Περί σειρών γενικά

(χωρίς να έχω δει supernatural) Το dexter πάντως έχει και μερικές μέτριες season. Στην τελική δες αυτό που σου φαίνεται πιο ενδιαφέρον σαν θέμα.

Το θέμα δε με ενοχλεί. Είχα σκοπό να ξεκινήσω το Supernatural να πω την αλήθεια αλλά χθες μου είπαν ότι το Dexter παίζει να μου αρέσει περισσότερο. Κολλάει πιο πολύ στην ψυχοσύνθεση και σκεπτικό μου(είπε φίλη). Δεν είμαι δολοφόνος ούτε έχω τέτοιες τάσεις φυσικά, αλλά μάλλον επειδή είμαι πανέξυπνη και μ’ αρέσουν οι δολοφόνοι. 8)
Thanks for the info

Είδα τα 8 πρώτα επεισόδια του The Americans (όσα έχουν βγει δηλαδή). Ωραίο το concept και γενικά πολύ καλό κατασκοπευτικό δράμα που σε κρατάει.
Το στόρυ είναι για ένα ζευγάρι κατασκόπων της KGB στην Αμερική αρχές δεκαετίας 80. Πέρα απο τα προφανή περι παρακολουθήσεων κλπ αναλώνεται αρκετά και στα οικογενειακά τους θέματα, το πότε και πως πήγαν αμερική κλπ

Τωρα περιμένω το επόμενο επεισόδιο που απ ότι βλέπω βγαίνει σε καμιά 10αριά μέρες :roll:

norda, εγώ έχω δει και τα δύο. Και τα δύο μπαίνουν στο τοπ 10 μου. Αλλά προτιμώ supernatural.

Supernatural εννοείται. Το dexter καλούλι είναι αλλά έχει μερικές απάλευτες season.

απο το λιγο supernatural που εχω δει μου φανηκε πολυ light και δεν το συνεχισα… DEXTER-σειραρα!!!

Γουάτ; Μέχρι πού είδες;

ουτε που θυμαμαι, στο σταρ το ειχα χαζεψει κατι βραδυα επειδη το εβλεπε η αδερφη μου…
λες να το εχω υποτιμησει αδικα?:?

μεγαλη αληθεια!dexter προτεινω ανεπιφυλακτα!!!κ τι εννοουμε μετρια σεζον?υπαρχει κ πλοκη κ αναλυση χαρακτηρων κ ολα!dexter ευκολα στο τοπ 3 μου

Supernatural VS Dexter: Δε τίθεται θέμα, DEXTER με 1000. Supernatural είδα 6 επεισόδια κ δεν άντεξα. :slight_smile:

Ακράδαντα επιχειρήματα.

Ρε, είστε σοβαροί; Supernatural και Dexter δεν συγκρίνονται. Διαφορετικά μεταξύ τους αλλά και τα δύο γαμάνε. Είναι σαν να συγκρίνεις το μουσακά της γιαγιάς σου με την guinness

Ισχύει. Και τα δύο γαμάνε, αλλά κάτι προτιμάς πιο πολύ απ’ τα δύο. Στην περίπτωσή μας η γκίνες. Δηλαδή το supernatural.

κι εγω σουπερνατουραλ προτείνω αν και τα βλέπω και τα 2
πιστευω ειναι πιο κολλητικο

Την εμπειρία μου με τη σειρά παραθέτω. Εμένα μου έφτασε η βαρεμάρα που ένιωσα σαν “επιχείρημα” γι αυτό και την έκοψα. Ενώ το Dexter που είχε πιο πρωτότυπες ιδέες με κέρδισε εύκολα.

Netflix signs up The Matrix, Babylon 5 creators to develop a new sci-fi series: Sense8

Είδα [B]It’s Always Sunny in Philadelphia[/B] και είναι έπος. Μπορεί να φταίει και ότι τα είδα μονοκοπανιά αλλά να έχεις βγάλει 8 σεζόν και να έχεις τόσο λίγα μέτρια επεισόδια είναι τρομερό. Από τα αγαπημένα επεισόδια το S02E04 Mac Bangs Dennis’ Mom.

Είδα [B]Derek[/B]. Ο πιλότος είναι διαφορετικός από τον πιλότο που είχε βγει πέρυσι. Γενικά λίγο χιούμορ. Πιο πολύ θλίψη.

Είδα [B]House of Cards[/B]. Πάρα πολύ καλό αλλά αυτό που βγήκαν όλα μαζί τα επεισόδια χαλάει λίγο την συζήτηση. Εκτός του Spacey μεγάλο respect σε αυτόν

[SPOILER][/SPOILER]

Αρχίζω [B]Boss[/B] βγήκε και ένα νέο επεισόδιο για [B]Life’s Too Short[/B].

Ανακάλυψα πρόσφατα ένα φοβερό σάουντρακ [U]http://www.youtube.com/watch?v=9NWgh7bOTN0[/U].

Η φοβερότητά του με εγκάλεσε να ψάξω και τη σειρά στην οποία αντιστοιχεί. Λέγεται Les Revenants ή αλλιώς Rebound. Από την περιγραφή της στο imdb, επειδή είμαι τεμπέλα, συγκράτησα τα εξής τρία πράματα : νεκροί που επιστρέφουν χωρίς να ξέρουν ότι είναι νεκροί, μικρή ορεινή κοινότητα που σοκάρεται με το εν λόγω γεγονός, ένας σίριαλ κίλερ που κάπως σχετίζεται με όλο αυτό (http://www.imdb.com/title/tt2521668/?ref_=fn_al_tt_1). Το τρέιλερ (http://www.youtube.com/watch?v=7aNHFbC1OBc) μου φάνηκε κάπως cheesy, κάτι μεταξύ zombie apokalypse και twilight, αλλά κατά τ’ άλλα υποσχόμενο από πλευρά νοήματος. Μου θύμισε ελαφρώς το Others με την Kidman.
Γενικώς φαίνεται αξιόλογο για ghost story. Το σάουντρακ σίγουρα αξιόλογο.

Ευχαριστώ για τις επιλογές σας και τους σχολιασμούς σας περί Supernatural και Dexter. Ενώ είχα σκοπό να δω τη δεύτερη για 2-3 λόγους αποφάσισα να δω μερικά επεισόδια και να αποφασίσω ποια με ψήνει παραπάνω. Τελικά κέρδισε το Supernatural. Μ’ άρεσε πιο πολύ σαν στυλ, θεματολογία. Έχει και 2 ωραία παιδιά, οπότε…:oops:

Το Sunny με το [B]Eastbound & Down[/B] είναι ότι καλύτερο υπάρχουν από καφροκωμωδίες και γενικά είναι στις καλύτερες σειρές που έχω δει.
Στο Sunny κάθε σεζόν γίνεται όλο και πιο καφρικη και σε μερικά επεισόδια σε πιάνει τόση αμηχανία με αυτά που κάνουν που δεν γελάς. Εγώ τουλάχιστον.

Εγώ τελειώνω το [B]Black Books[/B]. Απολαυστική σειρά!

*norda, εννοείται τσεκάρεις και το Dexter.