Περί σειρών γενικά

εγω βλεπω, αν και εκανε κοιλιτσα λιγο προς την μεση, πηγε πολυ καλα απο ενα σημειο και μετα. περιεργος ειμαι να δω τι θα γινει τωρα, καπου κυκλοφορει ενα βιντεακι με λιγες σκηνες απο τη 2η που το εδειξαν στο comin-con

Δεν βλέπω καμιά αναφορά στο Orphan Black, για το οποίο έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα. Είδα τα πρώτα 2 επεισόδια και έμεινα πολύ ικανοποιημένος, γεμάτα δράση και μυστήριο. Η πρωταγωνίστρια πολύ καλή στους ρόλους της.

[B]Το Fargo αναβιώνει στην τηλεόραση[/B]

Το Fargo είναι μία από τις σημαντικότερες ταινίες της δεκαετίας του 90 και μία από τις καλύτερες των αδελφών Κοέν.

Το αν η απόφαση να μεταφερθεί στην τηλεόραση σε μίνι σειρά των 10 επεισοδίων, είναι σωστή μόνο το αποτέλεσμα μπορεί να το κρίνει.

Τα συστατικά όμως είναι ιδανικά. Στον κεντρικό ρόλο θα είναι ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον, που μπαίνει σε μία μεγάλη λίστα ηθοποιών που κάνουν το βήμα από τη μεγάλη οθόνη στη μικρή, ενώ τα αδέλφια Κοέν θα είναι στην παραγωγή της σειράς.

Μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική υπόθεση από την ταινία, με τον Θόρτον όμως να υποδύεται τον ίδιο χαρακτήρα με αυτόν που απογείωσε ο Στιβ Μπουσέμι το 1996.

Ελπίζουμε το μαύρο χιούμορ να παραμείνει στα επίπεδα που όσοι έχουμε δει την ταινία θυμόμαστε.

Το τελείωσα και εγώ μέσα σε μια μερούλα. Πολύ καλό. Αυτό ακριβώς που λες, ανάλαφρο και σκοτεινό και με πολύ καλές ερμηνείες.

Επίσης την πρωταγωνίστρια την αγάπησα <3

To βλέπω και εγώ αυτό τώρα. όντως πολύ καλό με ωραίο μυστήριο. Ναι, η πρωταγωνίστρια όντως είναι πολύ καλή

Ξεκίνησα χθες το Under the Dome και μου άρεσε. Δεν ήξερα ότι ήταν βιβλίο του King αλλά να θυμηθούμε το ίδιο σενάριο στο The Simpsons movie. :stuck_out_tongue:

Θα συμφωνήσω με το πολύ κακό ηθοποιηλίκι από τους περισσότερους εκεί μέσα αλλά Dean Norris από τους καλύτερους. Από εκεί και πέρα μου άρεσε σαν σειρά, δημιουργεί περιέργεια και αγωνία, και περνάει ευχάριστα η ώρα.

το εχω και εγω στην λιστα…περιμενω να τελειωσει η season να τα δω ολα μαζι…

Εγω το σταματησα στο 5ο επεισοδιο. Ωραια η φαση με τον θολο, αλλα μεχρι εκει. Ολα τα αλλα ηταν σκετη απογοητευση!

Χθες ξεκίνησα επιτέλους το Spaced των Edgar Wright και Simon Pegg. Αχτύπητο δίδυμο, άντε να βγει και τοthe world’s end να γουστάρουμε.

Σημερα ξεκινησα το Sons of Anarchy. Καλο φαινεται(εχοντας δει 4 επεισοδεια),αν και περιμενα να ειναι πιο συναρπαστικο. Εχει δραση και εξεληξη,καλες ερμηνειες ,κτλ.ΓΑΜΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!! Αν και μου φαινεται καπως “κουφο”,που μια χουφτα μηχανοβιοι επιβαλλουν την ταξη σε μια πολη…

Τρέιλερ από την επερχόμενη νέα σειρά του Φρανκ Ντάραμποντ, “Mob City”. Εκπληκτικό καστ και αυτό το πρώτο δείγμα φαίνεται φανταστικό. Για να δούμε

Simon Pegg mobster, ναι ρε λατρεια :’)
Οντως φαινεται πολυ δυνατο.

once upon a time εχει δει κανεις?

Το βλεπει μια φιλη, απο οτι μου εχει πει ξεκιναει συμπαθητικα αλλα μετα σαπιζει.

Άστο ρε, κάνε χάρη στον εαυτό σου και μην τολμήσεις να το αγγίξεις καν. Θα είναι απ’ τα καλύτερα δώρα που του έχεις κάνει.

‘12 Monkeys’ Adaptation Gets Pilot Order at Syfy

Αδιάφορο και πολύ μέτριο (έως κακό ορισμένες φορές) το [B]Hemlock Grove[/B]. Διαφορετικό απ’ ότι περίμενα, αλλά και πάλι δεν έχει να δείξει τίποτα. Σενάριο της πλάκας που ορισμένες φορές πλατιάζει χωρίς λόγο, μέτριοι έως κακοί ηθοποιοί με μοναδική εξαίρεση τον Bill Skarsgard (ακόμα και η Φάμκε Γιάνσεν με την ενοχλητική ψευτοβρετανική προφορά δεν σώζεται, όχι ότι είχε δείξει κάτι αξιόλογο βέβαια). Λυκάνθρωποι, Βαμπίρ, Τσιγγάνοι, Το Τάγμα του Δράκου μπλέκονται σε έναν αχταρμά που ορισμένες φορές απλά δεν έχει νόημα, όπως χωρίς νόημα είναι και πολλές από τις ατάκες που λένε οι ηθοποιοί
-ένα μικρό παράδειγμα:
…[I]“Φυσικά, αν είχε μάθει κάτι όσο σπούδαζε στο πανεπιστήμιο θα ήταν ότι οι λογικές αποφάσεις που βασιζόντουσαν στη σκέψη ότι τα άλλα ανθρώπινα όντα ήταν λογικοί πράκτορες ήταν, βασικά, μεγάλο ψέμα” [/I]…(wtf ???)

Προς το παρόν έχω δει 6 επεισόδια και τη συνεχίζω απλά για να δω που θα καταλήξει. Aν κάποιος σκέφτεται να την ξεκινήσει ας το ξανασκεφτεί μιας και πρόκειται για σειρά που απευθύνεται σε αυτούς που είναι πια μεγάλοι για το Twilight :thumbdown:

Βλεπει κανεις [B]Person of Interest[/B]? Σεναριο Τζοναθαν Νολαν, στους παραγωγους και ο Abrams, πρωταγωνιστει ο Caviezel(ναι, ο Χριστουλης του Μελ Γκιμπσον) και ο γιγαντας Μαϊκλ Εμερσον (ο Μπεν απο το Λοστ).

Ενας πρωην στρατιωτης και πρακτορας της CIA (ο Καβιεζελ), που εχασε τη γυναικα του και του τη βαρεσε και ζει στους δρομους, προσλαμβανεται απο εναν δισεκατομμυριουχο (τον Μπεν) ο οποιος ειχε αναπτυξει ενα σουπερ λογισμικο για την κυβερνηση μετα τους διδυμους πυργους το οποιο βλεπει τα παντα με σκοπο να προβλεπει τρομοκρατικες ενεργειες. Ωστοσο το λογισμικο εντοπιζει και προβλεπει καθε ειδους μελλοντικες δολοφονιες, οι οποιες ομως αν δεν εχουν σχεση με τρομοκρατια κατηγοριοποιουνται ως irrelevant και διαγραφονται σε λιγες ωρες.

Ο Μπεν νιωθει τυψεις και ανοιγει κρυφα backdoor στο συστημα ωστε να τραβαει τα δεδομενα για τις irrelevant δολοφονιες στη Νεα Υορκη, και προσλαμβανει τον Καβιεζελ για να σωζει κοσμο. Ωστοσο τραβαει μονο social security numbers, και δεν ξερει αμα το ατομο στο οποιο αντιστοιχει ο αριθμος ειναι το θυμα ή ο θυτης, για να βοηθησουμε και λιγο στο σασπενς.

Αυτοτελη επεισοδια (τα πρωτα 3 που ειδα μεχρι στιγμης τουλαχιστον, υπαρχει και ενα γενικο στορυ που αρχιζει να αναπτυσσεται, αλλα αρκετα αργα ως τωρα), η ολη ιδεα φερνει καπως σε Minority Report αλλα αντι για Precogs εχουμε υπολογιστη και δεν ξερουμε και πολλα για το εγκλημα, ο χαρακτηρας του Καβιεζελ φωναζει Μπατμαν απο χιλιομετρα (τιμωρος που προσπαθει να μη σκοτωνει κανεναν, μιλαει ψιθυριστα, εχει βλοσυρο βλεμμα, μονο λεφτα δικα του δεν εχει αλλα του τα δινει ο Μπεν), γενικα μου αρεσε παρα πολυ ως τωρα.

Εχουν βγει 2 σεζον, η 3η ξεκιναει Οκτωβριο.

ειναι η σειρα που ο πρωην CIA δεν εχει καμια ιδιοκτησια εκτος απο μια οδοντοβουρτσα και μια αλλαξια ρουχα?

ναι το λες κι ετσι

μεχρι το 5ο-6ο επεισοδιο εισαι καπως χαμενος αλλα μολις μπεις λιγο στο κλιμα εχει αρκετο ενδιαφερον για να δεις τι γινεται στην συνεχεια…Μια χαρα ανετα ειδα τους πρωτους 2 κυκλους και το ιδιο ανετα θα δω και τον 3ο που ξεκιναει αυτο τον μηνα…

βασικα για μενα αξιζει να το δει καποιος μονο και μονο για αυτον: