Περί σειρών γενικά

Martin Scorsese is developing a television series based on his film Gangs of New York. Revealed this week, the Oscar-winning director is partnering with Miramax for a series which will expand upon the 19th century New York gang culture that was the basis of the 2002 film…

πακέτο με boardwalk empire και η ζωή είναι ωραία.

κατέβασα χανιμπαλ πρωτο επεισόδιο βγήκε προχθές νομίζω το ειδε κανεις?

Το είδα εγώ! Ωραίο μου φάνηκε, νομίζω οτι θα συνεχίσω και με τα επόμενα επεισόδια! Ενδιαφέρον είναι πάντως έτσι όπως παρουσιάζουν την όλη ιστορία.

Ξεκίνησα πριν 3-4 μέρες scrubs και έχω φτάσει στην μέση της 2η σεζόν ήδη. Πως διάολο μου είχε διαφύγει και εγώ δεν ξέρω.

Χαχα και εγώ το ξεκίνησα σήμερα, όσοι το έχουν δει σε ποια season σταματάμε να βλέπουμε;

Ωραίο το σκραμπς, το είχα δει κάτι αιώνες πίσω, απ’ ότι θυμάμαι κάπου στην 6-7 με είχε κουράσει και το έκοψα. Αν κάποιος ήρωας το δει μέχρι τέλους, ας πει εντυπώσεις.

Μεχρι 5η-6η βλεπεται ανετα, 7η-8η παλευεται δεν παλευεται, 9η αφήστε καλύτερα :stuck_out_tongue:

Tapatalk

Οπως τα λενε οι παραπανω, το καραγουσταρα στην αρχη, τρελο γελιο, αλλα το τραβηξαν αρκετα. Η 9η σεζον που ειναι με νεα προσωπα ηταν μαλακιτσα και αδιαφορη.

Λατρεψτε ολοι τον Τεντ.

Ακριβως!

Απο τις καλυτερες κωμωδιες που εχω δει.Ειδικα οι 2 συγκατοικοι ειναι εκπληκτικοι
και σιγουρα η σειρα με τους περισσοτερους και εκπληκτικους β’ ρολους.
Δεν θυμαμαι ονοματα αλλα janitor,διευθυντης νοσοκομειου και υπευθυνος γιατρος
των ειδικευομενων ειναι απλα ολα τα λεφτα !

συμφωνω

μεχρι 6η δειτε

Πάντως αν και έχει λίγες μέρες μόνο που το ξεκίνησα έφτασα ήδη στην 3 σεζόν και τα σπάει άγρια. Και επειδή καλώς η κακώς παραέχω ελεύθερο χρόνο τελευταία είπα να λιώσω εντελώς και ξεκίνησα how i met your mother (στα τελευταία της πρώτης σεζόν είμαι, καλό ως τώρα ειδικά μερικά τελευταία που είδα αλλά δεν έχω ενθουσιαστεί και τόσο. Θα το συνεχίσω και για την δεύτερη πάντως). Και μετά καθόμουν και σκεφτόμουν πως γίνεται να καώ εντελώς και βρήκα την απάντηση ξεκινώντας χθες το breaking bad. Αντίο κόσμε :bye:

Φυσικά τίποτα από αυτά δεν έχει καμιά σημασία όταν βγαίνει καινούργιο επεισόδιο game of thrones.

δευτερη και τριτη σεζον himym εχουν απο τα πιο φρεσκα επεισοδια και το καλυτερο storytelling μετα το coupling

ουσιαστικά απο όλα όσα ανέφερες (για μένα συμπεριλαμβανομένου και του got) τα πετάς και βλέπεις σε repeat breaking bad, ίσως τον βασιλιά των σειρών

Σωστός ο darko.

Φυσικά τίποτα από αυτά δεν έχει καμιά σημασία όταν βγαίνει καινούργιο επεισόδιο breaking bad. :wink:

και ανάλογα respect και εδώ http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1505324&postcount=382

Μεγάλη κουβέντα αυτή. Δύσκολα θα με ενθουσιάσει κάτι περισσότερο από game. Κρατάω μια πισινή βέβαια αφού μόνο 2 επεισόδια έχω δει breaking και τα 2 πάντως ήταν γαμάτα.

λολ. 2 επεισόδια και σ’ άρεσε; Εντάξει, καλό κάψιμο σου εύχομαι, γιατί φαντάζομαι θα προσκυνήσεις στις επόμενες σεζόν. Θα ξεχάσεις και got και όλα.
Καλή θέαση ρε, γαμάει η σειρά! :slight_smile:

Πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν ενθουσιάστηκε με το Breaking Bad. :stuck_out_tongue: Ισως να φταιει το οτι το παλεύω εδω και 1,5 χρόνο…

Γενικα, θεωρω The Wire>>>GoT/Sherlock>Breaking Bad!

Tapatalk

Scrubs έχω φτάσει 6η σεζόν ήδη. Το “my musical” πρέπει να είναι από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει σε ever σε οποιαδήποτε σειρά. Γενικά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο άσχημες μπορεί να είναι οι επόμενες σεζόν.

Breaking Bad έχει μείνει πίσω αν και μου αρέσει αφού λιώνω με scrubs ενώ που και που βάζω και λίγο How I met your Mother που συνεχίζω να το βρίσκω απλά συμπαθές στην δεύτερη σεζόν του.

Και έτσι για εμπλουτισμό ξεκίνησα και την δεύτερη σεζόν Anger Management με Charlie Sheen. Φτωχός συγγενής του Two and a half men αλλά έχω ψιλοκολλησει για κάποιο λόγο.

μαααα… ο φτωχος συγγενης ηταν ο Αλαν.

[SPOILER][/SPOILER]