Περί σειρών γενικά

Μην μιλάτε αλητάμπουρες, μετά το τελευταίο κάψιμο, με κάψατε γιατί από τότε μου λέει η γυναίκα μου “Δεν είσαι σαν τον Τζαξ, οπότε παντόφλα”, σιγά μην σας ξανακούσω…:stuck_out_tongue:

To arrow δεν βλέπεται για κανένα λόγο. είδα τον πιλότο και αυτό με το ζόρι. αίσχος. Το supernatural όσο έχει επεισόδια σαν τα φετινά μια χαρά έκαναν και το ανανέωσαν :smiley:

το arrow προσωπικα το βρισκω οκ. οκ δεν ειναι υπερτουμπανο παραγωγη αλλα δεν περιμενα και dark knight στην tv.

Το ξέρω ότι είμαι καμένος αλλά Revenge βλέπει κανείς?

:oops:

δεν καταφερα να τελειωσω την πρωτη σεζον.

το βλεπει η μανα μου φανατικα ομως αν σε παρηγορει.

Να τα βλέπει η δικιά μου αυτά. [-X

όπως και να χει στηρίζουμε τον αγώνα για εκδίκηση της Αμάντα Κλαρκ. Ακόμα. Ναι. Αντέχουμε.

Το βλέπω εγώ φανατικά και με κούρασε αρκετά στη δεύτερη σεζόν. Αλήθεια θα ήθελα μια σεζόν με 22 επεισόδια γεμάτα ίντριγκα, αγωνία, ανατροπές (όπως ακριβώς ξεκίνησε) και να τελειώσει με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Δεν ξέρω πόσο ακόμη θα τραβήξει.

Ισχύει. Ο πρώτος είχε καταιγιστική εξέλιξη και σε κράταγε. Τον δεύτερο τον βλέπουμε χωρίς λόγο και οχι για πολύ ακόμη.

ξεκίνησα τον πρώτο κύκλο επειδή emily vancamp αλλά το σταμάτησα κάπου στο 17-18 γιατί με είχε κουράσει αφάνταστα και είχα ΤΙΣ σειρές στην άκρη για να δω. σκεφτόμουν κάποια στιγμή να το συνεχίσω αλλά απ’ότι βλέπω δεν υπάρχει λόγος, ε;

Εγώ έχω το κακό συνήθειο να μην παρατάω τις σειρές που μου αρέσουν άσχετα αν δεν έχουν νόημα από ένα σημείο και μετά (βλέπε Χαου ι μετ γιορ μαδερ). Τον πρώτο τον γούσταρα γιατί υπήρχε ξεκάθαρος στόχος για ξεκάθαρο λόγο και έβγαινε πετυχημένα στην οθόνη (δράση-ίντριγκες-ανατροπές- αγωνία μπλα μπλα μπλα) . Ε, στον δεύτερο παρότι τα παραπάνω στοιχεία υπάρχουν ακόμη, έχει αλλοιωθεί το βασικό story της σειράς και χάνει το νόημα της. Είναι φανερό πως πήγαινε για μια σεζόν και το τραβήξανε από… τα μαλλιά της Εμιλυ, επειδή έκανε επιτυχία για να πάει και σε δεύτερο.

Ξεκίνησα και εγώ το House of Cards. Μου άρεσε η σειρά, το σενάριο, το όλο κόνσεπτ. Διάβασα ότι είναι remake παλιάς.
Με ενοχλεί που δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι. Οκ, ξέρω αγγλικά αλλά δεν είναι και gossip girl.
Συνεχίζω με τρίτο επεισόδιο.

btw ξανάνοιξε το εξσαμπς

black mirror 2x01

[SPOILER]Παρα πολυ ωραιο και αυτο. Πιστευω θα μπορουσαν να σκεφτουν ενα καλυτερο τελος και να του κανουν και κανενα update να γερναει κιολας.[/SPOILER]

Προς οπαδους Impractical Jokers:

Η πρωτη σεζον μου χε αρεσει αρκετα και εβγαλε αρκετο γελιο,αλλα η δευτερη μεχρι στιγμης με εχει ξενερωσει πολυ.Μου αφηνει εντονα την εντυπωση οτι ολα ειναι υπερβολικα στημενα και ψευτικα.Δεν ξερω κατα ποσο ηταν αληθινες οι φαρσες στην πρωτη σεζον,αλλα τοσο επαγγελματικο στησιμο δεν μου εβγαζε.Ακομα και οι πολιτες που συμμετεχουν και και καλα δεν εχουν ιδεα τι παιζει μου φαινεται λες και ειναι (κακοι) ηθοποιοι στη δευτερη σεζον.

[B][U]Hannibal[/U][/B]

Με θεό Mads Mikkelsen στο ρόλο του Χάνιμπαλ. Υποσχόμενο φαίνεται.

Στις 4/4 ξεκινάει.

Αυτό το anger management με τον Charlie Shean τι διάολο είναι το έχει δει κανείς; Δεν είναι καν σίγουρος αν είναι σειρά η εκπομπή.

Σειρα ειναι, πριν λιγες μερες το κατεβασα.
Ειμαι στα τελειωματα της 8ης σεζον απο Two and a Half Men, θα το αρχισω και εγω μολις τελειωσει το Two and a Half Men.
Ειναι εθιστικος ο πουστης ο Charlie!!

επιτελους μια σειρα που γελαω ΠΟΛΥ… ξεκινησα black books…:smiley:

:thumbup::thumbup::thumbup: