good one
Ξεκίνησα το πρωί Scrubs και τελείωσα την πρώτη σεζόν. Ο Janitor είναι ήδη από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες σε σειρά έβερ. Εξίσου γαμάτος και ο φλώρος δικηγόρος. Η σειρά είναι καλή χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μου θύμισε λίγο σε ακυροσύνη Σάνυ ιν Φιλαδέλφεια αλλά με πιο ήπιο κάψιμο.
Janitor και ο Τεντ (ο δικηγόρος) εξακολουθούν να είναι οι πιο γαμάτοι χαρακτήρες στην σειρά τουλάχιστον μέχρι την 6η σεζόν που είμαι τωρα.
Γουστάρω. τον επιστάτη τον ερωτεύτηκα από το πρώτο επεισόδιο αλλά κυρίως από αυτό
[SPOILER][/SPOILER]
Dr Cox ρε σεις…μορφη απλα!
Tapatalk
O J.D. είναι ο καλύτερος. Μην ακούω βλακείες.
Δεν κραταει πολυ. Σε καθε σεζον ολο και φλωρευει λογω mainstreamαρισματος (NBC)
Αν θες αναλογο του sunny, μονο το Trailer Park Boys μπορω να προτεινω, χρυσαφι απο Καναδα, και με RUSH παραπομπες και guest stars. Τσεκαρε την πρωτη ταινια για μια γευση.
http://www.imdb.com/title/tt0290988/ (σειρα)
www.imdb.com/title/tt0425601 (πρωτη ταινια)
καλά το Zombieland εχει σειρά!?
Δεν ξέρω γιατί δεν άρεσε και τόσο η 7η σεζόν Scrubs σε πολλούς αλλά εγώ την βρήκα πολύ καλή. Εκτός αυτού εδώ υπήρχε και η καλύτερη ατάκα janitor σε όλη την σειρά ίσως (αν και έχει πει πολλές επικές)
[SPOILER][B]J.D.[/B]
Your shoelace is untied.
[B]Janitor[/B]
Hey. Thanks, man.
You know how dangerous this is?
My uncle’s whole family
was killed by an untied lace.
Christmas morning, they’re all running
down the stairs, they tripped,
and a madman
hacked them all to pieces.[/SPOILER]
μου έμεινε νευρικό γέλιο
Όποιος δεν τρομάζει από τις λέξεις ‘αργό δράμα’ να δει Rectify.
Περιγράφει την ζωή ενός πρώην θανατοποινίτη όταν βγαίνει από την φυλακή, και την προσπάθειά του να ενσωματωθεί στην οικογένεια και την κοινωνία του μικρού χωριού που βρίσκεται.
Η σειρά διαφημίζεται ‘από παραγωγούς του Breaking Bad’, αλλά δεν έχει καμία σχέση. Το Breaking Bad είναι μια καλοψημένη τεράστια μπριζόλα, το Rectify είναι μαρουλοσαλάτα. Καλό το μαρούλι.
Θα ξαναγυρισω στο Scrubs…οσοι εχετε φτασει 8η σεζον, δειτε την! Μονο και μονο γιαυτο(κλικ-σποιλερ) και το τελος της, αξιζει! 8)
Τελικά δεν θα υπάρξει νέα σεζόν αλλά ένα 40λεπτο επεισόδιο που θα γυριστεί τις επόμενες εβδομάδες.
Ωραία νέα.
Δεν υπαρχει σειρα χωρις τον θεο:
Μακαρι να τον αναστησουν στο special.
btw, αν θελετε να τον απολαυσετε σε πολυ πιο καυστικο στυλ, τσεκαρετε το brass eye
εχει δει κανεις Defiance? λεει τιποτες?
Έ, κάτι λέει είναι η αλήθεια. Χαλαρό σκάι φάι με επιρροές από B5, Firefly και Star Wars, που εμένα δεν με ενόχλησαν καθόλου. Το καλό είναι ότι έχει χτίσει απ’ την αρχή δική του μυθολογία, δηλαδή πολλές εξωγήινες φυλές, διαφορετικές γλώσσες κλπ.
Mην περιμένεις κανά χοροπηδητό απ’ την πόρωση σε φάση BSG και Firefly, αλλά βλέπεται ευχάριστα.
Λοιπόν τελείωσα το [B]Scrubs[/B] κι εγώ. Την ένατη μην τη δείτε για κανέναν λόγο.
Είδα πρώτη σεζόν [B]Trailer Park Boys[/B] και δεν ενθουσιάστηκα. Θα το συνεχίσω κάποια στιγμή αλλά προς το παρών στην άκρη. Το είδα να συγκρίνεται με IASIP μου έχει αρέσει πάρα πολύ και με Eastbound & Down που επίσης δεν με ενθουσίασε. Πιο πολύ κλίνει προς το δεύτερο. Στην πρώτη σεζόν τουλάχιστον.
Είδα ένα επεισόδιο [B]Brass Eye[/B]. Καθαρό αγγλικό χιούμορ. Μου άρεσε.
Αλλά έχω πάθει την πλάκα μου με το [SIZE=“4”][U][B]Testees[/U][/B][/SIZE]. Δεν έχω ιδέα γιατί έχει τέτοιο βαθμό στο IMDb. Η σειρά είναι από τις πιο γελοίες (με την καλή έννοια) που έχω δει. Μπορείτε να το καταλάβετε και από την περίληψη. Πραγματικά δείτε το. Έχει και ελληνικούς υπότιτλους.
Scrubs είδα 7 σεζόν σε χρόνο ρεκόρ, την 8η την πήγα σιγά σίγα αφού αν και είχε τις στιγμές της λίγο άρχισε να με κουράζει ενώ την 9η με βλέπω να την ολοκληρώνω σε κανένα χρόνο από τώρα. Εντελώς αδιάφορη στα 4 πρώτα επεισόδια.
Πάντως γύρισα στο dexter που το είχα αφήσει στην 3η σεζόν και μερικές μέρες έφτασα στο τέλος της 4ης.
Breaking bad τελείωσα με πρώτη σεζόν και πάμε χωρίς καθυστερήσεις στην δεύτερη.
Σκέφτομαι αν πρέπει να ξαναπιάσω το grim. Είχε δει 2-3 επεισόδια από την πρώτη σεζόν και το βρήκα αδιάφορο.
Τέλος συνεχίζω με how i met your mother που είμαι 3η σεζόν και anger management που ξεκίνησα την 2η… δεν το λες και κακό πάντως.
Έχει δει κανείς League;
Απλά θεός