Περί σειρών γενικά

έχεις δίκιο μου ξέφυγε. και η δικιά μας δεν πάει πίσω πάντως, Megan Boone

Α,μπραβο!Και εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου: η υποθεση,ετσι οπως την διαβαζει κανεις, ειναι καπως cheesy μοντερνο παραμυθι,αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια οταν το βλεπεις:!:
Αφου,να φανταστεις,κατα τυχη ειδα το trailer(suggest video φαση) και απο καθαρη περιεργεια κατεβασα το πρωτο επεισοδιο…και επαθα την πλακα μου(ειδα και τα υπολοιπα διαθεσιμα επισοδεια). Υποσχομενη σειρα…

EDIT:Η ερμηνια του John Noble στο LOTR μου αρεσε παρα πολυ!!

Μέτρια σειρά είναι το sleepy hollow μέχρι στιγμής. Αυτό που λέει και ο φίλος πιο πάνω. βλέπεται χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης η πρωταγωνίστρια μου φαίνεται μου φαίνεται λίγο ατάλαντη. Αν όντως μπει και ο Noble, πιστεύω θα ανέβει αρκετά η σειρά. Επίσης πρέπει να βελτιώσουν και τα ελληνικά τους.

Kαι τα γερμανικα τους! Τα ελληνικα τους ειναι σκετη πικρα,αλλα ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και χειροτερα http://www.youtube.com/watch?v=OdEjYzAzQYI
:p:p:p

Επίσης μια καινούργια σειρά ειναι το [B]Peaky Blinders[/B] ([U]imdb link[/U])

A gangster family epic set in Birmingham just after World War I, based on the historic Peaky Blinders gang. The story centres on a gang who sew razor blades in the peaks of their caps (hence the title), and their ambitious and highly dangerous boss Tommy Shelby. The gang come to the attention of Chief Inspector Chester Campbell, a detective in the Royal Irish Constabulary who is sent over from Belfast to Birmingham to clean up the city and purge it of the gangs. (βαριομουν να το μεταφρασω :p)

πρωταγωνιστης ειναι ο cillian murphy (28 days later, batman, inception κλπ)

(στο 5ο επισοδειο ειχε και guest αυτον που παιζει τον chibs απο sons of anarchy!)

Καλησπέρα !! Παρακολουθούσε κανείς εδώ το BORGEN (το δανέζικο που το είχε η ΝΕΤ) ??? Μου άρεσε σαν σειρά…Εχώ δει τις 2 σαιζόν αλλά δεν μπορώ πουθενά να βρω την τρίτη και τελευταία απ’ότι κατάλαβα…

Τσεκάρετε και αυτό το blog για σειρές, αφιερώματα και ηθοποιούς.:slight_smile:

Είδα και εγώ τα πρώτα Blacklist. Χωρίς να είναι κάτι το πρωτότυπο έιναι αρκετά συμπαθητική. Ο Spader μεγάλος θεούλης <3

Γιατι ειχα την εντυπωση πως υπηρχε νημα για το Scrubs; Τεσπα.

Κοντευω να το τελειωσω(4-5 επεισοδια εμειναν) και εχω κλασει στο γελιο! Γενικα και οι 8 σαιζον ηταν σταθερα καλες. Η ενατη νομιζω δεν χρειαζοταν και βλεποντας τους τιτλους τελους της ογδοης, δεν την ειχαν και στο προγραμμα. Ωρες ωρες, νομιζεις οτι το σεναριο το εχουν γραψει 15χρονα (με την καλη εννοια, τελειως καμμενα πραγματα).

Eeeeaaagle! :stuck_out_tongue:

To Scrubs ηταν απο τις καλυτερες κωμωδιες που παιξανε στην τιβι εβερ.
Χαλαρα.

Ω ναι. Από τις καλύτερες και πιο καμένες κωμωδίες που έχω δει. Η 9η σεζόν μόνο ήταν ό,τι να 'ναι και ήταν κρίμα να τελειώσει έτσι. Εγώ πάντως θεωρώ τελευταίο επεισόδιο το τελευταίο της 8ης.

Ψόφος καριόλες.

[SPOILER]Η δε λυπήθηκα που έζησε στο τέλος, κρίμα.[/SPOILER]
Και στο Shield δεν χώνευα καθόλου την μάυρη detective.

Αλλη μια εξαιρετική αστυνομική σειρά με επιμέλεια του ΒΒC.
Μου κάνει εντύπωση όχι μόνο που δεν έχει δικό της τόπικ, αλλά περισσότερο που δεν ασχολήθηκαν ή έστω δεν έγραψαν άτομα γι αυτή, ένα γρήγορο search θα σας πείσει.

Συνολικά είναι μόλις 3 σεζόν, 14 επεισόδια (6-4-4), διάρκειας 55 λεπτών έκαστο.
Σε κάθε επεισόδιο ο Luther έχει να αντιμετωπίσει μια κάθε άλλο παρά φυσιολογική υπόθεση, αφού καθένας από τους δολοφόνους είναι ψυχανώμαλος, ενώ παράλληλα ασχολείται και με προσωπικά θέματα, παλεύοντας να διώξει τους δαίμονές του (γυναίκα,εκκρεμείς υποθέσεις που τον κυνηγούν, νέοι “φίλοι” κλπ).
Αυτό μπορεί να απλώνεται σε περισσότερο από ένα επεισόδια ενώ μπορεί να πάει και σε ολόκληρη σεζόν (σαν τον Vic Mackey του “Shield” που επηρρέασε την σειρά).

Ο Luther είναι εξαιρετικά συμπαθής ντετέκτιβ (για μένα τουλάχιστον). Ο καλύτερος στην δουλειά του, με μοναδική ικανότητα να ελέγχει τις υποθέσεις μην έχοντας όπλο γιατί απλά δεν τα γουστάρει. Ξεφεύγει από τον νόμο ελάχιστα (όχι σαν τον Μάκι) αλλά όχι διακριτικά καμιά φορά. Οταν έχει αυτά τα rage mode και σπάει τα πάντα είναι γαμώ τις φάσεις! :lol:
Από κει και πέρα οι δευτερεύοντες χαρακτήρες είναι οι περισσότεροι συμπαθητικοί (η προσωπική του νέμεσις, Alice, είναι θεά).

Το τέλος το περίμενα πιο ανατρεπτικό μπορώ να πω αλλά δεν με χάλασε καθόλου.
Το παλεύουν και για ταινία.

Γαι ερμηνεία ο Idris Elba είναι καταπληκτικός…Από τους καλύτερους ηθοποιούς του σήμερα, έχει μια απίστευτη κουλ άνεση να παίζει ότι του ζητηθεί. Φημολογείται ότι είναι ο νέος James Bond. Ο τύπος έχει παίξει δύο ρόλους που έχει γίνει ένα με αυτούς (Stringer Bell στην καλύτερη σειρά όλων των εποχών και τώρα στο Luther), οι οποίοι είναι τόσο αντίθετοι μεταξύ τους (ο υπαρχηγός μεγαλοσυμμορίας ναρκωτικών που σπουδάζει μακροοικονομία και ο ντετέκτιβ) μα αποδίδονται τόσο πειστικά και άνετα

Την λάτρεψα την alice, διαβάζω οτι σε πολλούς δεν αρέσει, αλλά είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχω δει σε σειρά.

Είμαι ένας από τους πολλούς που δεν τη χωνεύουν. Για την ακρίβεια, όχι τον χαρακτήρα που είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά την ηθοποιό που την ενσαρκώνει που κάθε φορά που την έβλεπα στην οθόνη με έπιανε ένα ανεξήγητο rage σαν και αυτά του Luther

Update σε όλα τα τελευταία νέα: ποιες σειρές ακυρώνονται, ποιες οχι και ποιες επανέρχονται!!Enjoy!!

Brooklyn Nine-Nine.

Με αυτόν.

You get the picture.

Βλεπω το office το αμερικανικο γιατι ηθελα κατι εικοσαλεπτο και ειμαι στην τριτη σεζον. Με το αγγλικο δεν θυμαμαι να γελουσα τοσο. Ο Carell ειναι τρομερος οπως ηταν κι ο Gervais αλλα τη μεγαλη διαφορα την κανει ο Dwight [SPOILER][/SPOILER] ενω μου αρεσει πολυ o Toby [SPOILER][/SPOILER] και μου την σπαει απιστευτα η Kelly [SPOILER][/SPOILER]

Οντως ειναι παρα πολυ καλο το αμερικανικο, κι εγω το σνομπαρα καιρο επειδη το αγγλικο το λατρευα,αλλα προπερσι το ξεκινησα και εφυγαν ολες τις σεζον νερακι.
H Κελλυ οντως ειναι εκνευριστικη, αλλα αυτη και ο Ραιαν ειναι αναμεσα στους σεναριογραφους του αμερικανικου. Η Κελλυ νομιζω εχει γραψει καπου 25 επεισοδια.

Ξεκίνησα House of cards, είδα τα 4 πρώτα επεισόδια. Πολύ καλό ως τώρα και κλασικά Spacey θεός.

Ναι, πολύ καλή σειρά. Της πουτάνας από παρασκηνιακά παιχνίδια.