Περί σειρών γενικά

φου ειναι καλη, γιατι να μη τη συνεχισεις; :expressionless:

Τις προάλλες τέλειωσα το Rome. Γενικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν πολυασχολείται ο κόσμος μ’ αυτή τη σειρά. ΟΚ δεν είναι και το πιο ευκολοχώνευτο θέαμα (ελάχιστη “δράση” και βάρος στους χαρακτήρες και τις ίντριγκες) αλλά γαμώτο, είναι από τις καλύτερες δραματικές (τουλάχιστον) σειρές που έχω δει ποτέ! Η μετάβαση της Ρώμης από την περίοδο της Republic στην περίοδο του Imperium αποδίδεται αριστουργηματικά και τα πασίγνωστα ιστορικά πρόσωπα της κρίσιμης εκείνης εποχής, που σημάδεψε την παγκόσμια Ιστορία (Ιούλιος Καίσαρας, Πομπήιος, Μάρκος Αντώνιος, Κικέρων, Οκταβιανός Καίσαρας κτλ.) ερμηνεύονται από κάτι ηθοποιούς οι οποίοι είναι ένας κι ένας. Και κυρίως, οι δύο βασικοί χαρακτήρες, Λούκιος Βορένος και Τίτος Πούλος (πραγματικά ιστορικά πρόσωπα, ο ένας εκατόνταρχος και ο άλλος λεγεωνάριος, χωρίς μεγάλη προσωπική συμβολή στην Ιστορία αλλά που εδώ, έστω και με γενναίες δόσεις ποιητικής αδείας, γίνονται - τις περισσότερες φορές άθελά τους - οι πρωταγωνιστές) είναι φανταστικοί. Πότε τους πας και πότε τους σιχαίνεσαι - μυστικό για κάθε δραματουργική επιτυχία.

Όσοι δεν έχετε δει τη σειρά αλλά βλέπατε κι εσείς Σπάρτακο και πλέον υποφέρετε από στερητικό σύνδρομο, αλλά και γενικώς όσοι θέλετε να δείτε ένα χορταστικό, καθηλωτικό δράμα χαρακτήρων, πέστε με τα μούτρα σε τούτη δω τη σειρά!

Γιατί κόβω τις πολλές σειρές, από τις 12 κατέβηκα στις 2-3… Με σκοπό να την ψιλοκόψω την αρρώστχια μάλλον :stuck_out_tongue:

OI ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ; ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣ ΜΑΝ!

Μακάρι να ταν οι πολλές οι γκόμενες :stuck_out_tongue: από μόνος μου φρέναρα

το rome που λεει ο γρακχος ειναι αρκετα καλο οντως.
σε οποιον αρεσουν παντως τα comic και οι super heroes ας δοκιμασει το arrow. το εχω ξαναπει στο παρελθον κιολας οτι ειναι καλη σειρα, οκ εκανε ενα δυο μετρια επεισοδια, αλλα γενικα ολα ηταν πολυ καλα για το ειδος παντα. οκ δεν ειναι game of thrones αλλα ειναι παραπανω απο αξιοπρεπεστατη. μολις τελειωσε η πρωτη σεζον και αρκετα δυνατα.
θρεντ δεν ανοιγω, ας το δειτε πρωτα κι αλλοι και μετα βλεπουμε.

smallville φαση??

Το Arrow το βλέπω κι εγώ για την καγκουριά και την braindead φάση του πράγματος. Κατά τ’ άλλα η σειρά είναι πανηλίθια, ποζέρικη όσο δεν πάει, καρακλισεδιασμένη σε βαθμο αηδίας και άλλα τέτοια ωραία που θέλουμε να βλέπουμε μαζοχιστικά σε φάσεις που βαριόμαστε.

+1

την εκοψα στη μεση γιατι δεν προλαβαινα, αλλα δε θα παραξενευτω αν την ξαναπιασω καλοκαιριατικα.

that being said αρχισα Supernatural :lol:

και προς τι ο γελωτας? δεν σου αρεσε?
ειναι απο τις πιο σταθερές αξίες στη tv και ας εχει πεσει στις τελευταίες 2-3 σεζον σουπερνατσουλα ειναι και το αγαπαμε…

πρεπει να δω τη τελευταια πλακα πλακα!!

o γελωτας παει στο οτι ‘δεν ειχα χρονο’ για το arrow και αρχισα σειρα 9 σεζον

α[COLOR=“White”]αααααα[/COLOR]

Παρεμπιπτόντως πηγα να δω το Testees και ειδα οτι ειναι του σιχαμενου Kenny Hotz απο το Kenny vs. Spenny και δεν το κατέβασα καν…

To Falling skies το παρακολουθεί κανείς; Στην αρχή θυμάμαι δεν είχε εντυπωσιάσει και τόσο αλλά βλέπω έχει φτάσει ήδη 3η σεζόν.

Sleepy Hollow!!??!??

το τρειλερ πάντως ειναι αρκετα fail…

Αφού το Hannibal με κούρασε ξαναέπιασα το Trailer Park Boys και όπως το περίμενα έχει βελτιωθεί πολύ (ή έτσι μου φαίνεται). Επίσης τώρα πήρα χαμπάρι ότι από εκεί είναι αυτό το gif

Mη μας ξενερώνεις με το Hannibal βρε άνθρωπε. Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και μου φαίνεται πολύ τίμιο.

Grimm έχει δει κανείς?

Grimm το ξεκίνησα και το παράτησα στα 3 πρώτα επεισόδια. Πολύ φτωχό μου φάνηκε σαν παραγωγή και μέτριους ηθοποιούς. Δεν ξέρω αν βελτιώνεται μετά αλλά όσο είδα δεν τραβούσε.

same…

Maron δειτε, πολυ το γουστερνω.

Η αλήθεια βρίσκεται στο Hemlock Grove.

Μεχρι το 4 ειδα που αν θελεις να το δεις ολοκληρο πρεπει να το ψαξεις οπως το δειξανε στην Κορεα οπότε μπορει να σου αρεσει εσενα.