιας τετοιας σειρας φαινεται πολυ γαματη ιδεα.Πραγματικα το πρωτο επεισοδιο ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει απο σειρες τα τελευταια χρονια.(τρομερη ατμοσφαιρα)Απλα οπως ολες οι σειρες με πολυ δυνατο πιλοτο ελπιζω να μην κανει κοιλια στην πορεια(και ειναι πολυ ευκολο αν σκεφτει κανεις οτι το σεναριο ταιριαζει πιο πολυ σε ταινια παρα σε σειρα).
+Πολυ γλυκουλα η πρωταγωνιστρια.
[SPOILER]Θα μπορουσε το πραγμα να γινει πολυ ενδιαφερον αν στην πορεια ο δολοφονος γινοταν serial killer.Και παρα το γεγονος οτι ηδη απο το εξωφυλλο γνωριζεις οτι η κοπελα θα βρεθει νεκρη ημουν απ’την πρωτη στιγμη στην τσιτα και ειχα τρελη αγωνια.[/SPOILER]
Ειδα και πρωτο επεισοδιο House Of Cards.Στανταρ θα συνεχισω να τη βλεπω(καποια στιγμη) αλλα προς το παρον το killing με εκανε ηδη να τη ξεχασω.
Αυτο ειναι Δανεζικο, παιχτηκαν 3 σεζον, τελειωσε και τωρα παιζει και αμερικανικο remake?
Ποιο απο τα 2 βλεπεις?
Εχω φαει ενα μπερδεμα…
Μπορεί να έχει αναφερθεί, δεν ξέρω, αλλά έχει βγει νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Μπέικον, νομίζω είναι στα 3 επεισόδια και μάλλον σπέρνει από ότι μου λένε. Θα μαζευτεί το πρώτο σεζόνι και θα το τιμήσω δεόντως γιατί ο Κέβιν είναι μεγάλος παιδαράς.
ναι το The Following. Δείτε, απο μουσικής άποψης δεν θα χάσετε, έχει παίξει ήδη
http://www.youtube.com/watch?v=XhQ8InGOa1o και http://www.youtube.com/watch?v=EEX0sbrm8yw
Είδα χθες τον πιλότο, δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά θα δω τα επόμενα.
Η μουσική με ψάρωσε πάντως. Πολύς καλός κόσμος μπαίνει στην τηλεόραση πια.
Εσύ Ερωτικέ ψήσου να δεις hell on wheels…γαμάει ο Μποχάνον λέμε
Still watching the Tsopanos, wait re
του spacey ειναι remake
απο miniseries του bbc
το 1990 επι εποχης θατσερ!!!
δεν είναι τίποτα ρε… ενα σκ μου πήρε…20 40λεπτα επεισόδια μόνο :!: …κάψιμο
Και πίνει ένα μπουκάλι βρωμο-ουίσκυ κάθε 5 λεπτά…Έρωτας!
αυτο περιέχεται στο “γαμάει ο μποχάνον” 8)