:thumbup:
Θα περάσω κι από εκεί αφού πάρω μια γερή δόση
Θέλω να συζητήσω με κάποιον το θέμα του δεύτερου επεισοδίου της πρώτης season του black mirror.
Το έχει δει κανείς;
πολλοι
Πολύ χαίρομαι, μόλις είδα και το τρίτο της πρώτης season. Έχω ένα σωρό πράγματα στο μυαλό μου για το θέμα που ασχολείται η σειρά. Ας ανοίξει κάποιος ένα ξεχωριστό topic.
Λίγο υλικό για όσους δεν το γνωρίζουν
[spoiler]
Google Glass
Πρόκειται για ένα μικρό υπολογιστή και έχει τη δυνατότητα να τραβήξει βίντεο,φωτογραφίες, να κάνει αναζήτηση στο internet, έχει gps και μπορεί να σου δώσει οδηγίες για το πως να πας σε ένα μέρος και άλλα πολλά.
Ο Joshua Topolsky του The Verge είναι από τους πρώτους που τα δοκίμασε και έγραψε τις εμπειρίες του σε [U]αυτό[/U] το άρθρο.
Προσωπικά εντυπωσιάστηκα στο 2:20-2:40 του βίντεο (στην αρχή του άρθρου).
Και ακόμα ένα βίντεο http://youtu.be/v1uyQZNg2vE
Το πιο εντυπωσιακό είναι οτι θα κυκλοφορήσει φέτος για τους καταναλωτές με τιμή μικρότερη των 1500$.
Δεν πιστεύω οτι θα χρειαστούν περισσότερα από 100 χρόνια (ίσως και να λέω πολλά) για να φτάσουμε στην τεχνολογία που δείχνει στο τρίτο επεισόδιο.[/spoiler]
ειδα και γω το πρωτο επεισοδιο black mirror
πολυ καλο!!!
τελείωσα την τριάδα σειρών που λέγαμε τις προηγούμενες μέρες
[B]The IT Crowd, Father Ted, Black Books. [/B]
αγάπες και οι 3.
[U][B]The IT Crowd[/B][/U]
2 άτομα(Roy+Moss) που δουλεύουν στην τεχνική υποστήριξη μιας μεγάλης εταιρίας και μια υπεύθυνη τμήματος(Jen).
δηλαδή 2 που ξέρουν την δουλειά τους(αλλά τίποτα άλλο) και μια που δεν εχει ιδέα τι κάνει εκεί.
ηλίθια και ανήθικα αφεντικά, τετριμμένη μεχρι αηδίας καθημερινή δουλειά που μερικές φορές ξεφεύγει εξαιτίας των χαρακτήρων , και προσωπικές αδυναμίες που προσφέρουν άφθονο γέλιο.
στα + χαρακτήρας έκπληξη
[B]αγαπημένος χαρακτήρας[/B]
[SPOILER]ο άνθρωπος που οταν συνέρχεται απο ενα λιποθυμικό επεισόδιο, ακούγεται ο ηχος έναρξης των windows. :lol:
ή όταν παίρνει φωτιά κάτι, στέλνει e mail στην πυροσβεστική και περιμένει.
[B][SIZE=“4”][CENTER]Maurice Moss[/CENTER][/SIZE][/B]
[CENTER][/CENTER][/SPOILER]
[B]
αγαπημένη σκηνή[/B]
[B]The IT Crowd - Moss in court [/B]
[B][U]Black Books[/U][/B]
ενας ιδιόκτητης βιβλιοπωλείου(Bernard), ενας νέος υπάλληλος(Manny) και μια γειτόνισά με μαγαζί δίπλα τους(Fran).
να εχεις τόνους βιβλία, αλλά να μην σου κανει κέφι να τα πουλήσεις σε πελάτες. να θέλει ο βλαμμένος υπάλληλος σου ομως. και να έχεις και κολλιτσίδα την ιδιότροπη φίλη σου. ευτυχώς τα πίνετε και όλα ωραία.
[B]αγαπημένος χαρακτήρας[/B]
[SPOILER][B][SIZE=“4”][CENTER]Bernard[/CENTER][/SIZE][/B]
κανονικά θα ήταν ο απίστευτος χαρακτήρας του μανι, αλλά ο Dylan Moran εχει δώσει ρεσιταλ σαν νευρικός αλκοολικός. respect
[CENTER][/CENTER]
[/SPOILER]
[B]αγαπημένη σκηνή[/B]. κυριολεκτικά δεκάδες αλλά αυτή εδω είναι μεγάλου επιπέδου βλακείας και καψίματος.
[B]Black Books - Why did you do that?[/B]
*ευχαριστώ για την πρόταση
[B][U]Father Ted[/U][/B]
ενα ιερέας(Father Ted), ένας μικρότερος ιερέας(Father Dougal) και ενας μεγάλος ιερέας(Father Jack).και μια υπηρέτρια(Mrs. Doyle). σε ένα σπιτι σε ενα ήρεμο νησί.
οκ. όχι τόσο ήρεμο. οκ. ίσως ούτε καν ήρεμο. οκ. της τρελής γίνεται.!
ο μικρότερος ιερέας είναι απλά λίγο κάτω απο αμοιβάδα σε μυαλό και ο μεγαλύτερος ξέρει μονο μια λέξη. ΠΟΤΟ! οκ. και ΚΩΛΟΣ. αντε και κάνα δυο ακομη. και στην μέση ο Father Ted που έχει να παλέψει και με τον δικό του απίθανο χαρακτήρα(και με όλους του ιερείς που ειναι πιο πάνω σε ιεραρχία).
*τσάι κανείς?
[B]καλύτερος χαρακτήρας [/B]
[SPOILER][CENTER][B][SIZE=“4”]Father Dougal[/SIZE][/B][/CENTER]
[B] Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΜΩΩΩΩΩ[/B] ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΟΥΝ ΛΕΜΕ!!
[CENTER][/CENTER]
[/SPOILER]
[B]καλύτερη σκηνή.[/B] ΟΛΕΣ που είναι μέσα ο Dougal. όταν μιλάει. όταν δεν μιλάει. οταν είναι στον χώρο γυναίκες. όταν σκέφτεται γυναίκες. όταν δεν σκέφτεται καν(συνέχεια δηλαδη). όταν απλά κοιτάζει. οταν υπερφορτώνεται το μυαλό του. ΟΛΕΣ λέμε!
στο επεισόδιο με τους επισκόπους πάντως υπάρχουν πολλές καλές
*μια μέρα μετά το τέλος των γυρισμάτων, ο Dermot Morgan ( Father Ted) πεθανε απο έμφραγμα!
http://www.crackhitler.com/v3/27/black-mirror/
Πως κάνει μπαμ από χιλιόμετρο ο awake στο σχόλιο από κάτω.
χαχαχαχαχαχαχα
dexter μακράν καλύτερη σεζόν η 6η για 'μένα μέχρι τώρα, κατεβάζω 7η
Αυτό το Arrow ήταν υποσχόμενο ρε γμτ στην αρχή. Είμαι τώρα 8ο επεισόδιο και έχουν προλάβει ήδη να το ξεφτιλίσουν. Κριμας. [-X
Βαλε και αυτα τα 2 επη!
http://www.youtube.com/watch?v=CUaSQBHgH-0
και
http://www.youtube.com/watch?v=PcwHdhii5hY
χοχο, ναι.
όπως είπα πιο πάνω ,τελείωσα και τις 3. πέτυχα αυτο εδω. γνώμη κανείς??
[B]American Horror Story[/B]
Εχω δει πρωτη σεζον και γαμει,εχει παιχτει και η δευτερη αλλα ειναι εντελως αλλη ιστορια.
Θα την δω και τη δευτερη καποια στιγμη…
Έχω δει και εγώ πρώτη σεζόν και ώρες ώρες βαριόμουν του θανατά, άλλες φορές διασκέδαζα και λιγότερες φορές με ένοιαζε η ιστορία. Τρομακτική πάντως δεν είναι αν κάτι τέτοιο ψάχνεις.
διάβαζα οτι είναι καλύτερη η δεύτερη σεζόν. θα την δοκιμάσω και θα σας πω
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη σκηνη απο αυτην
κοντεψα να πνιγω απο τα γελια την πρωτη φορα!
Δες και στο θρεντ του AHS. Οι περισσότεροι αποθεώνουμε την δεύτερη σεζόν. Σίγουρα είναι κλάσης και χέσης ανώτερη απ’ την πρώτη. Αξίζει γενικά, δες την.
η δευτερη φορα ΓΑΜΑΕΙ ασύστολα γιατι περναει το μισο σώμα της αστυνομιας και πρεπει να τον φιλήσει πολύ, και ενω έχουν βρει την λυση με τους κάδους.
ρε θα την ξαναβάλω απο την αρχη γαμωωωωωω
Είναι 2 σειρές “μεγάλες”, κυριολεκτικά και μεταφορικά (πασίγνωστες, με 9 σεζόν η μια και 8 η άλλη), και σκέφτομαι σοβαρά να ξεκινήσω κάποια. Αναφέρομαι στο [B]Supernatural[/B] και στο [B]Dexter[/B]. Δεν θα ξεκινήσω και τις 2 οπότε αυτή η επιλογή φεύγει. Προτείνετε ποια και γιατί αν έχετε όρεξη. Ποια κυλάει καλύτερα, ποια δεν χάνει την ουσία της, ποια έχει αγωνία κτλ.
Ξεκινα το Dexter.Γιατι;Γιατι δεν εχω δει Supernatural.
Παντως ο Ντεξτερακος ειναι ωραιος.