Περί σειρών γενικά

οκ τοτε. μου το χει προτεινει και η μητερα μου, οποτε για να το προτεινεις και εσυ μαλλον απευθυνεται σε ευρυ κοινο και ειναι αντικειμενικα καλο. Αντε, απο 24 Σεπτεμβρη (τελειωνει η εξεταστικη) θα εχεις καποιον να το συζητας :stuck_out_tongue:

Απλα το μονο προβλημα ειναι οτι καθε φορα που θα ανοιγει το στομα του ο Μπεν θα περιμενω να ρωτησει αν εχει κανεις γαλα.

Εγώ το είχα δει όταν πρωτοξεκίνησε, μετά το άφησα και το ξανάρχισα. Πολύ καλό είναι όσο προχωράει μπαίνουν και άλλα στοιχεία μέσα. Γενικά πιστεύω πως όσο προχωράει θα σε κερδίζει και περισσότερο. Ειδικά κάτι αναφορές στο παρελθόν ξεκαθαρίζουν πολύ το τοπίο των 2 χαρακτήρων. Ωραία σειρά που για μένα δεν έχει πάρει την προβολή που της αξίζει.

αυτο το ξερετε λεει τιποτες?

είδα δει πέρσι 2-3 επεισόδια αλλά κάτι δεν μου καθόταν καλά. Βέβαια τώρα απ οτι διαβάζω πάει καλά

Τελείωσα την πρώτη σεζόν. Μ΄άρεσε αρκετά η σειρά. Ωραίο στόρι γενικά και όταν αρχίζει και έχει ένα πιο ενιαίο σενάριο σε κρατάει. Και ο Μπεν και ο Καβίζελ πολύ καλοί στους ρόλους τους. Πάντως και εμένα μου θύμισε μπάτμαν το όλο στυλάκι του Καβίζελ.

Ειδα τη διαφημιση για το finale IT Crowd χθες :slight_smile: :slight_smile:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! 27th of September!

Για το Person Of Interest που αναφέρθηκε εκτός από καλη σειρα που είναι, έχει και απίστευτο soundtrack :cool:

Tapatalk

Τελείωσε η πρώτη σεζόν Under the Dome, και ενώ την πάλευα στην αρχή έγινε αρκετά αφόρητη στο τέλος. Δε νομίζω να συνεχίσω τη δεύτερη.

To Sleepy Hollow το ξεκίνησε κανείς; Είδα τα 2 πρώτα και φαίνεται καλούτσικο. Πρόκειται για τον μύθο του ακέφαλου καβαλάρη που, όμως, διαδραματίζεται στη σημερινή εποχή. Η ώρα πέρασε ευχάριστα. Πάντως έριξα τρελό γέλιο στην αρχή του 2ου στην προσπάθεια των ηθοποιών να μιλήσουν ελληνικά #-o

Ηταν καλυτεροι απο τη Γαβριελα?

"Η ψυχή σου είναι δικό μου…"
ακριβως ο,τι ειπες,περναει ευχαριστα η ωρα,ωραια τα flashback στην παλια εποχη,δε συγκλονιζει και δεν απογοητευει

Όχι, ντάξει. Είπαμε. Η Γαβριελα είναι κάτι άπιαστο. Εδώ είχε το “απουλοφθερωσι τις” (απελευθέρωσέ τους)

Εια σου καλεμερα, εια σου καλενυχτα, Χανιαηρακλειον

εια σου καληνοτσες

:’’’’’)

ΚΑΛΗΝΟΤΣΕΣ :lol::lol::lol:

Που το θυμηθηκατε αυτο :stuck_out_tongue:

Οντοπικ:
Ειδε κανεις το πρωτο επεισοδιο απο 2 καινουργιες σειρες Hostages και The Blacklists.
To Ηοstages αφορα μια γιατρο που προκειται να εγχειρησει τον προεδρο των ΗΠΑ και μια ομαδα ατομων μπαινει σπιτι της,κρατανε ολη την οικογενεια της ομηρους και της ζητανε να σκοτωσει στην εγχειρηση τον προεδρο.Ενδιαφερον εχει,αλλα εχει και προοπτικες να εξελιχθει σε μαπα.Δεν παιζει καποιος αξιοσημειωτος ηθοποιος.

H αλλη σειρα αφορα εναν πρωην στρατιωτικο ο οποιος εξαφανιστηκε και αρχισε να δουλευει και να πουλαει πληροφοριες σε διεθνεις εγκληματιες και τρομοκρατες.Ειναι στη λιστα με τους πιο επικινδυνους του FBI κτλπ.Γυριζει παραδινεται και αρχιζει να δινει πληροφοριες για να σταμτησει μια τρομοκρατικη επιθεση.Αυτος που οργανωνει την επιθεση ειναι στην Blacklist του τυπου και ο σκοπος του ειναι να βοηθησει το FBI να πιαστουν ολοι οι εγκληματιες που εχει στη λιστα του.

To Hostages ήθελα να το δω αλλά το 6.6 στο imdb μου φάνηκε “κάπως”. Θα περιμένω να βγουν 2-3 επεισόδια για να τα δω μαζεμένα για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Εγω βλεπω το Βικινγκς αυτο τον καιρο και γαμαει. Σκανδιναβικη τρουιλα επενδυμενη με ρεαλιστικοτητα. Προτεινεται σε gameofthroneαδες και σπαρτακοφιλους.

Α,και εγω το βλεπω αυτη την εποχη!! Στη μεση της σεζον ειμαι.Παρα πολυ καλη σειρα! Μου αρεσει αυτο το ρεαλιστικο στοιχειο που εχει,που δεν ειναι σαν παραμυθι κτλ.
Αυτη την εποχη εχουν αρχισει και τα γυρισματα της 2ης σεζον. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=426827510755462&set=a.317139428390938.64567.258436810927867&type=1&theater