Η 4η σεζον του Monster με focus στην Lizzie Borden αυτην την φορα, εχει ξεκινησει πολυ δυνατα (εχω δει μονο 2 επεισοδια ως τωρα). Η κορη της Annette Benning και του Warren Beatty (που μοιαζει πολυ και στους δυο με καποιον τροπο και ειναι πανεμορφη) δινει ρεσιταλ με την ερμηνεια της, ενω ισαξια διπλα της και η Vicky Krieps. Σφραγιδα ποιοτητας οι μετριες κριτικες απο κριτικους και το κραξιμο σε σελιδες social media απο συγκεκριμενο τυπο “θεατων”.
Εχουμε και παραλληλη ιστορια με την Elizabeth Bathory σε narrative απο τις πρωταγωνιστριες, που αυτην την φορα κερδιζει τον θεατη αρκετα παραπανω απο τις διαφορες χρονικες μεταβασεις και καλλιτεχνικες ελευθεριες της σεζον με τον Ed Gein. Το μονο αρνητικο για μενα ως τωρα στην 4η σεζον ειναι πως τον πατερα της Lizzie Borden τον υποδυεται ο Charlie Hunnam, δηλαδη ο Ed Gein. Δυσκολο να τον δω ως κατι αλλο εκτος απο Ed Gein μετα την 3η σεζον σε αυτο το context.
Α, εξτρα σφραγιδα ποιοτητας το κραξιμο απο μισογυνηδες, που γκρινιαζουν επειδη η σειρα δειχνει την καταπιεση των γυναικων στην Βικτοριανη εποχη. Φανταζομαι θιχτηκαν μερικοι απο αυτους.
South Park: 29η σεζόν και παραμένει πολύ καλή η σειρά, από την σεζόν 19 και μετά βλέπω σποραδικά επεισόδια, θα κάνω ένα catch-up
Lanterns: Απροσδόκητα καλό. Οι χαρακτήρες είναι περίπλοκοι και ουσιαστικά οι “Κακοί” είναι οι guardians και όχι ο κάθε “στόχος/εχθρός”, ελπίζω να βγάλουν και άλλες σεζόν διότι έχει ενδιαφέρον.
Ted Lasso s4: Feelgood Bonanza, πολύ καλή όλη η σεζον ως τώρα
Δεν εχω δει το Snowpiercer, αλλα μολις ειδα οτι το Person Of Interest ηταν απο 2011 εως 2016, οποτε αν δεν το εχεις δει, δεστο χθες. Συμφωνω απολυτα για Silo, και εχω εναν αστερισκο για τα Foundation και The Expanse τα οποια βρισκονται στο προγραμμα εδω και λιγα χρονια και δεν εχω μπει ακομα στην διαδικασια να τα δω.
Τωρα οσον αφορα την ποιοτητα της σειρας, δεν βαρεθηκα ουτε σε ενα επεισοδιο, ουτε βρηκα τιποτα filler. Ναι μεν ειχε σεζον των 22 επεισοδιων, αλλα τελειωσε ακριβως εκει που επρεπε, με 5 σεζον γεματες ενταση, αγωνια, και εξαιρετικους χαρακτηρες. Αν ειχε κρατησει 7-8 σεζον θα συμφωνουσα οτι τραβηξε πολυ.