+1 για it crowd πολύ γέλιο
εγώ έκανα το ανάποδο, είδα αυτό πρώτα και ξεκίνησα πριν λίγες μέρες μπλακ μπους και έχουν παρόμοιο χιούμορ
+1 για it crowd πολύ γέλιο
εγώ έκανα το ανάποδο, είδα αυτό πρώτα και ξεκίνησα πριν λίγες μέρες μπλακ μπους και έχουν παρόμοιο χιούμορ
workaholics εχει δει κανεις; μετραει; πετυχαινω στα ιντερνετς τον μαλλια με το pedotache και μεχει ψησει…
πάρα πολύ ωραίο και το τρίτο black mirror
Peep show λεω εγω. Οι 2 πρωτες σεζον ειδικα ειναι στο θεο
και Extras.Το διδυμο Gervais-Merchant ειναι εγγυηση.
Καλο για να σκοτωσεις την ωρα σου, πολυ χυμα ομως, χωρις καποια κατευθυνση. Προσπαθει να μιμηθει σε χαβαλε το αρχικο Sunny αλλα σε ποιο εφηβικο σταδιο, χωρις να αγγιζει καθολου κοινωνικα status.
Dr Love, δες το Spaced και αφου το τελιωσεις, δες το αλλες δυο φορες. Διδυμο pEgg-Frost δεν το αγγιζει ο gervais με το ψηλαγγουρο, ο’τι και να κανεις.
ακουγεται ενδιαφερον, μαλλον θα το τιμησω. Θενκς
Workaholics τοχα αναφερει πιο πισω νομιζω.
Τη παρακολουθω τη σειρα, και εχει αρκετο γελιο.
Φουλ καψιμο βεβεα, αμα γουσταρετε καμενο-drugso-ποτο-καταστασεις αξιζει!
Tελικά βλέπω The Following, o Bacon θεούλης, ο κακός όμως πάιρνει τα πάσα και είναι το χάιλαιτ (είναι φοβερός τύπος), έχει και φοβερή μιλφάρα (η γυναίκα του κακού), αυτοί είναι και οι μόνοι λόγοι να το βλέπει κανείς δυστυχώς, είμαι στο 7ο επεισόδιο και έχω χορτάσει μούφα. Θα παρακολουθήσω τη σεζόν να δω που το πάνε. Όσοι δεν τη ξεκινήσατε καλό να μείνετε μακριά.
η μιλφάρα είναι η τρελή γκόμενα του Χανκ Μούντυ απο την 5η σεζόν! Φέτος μεταξύ The Following και Californication έγινε το εξής. Στο Californication στο πρώτο επεισόδιο [SPOILER]πεθαίνει η Natalie Zea και συνεχίζει η Maggie Grace, ενώ στο The following γίνεται το αντίστροφο![/SPOILER]
plus οτι στο The following μέχρι το 5-6 επεισόδιο παίζουν δυνατά κομμάτια απο μουσική
Άει γεια σου και έλεγα που την είδα τελευταία, η μνήμη μπάζει για τα καλά, στηρίζω μιλφάρα, δυνατά κομμάτια παίζουν, ξέχασα να αναφέρω άλλο ένα συν τη μουσική (εδώ τελειώνουν). Tελευταίο τραγούδι προσκύνημα που έπαιξε:
http://www.youtube.com/watch?v=EBAzlNJonO8 \m/
Ψάχνω να βρω όλα τα επεισόδια από τη Μαρία την άσχημη και ούτε το Μέγκα τα έχει, ούτε το γιουτιουμπ. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς;
Ήμουν σχεδόν σίγουρη:!:
Αχ, κατασυγκινήθηκα. Ευχαριστώ πολύ!!!
φοβερο μιλφ η γυναικα του τζο οντως
Μήήήήήήήπως έχει ασχοληθεί κανείς με το [U]Les Revenants[/U];
Κατέβασα και τη σειρά και την [U]ταινία[/U] στην οποία βασίστηκε και λέω να δω τη σειρά πρώτα, μόνο και μόνο λόγω Mogwai στο OST.
Το τελευταιο Workaholics παντως ειναι απο τα καλυτερα της σεζον.
Ναι ρε. Φτιάχτηκε θρεντ πρόσφατα. Όπως είπα και εκεί ενώ σε άλλες σειρές υπάρχουν επεισόδια ολόκληρα που λειτουργούν σαν fillers για την κορύφωση μετέπειτα, στο OZ δεν υπάρχει ούτε σκηνή τέτοια.