Ναι ρε ! Τι λεμε τωρα !
και πρωτο τιζερ
^^ [SIZE=“3”]ΠΩ ΠΩ ΚΑΥΛΑ! ΠΑΜΕ ΡΕ WHEDON, ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ[/SIZE]
τζακ μπαουερ ριτερνζ ρε μαλακες :’’’)’
Υπάρχει συμφωνία για άλλη μια σεζόν της σειράς, η οποία αποτελεί μια από τις περισσότερο επιτυχημένες σειρές στις ΗΠΑ, με τον Κιφερ Σάδερλαντ να υποδύεται και πάλι τον Jack Bauer!
Βέβαια θα υπάρξουν κάποιες διαφορές:
Το «24: Live another day» -όπως θα είναι η ονομασία της σεζόν αυτής- θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια και όχι 24! Αντίθετα, με το γνωστό πρότζεκτ της σειράς στο οποίο κάθε επεισόδιο αποτελεί και μια ώρα από μια ημέρα.
Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η σειρά να ξεφύγει τελείως από τα στάνταρ της, και τα 12 επεισόδια να μην συνθέτουν μια ημέρα αλλά μια μεγαλύτερη χρονική περίοδο.
Συγκινητική η ιδέα του να δούμε ΤΖΑΚ ΜΠΑΟΥΕΡ σε νέες περιπέτειες, αλλά μεταξύ μας, ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;
αρπαχτιλικια, ξεπουληθηκε και ο τζακ
Δεν ξέρω αν ξεπουλήθηκε (στο κάτω-κάτω ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ο ΤΖΑΚ ΜΠΑΟΥΕΡ θα έκανε τα πάντα), αλλά ρε γαμώ το κέρατό μου, γιατί απλά δε φτιάχνουν καμιά ταινία να κλείσουν έτσι το “saga”;
Ακουγεται χρονια για ταινια, πριν καν τελειωσει η 8η σεζον. Και με την επιτυχια που ειχε το 24:Redemption τοτε που ειχαν μπλοκαριστει ολα με τις απεργιες των σεναριογραφων, περιμενα να βγει σιγουρα.
Βρηκα αυτο, που μας αφηνει με το πουλι στο χερι παντως :
The Playlist asked for a status update on 24 during a recent interview with the director. His response wasn?t so optimistic.
[I]Yeah, that?s not happening. I don?t think it?s gonna happen at all, definitely not with me. I met with Kiefer [Sutherland], Fox wanted to do it, it was a matter of his schedule before he went off to do his new show [Touch]. […] I don?t think he was able to get a proper agreement with Fox. The time just passed, and I went off to go to what I was doing.[/I]
The word last year was that the shoot had been delayed due to budgeting and scheduling issues. More specifically, Sutherland was tied up with Touch, and unhappy with Fox?s salary offer on top of that. Fuqua?s comments indicate that those rumors were right on target. At the time, the hope was that 24 could still come together to shoot by spring 2013 or so. Now that we?re actually in spring 2013, it?s obvious that timeline was too optimistic.
Αν και απ’οτι διαβασα το νεο 24 θα μπει στη θεση του Touch που ακυρωθηκε. Αρα θεωρητικα τωρα θα ειχε χρονο για ταινια ο Τζακ.
και τα επεισοδια θα ειναι 12 και οχι ακολουθωντας το 24ωρο εστω. οποτε ειναι ενα μπασταρδεμενο 24 στη θεση του touch.
Agents of S.H.I.E.L.D. Official Trailer
ρε σοβαρα ειναι τελειο
Ε ενταξει, δεν σου αφηνει κατι. Φαση friends και με λιγο καφριλα, αλλα δεν αγγιζει philadelphia σε καμια περιπτωση. Ασε που εχει να κανει και με αμερικανικο φουτμπολ, οποτε δεν μπορεις να πιασεις αρκετες ατακες τους. Παντως τον lajoie (τον καναδο κωμικο που εγινε φιρμα απ’το youtube , everyday normal guy, show me your genitals Κλπ), θα ηθελα πολυ να τον δω και σε αλλες σειρες, ειναι εντελως αφασιας ο τυπος.
Μολις ραπαρε για το contra στο nintendo, ειχα λυσει στο πατωμα για κανα διωρο, για οσους το ειχαν παιξει μικροι.
εχω δει τρια επεισοδια και μου αρεσει αλλα το θεμα ειναι οτι σε ολους τους υποτιτλους (ελληνικους/αγγλικους) εχει γυρω στο ενα με δυο λεπτα περισσοτερες σκηνες από τα βιντεο που είτε κατεβαζω είτε βρισκω online.
Πω πω πω!
Οι παραγωγές στις σειρές έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν!
To κοβω και σαν μερος των prequels για Avengers 2.
Εμένα πάντως σαν ιδέα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το avengers στην μικρή οθόνη. Το μόνο θετικό το ότι έχει αναλάβει ο Wheton.
Σήμερα τελείωσα με 4η σεζόν dexter και το φινάλε μου γάμησε την ψυχολογία με βλέπω να φτάνω πολύ γρήγορα πάντως στην 8η αν συνεχίσει να είναι τόσο ενδιαφέρον. Βασικά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είχα αφήσει τόσο καιρό στην άκρη (το είχα παρατήσει κάπου στα μισά της 3η και τώρα που το ξανάπιασα έχω ξεσκιστεί).
σε δικαιολογώ γιατι η 3 καθως και η 5 ειναι η μονες που δεν μου καναν αίσθηση…
(δηλαδή σε προετοιμάζω για την 5η!!)
Α οκ με βλέπω να κάνω 2ο διάλειμμα στην 5η δηλαδή :lol:
βλεπει κανεις αλλος Veep (HBO);
Προσωπικα το θεωρω φοβερη κωμωδια και η μονη ποιοτικη (με το Wilfred) που παιζει τους καλοκαιρινους μηνες, αν και θελει ναχεις καποιο ενδιαφερον για την αμειρικανικη πολιτικη.
Εξαιρετικο καστ, με κορυφαιο αυτον που υποδυεται τον Jonah.
Ανοιγω θρεντ ή μπα;. Το τελευταιο που ανοιξα πηγε απατο και ακομα κλαιω τα βραδια.
Jonah <3
Θεούλης ο Jonah! Και ο άλλος από το AD κλασσικά αστείος.
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσω 2η σαιζόν αλλά είναι καλή σειρά, στα στάνταρ του HBO.
Και να λέμε και τα αυτονόητα: Αγαπάμε Dreyfus