Περί σειρών γενικά

εχω σκαλωσει με The Inbetweeners !
Αγορασα και ολα τη σειρα σε DVD και την εχω σε repeat! Πολυ γελιο

εχω ακουσει πολυ καλα λογια

το παρατησα στο 2.03, 2.04 γιατι μου την εσπαγαν και οι 4 πρωταγωνιστες

Inbetweeners ειδα μονο πρωτη σεζον,νταξει καλο αλλα οχι τιποτα τρομερο.

Το Skins ειναι πολυ καλο παντως,δειτε το

οχι[COLOR=“White”]…[/COLOR]

καλα,δες walking dead εσυ γιδι

στην κωλαρα σου

To inbetweeners εχει τυπικο νεο βρετανικο χιουμορ! Το βρισκω αρκετα καλο ^^

Το skins απο την αλλη ειναι πολυ μαβριλα κ δραμα

Ξεκινησα αυτο:

που το σνομπαρα τοσον καιρο επειδη ειναι animated κιε νομιζα οτι δεν το χε καμει ο lucas.
Μια χαρα ωραιο δειχνει παντως και θα καω δεοντως.

Το suburgatory μια χαρά το πάει ε.

[SPOILER]
<3 [/SPOILER]

Αστοδιαλο. Αυτος ειναι;

Ρε δείτε το Wilfred αν θέλετε κάτι ποιοτικό σε κωμωδία, σεβαστείτε τον κόπο μου που έκανα θρεντ δηλαδή. :frowning:

Parks & Recreation=το νέο Arrested Development!!

Ron Swanson ΘΕΟΣ!!!

A γεια σου και δεν θυμομουν που το ειχα διαβασει.
Εχω δει ολα τα επεισοδια μεχρι στιγμης.
Η σειρα δεν εχει σεναριο,το στορυ ειναι βαρετο οσο δεν
παει αλλα οι μπηχτες και τα υπονοουμενα πεφτουν βροχη.
Αξιζει μονο και μονο για τις ατακες που παιζουν.

• Hipsters Love Karaoke
  • Ghange Love with Hitles and you have humanity’s 3 worst things.

βλεπεται, αλλα καποιες και καλα μαγκριορικες ατακες της κωλαρους αγγιζουν επικινδυνα επιπεδα κουρασελ.

οι σκηνες στο diner ομως ολα τα λεφτα, μιας και οι δευτεραγωνιστες εκει μεσα ειναι και οι τρεις φοβεροι.

Λοιπόν είδα πρόσφατα:

[B]Band of Brothers[/B]: Επική μίνι σειρά, λογικά την ξέρετε. Την πρότεινω σε όποιον δεν την έχει δει και του αρέσουν τα πολεμικά έργα/σειρές, Θα δω σύντομα και το νέο [B]The Pacific[/B].

[B]Extras[/B]: Με Ricky Gervais, πολύ καλή κωμική σειρά επίσης.

Ξεκίνησα [B]Arrested Development[/B], έχω δει τον πρώτο κύκλο. Καλό είναι γενικά αλλά το περίμενα καλύτερο…

Συνεχίζω [B]The Office US[/B] και [B]The Big Bang Theory[/B], κλασικές αξίες.

Μου το πρότεινε ένας φίλος και θα το κατεβάσω μόλις ανανεώσω στο easybytez
Μου είπε ότι υπάρχει αγγλική και αμερικάνικη έκδοση, να κατεβάσω την 1η

Θα τα ξεκινησω σε λιγες μερες, δλδ Band of Brothers πρωτα, εχω ακουσει τα καλυτερα.

εχω γραψει κι εγω γι’αυτο

και ειδικα απο τοτε που την τελειωσα , συνεχεια την εκτιμω περισσοτερο

[B]Lie To Me[/B] αξίζει πραγματικά. Παίζει Tim Roth, όπου τον εκτιμώ αφάνταστα σαν ηθοποιό. Έχει μια εταιρία που ουσιαστικά μελετάει τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά και πιο συγκεκριμένα τις εκφράσεις του προσώπου και τη γλώσσα του σώματος. Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο μπορούν να διαπιστώσουν αν κάποιος λέει την αλήθεια, αν φοβάται και πολλά συναισθήματα. Δυστυχώς την έκοψαν. 3 κύκλους πρόλαβαν να βγάλουν.

Είμαι στη μέση της μίας και μοναδικής σεζόν του freak and geeks που είναι αρκετά καλό, κάποιοι το έχετε ήδη προτείνει απ’ ό,τι είδα, με jason segel και james franco στις αρχές της καριέρας τους. Ωραίο, διακριτικό, πιο καμένο απ’ όσο ίσως φαίνεται στην αρχή χιούμορ, δείτε το.
Επίσης μόλις τέλειωσατον πιλότο του American Horror Story, τίμιο θρίλερ, ωραία παραγωγή, φαίνεται ότι οι δημιουργοί δεν φοβούνται ούτε το σεχ ούτε τη βία οπότε ελπίζω να συνεχίσει εξίσου καλά.