Περί σειρών γενικά

Ειδα το νεο και τελευταιο IT Crowd χθες!
Περιμενω να διαβασω τη γνωμη σας καθως και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος…
Πιστευω οτι ειναι εμφανες οτι εχει αλλαξει σκηνοθετης και εχει πολυ διαφορετικα πλανα και μου ξινιζει λιγο… πολλα κοντινα και στενα πλανα…
Υπηρχε ενα γενικο awkwardness μεταξυ τους και εκτος του Moss φαινεται οτι εχουν μεγαλωσει πολυ (λογικο).
Βεβεα παραμενει IT Crowd με πολλα references σε παλια επεισοδια και γενικα trends.
Farewell!!!

έχει δει κανείς αυτό http://www.imdb.com/title/tt1843230/?ref_=sr_1 να πει εντυπώσεις;

πρεπει να υπαρχουν καμια δεκα ποστ που ρωτανε αν εχει δει κανεις το once upon a time

Γενικα υπαρχουν διαφορες αποψεις. Εγω δεν την εχω δει. Απο γυναικες εχω ακουσει μονο καλα λογια. Απο αντρες διαφορα.

κανω quote το ποστ που ειχα κανει πριν λιγες μερες…

Κουοτάρω κι εγώ τον εαυτό μου για το Once Upon a Time.

Συμφωνώ απόλυτα με το αποπάνω. Πέρα από την καλή παραγωγή, είναι σειρά τρίτης διαλογής που θα μπορούσε να παίζεται στο σταρ το 2000.

ενταξει δεν ειναι η σουπερ σειρα αλλα βλεπεται ευχαριστα αν εχεις και γυναικεια παρεα :wink:

Πάει και το Breaking Bad. Νιώθω μεγάλο κενό :frowning:
Φινάλε εξαιρετικών σειρών με αγαπημένους αντιήρωες (που έχω δει):

[B]

House ΜD[/B]: συμβιβαστικό αλλά όμορφο. Ο Ηοuse αγαπάει με τον δικό του τρόπο.

[B]Dexter [/B]: Τα ξαναείπαμε, κακό φινάλε σε μια θλιβερή σεζόν που δεν του άξιζε. Καλή η σκέψη με την κάθαρση αλλά έπρεπε να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια. Βλέποντάς το τρομερό φινάλε και γενικά όλη την τελευταία σεζόν της καλύτερης σειράς όλων των εποχών μετά το [B]Wire[/B] (αυτή η στάμπα θα μείνει για πάντα λογικά), αν ήμουν σεναριογράφος στην 8η σεζόν θα ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι και η επόμενη δουλειά μου θα ήταν κάτι με σαπουνόπερα ή με γκόμενες συσχετιζόμενο.

[B]The Shield[/B]: Για μένα ο Βικ Μακι μαζί με τον House είναι οι πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες που έχω δει. Οι πιο περίπλοκοι. Ο Heisenberg είναι εξίσου θεός αλλά είναι πιο κατανοητός και απλός. Ο ορισμός της κάθαρσης, απίστευτα πικρό φινάλε.

Σειρά έχουν τα [B]Luther[/B], [B]Sons of Anarchy[/B], [B]Sherlock[/B] & [B]Ηouse of Cards[/B] για μένα.

Μάιο του '14 λέει

γιατι??? καλη σειρα, αλλα ειχε κουρασει αρκετα προς το τελος.

εβλεπα inbetweeners και ξαφνικα

[SPOILER][/SPOILER]

χεχε ναι το ειχα δει και εγω. Μεσα στο σχολειο εν το μεταξυ :smiley:

τελειωσα το twin peaks προχτες, εξαιρετικη σειρα που παρολο που κοβεται αποτομα ειχε πολυ καλο φιναλε… αυτο που μενει ειναι πιο πολυ οι πολυ καλες ερμηνειες με αποκορυφωμα τον κουπερ…

Έχοντας δει Sherlock και Luther κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι μαυρες μπατσίνες της αστυνομίας του Λονδίνου είναι καριόλες. Ψόφο και στις δύο.

το Blacklist ενώ δεν είναι κάτι πρωτότυπο ή σούπερ ουάου, βλέπεται πολύ ευχάριστα, και φυσικά το υπερατού είναι ο θεός Spader.

το hostages φαίνεται καλούτσικο, αλλά με τόσες σειρές που περιμένουν στον σκληρό θέλω κάτι περισσότερο από το “καλούτσικο” για να κάτσω να τη δω, αν την ξεκίνησε κανείς ας πει γνώμη

το δεύτερο επεισόδιο είναι πολύ καλό, παίζει να είναι απο τα καλά φετινά

[SPOILER][/SPOILER]

Ειδα το twin peaks…!! Σχολια δε χωρανε, αυτο που σου μενει στο τελος ειναι σκηνες σαν κ αυτην http://www.youtube.com/watch?v=atJuCtm6kgI
που θα σου θυμιζουν για παντα οτι David lynch ειναι ενας στον κοσμο αλλο κανενας :P!!!
Ισως οτι καλυτερο εχω δει σε σειρα…! :!:

[B]Sleepy Hollow[/B] http://www.youtube.com/watch?v=IFP_5ZrcRok

Προκειται για καινουρια σειρα που εχει αρχισει να προβαλλεται απο τις 16/9/13.
Η υποθεση αφορα τον Ichabod Crane, ο οποιος πεθαινει το 1781 κατα τη διαρκεια του πολεμουσε σε μια αποστολη που του εχει αναθεσει ο George Washington.Oμως,μετα απο 250 χρονια ανασταινεται βρισκομενος στο ,συγχρονο πλεον,(χωριο) Sleepy Hollow,οπου ξεκειναει την αναζητηση του Ακεφαλου Καβαλαρη(ο οποιος ειναι ενας απο τους 4 Καβαλαρηδες της Αποκαλυψης) μαζι με την αστυνομο Abbie Mills.

Προς το παρών δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αν και βλέπεται ευχάριστα. Διάβασα [B][U]εδώ[/U][/B] οτι θα μπει στο cast o John Noble (Dr. Walter Bishop στο Fringe, Denethor στο LOTR) οπότε ίσως ανέβει λίγο το επιπέδο

αυτή είναι η μέγκαν φοξ ε :stuck_out_tongue:

τέλειο και το 3ο επ