Περί σειρών γενικά

ξεκίνησα σήμερα heroes τη 2η περίοδο…ψάχνω όμως να βρω από τις πιο παλίες και να δω τα la femme nikita, gilmore girls και highlander…σε dvd βέβαια αλλά κανένα video club δεν τα έχει οπότε λέω μπας και συνεχίσω με boston legal!!! επίσης πολύ θα ήθελα να βρω και να δω όλα τα επεισόδια από το x-files!!!καημό το’χω γιατί τότε που παιζόταν εγώ πήγαινα φροντιστήριο!!!

heroes εβλεπα και εγω για καποιο διαστημα, αλλα δεν τρελαθηκα.

Τωρα ξεκινησα να βλεπω HOUSE & 2 1/2 men. Απο παλιες προσπαθω να βρω baywatch :slight_smile:

Επισης, παρακολουθω στενα HIMYM, Smallville & Big Bang Theory… To πρωτο το

μαμησαν και ψοφησε, μαλλον δεν θα ασχοληθω με αυτη την σεζον (7). Aπο τα αλλα

δυο εχω δει τις 8 σεζον του Smallville και τις 3 πρωτες του Big Bang Theory & μερικα

επεισοδια της 4ης.

Αυτα προς το παρον, παω να λιωσω HOUSE :slight_smile:

Το House το ξεκίνησα πριν κανένα μήνα. Χθες είδα 8 επεισόδια σερί από την 5η σεζόν. Είναι θαύμα που δεν έχω καταπιεί ολόκληρη καμιά lysopaine ακόμα. Το dexter το παράτησα κάπου στην 3 σεζόν ωστόσο [SPOILER]εκεί που ξεκινάει η “συνεργασία” στους φόνους με εισαγγελέα[/SPOILER] αφού λιγάκι με κούρασε, ίσως το συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή. Το terra nove είδα 30 λεπτά από το πιλοτικό επεισόδιο και το παράτησα, στο δε community άντεξα για 2 επεισόδια μόνο, όπως επίσης παράτησα και το two and a half men αφού είδα 2 νέα επεισόδιο της νέα σεζόν. Σκέφτομαι τι άλλο να ξεκινήσω.

Να κοιτάξεις το ποστ 99 και θα βρεις την απάντηση8)

γιατί όχι ενδιαφέρον φαίνεται και ο Tim Roth είναι θεούλης. Ψάχνω

Μη λεμε συνεχεια τα ιδια πραγματα.

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ…:smiley:
Ειμαι νεος στο φορουμ οποτε συγχωρεστε με αν παραβιαζω καποιον κανονα βαζοντας αυτο το θεμα…:slight_smile:
Θελω λοιπον να μου προτεινετε μια σειρα…
Εχω δει και βλεπω τις περισσοτερες απο τις γνωστες…
Το προβλημα μου ειναι πως περιμενοντας να βγει ας πουμε το καινουριο επεισοδιο του House καθε εβδομαδα, δεν μπορω να καω…
Εννοωντας το καψιμο που κανουμε ολοι καποιες φορες βλεποντας 10+ επεισοδια την ημερα…:stuck_out_tongue:
Οι σειρες που εχω δει και βλεπω ακομα ειναι: Lost, Prison Break, House, HIMYM, TBBT, Game Of Thrones, Dexter, Supernatural, Heroes, Flashforward (την μια και μοναδικη σεζον), Bones, It’s Always Sunny In Philadelphia και λογικα καποιες ακομα που δεν μου ερχονται στο μυαλο αυτη τι στιγμη…
Συνεπως θελω κατι που να εχει τουλαχιστον μια ολοκληρομενη σεζον (για να καω) και κατι που θα με κανει να κολλησω…
Sure ωραιες ειναι και οι σειρες με τα αυτοτελη επεισοδια αλλα για τωρα θα ηθελα κατι να με κρατησει σε αγωνια…
Δλδ να τελειωσει σε τετοιο σημειο το επεισοδιο, που να καιγομαι να δω το επομενο… (βλεπε Lost, Prison Break κτλ)
Καταλαβαινω οτι υπαρχουν και αλλα θεματα με προτασεις, ομως εκει οι προτασεις ειναι τοσες πολλες που δυσκολευεσαι να διαλεξεις…
Ευχαριστω!!!:slight_smile:

shield

breaking bad:yes::thumbup:

Αν δεν σας πειραζει πειτε και δυο λογια για την σειρα…
Σκετα ονοματα δεν με βοηθανε και πολυ…:stuck_out_tongue:

Πιστεύω πρέπει να δεις Battlestar Galactica… science fiction με πολλά μυθολογικά στοιχεία, μυστήρια και ιστορίες με ηθικά διλλήματα.
Από κωμωδίες να δεις σίγουρα Parks and Recreation και το αμερικάνικο Office. Πανέξυπνο χιούμορ και τρομεροί χαρακτήρες. Δες πρώτα το Parks γιατί η πρώτη του season είναι λίγο αντιγραφή του Office και μπορεί να σε χαλάσει αυτό. Την τελευταία season του Office (8η) μπορείς και να μην την δεις, είναι χάλια.

Breaking Bad με χίλια!
Πρόσφατα το τελείωσα(4 seasons και αναμένουμε την 5η)
Υπάρχει thread στο forum να διαβάσεις να πάρεις μια ιδέα

πρεπει να δεις οπωσδηποτε breaking bad για αρχη! η καλυτερη δραματικη σειρα! η υποθεση με λιγα λογια ειναι η εξης: ενας καθηγητης χημειας μαθαινει οτι εχει καρκινο και οτι θα πεθανει και αρχιζει να παραγει crystal meth για να αφησει λεφτα στην οικογενεια του! απιστευτη πλοκη, εξελιξη χαρακτηρων κλπ!
αν σου αρεσε το lost και το priston break θα παθεις την πλακα σου με αυτο!

californication η 2η σειρα που πρεπει να δεις:p
εχει να κανει με εναν συγγραφεα που προσπαθωντας να ξεπερασει τον χωρισμο του το εχει ριξει στις καταχρησεις! η σειρα ειναι γεματη με ροκ/μεταλ αναφορες

community
απιστευτη κωμικη σειρα! εχει να κανει με μια ομαδα μελετης ενος δημοσιου κολλεγιου! αν δεν την παλεψεις στα πρωτα επεισοδια μην την παρατησεις! εχει τεραστια βελτιωση στη συνεχεια! παρεμπιπτοντως θα σταματησει μαλλον :frowning:

eastbound and down
επος! ειναι μικρη σειρα βεβαια (2 season-13 επεισοδια συνολο) αλλα θα συνεχιστει τον ιανουαριο! ενας πρωην αστερας του baseball που κατεστρεψε την καριερα του απο τις καταχρησεις επιστρεφει στο πατρικο του για να πιασει δουλεια σαν γυμναστης στο τοπικο σχολειο! απειρη καφριλα η σειρα! για true fans μονο \m/

επισης δεν εχω καταλαβει ακομα πως καταφερνετε και βλεπετε ολοι το himym :stuck_out_tongue:
μετα την πεμπτη season εκοβα φλεβες και το παρατησα

Δες το wire να ξεχάσεις όσες σειρές έχεις δει στη ζωή σου… Αστυνομικό αλλά όχι σας τις πίπες CSI NCIS και λοιπά… Τρομερή δομή και ανάπτυξη στους χαρακτήρες… 5 σεζον είναι, 60 ωριαία επεισόδια…

Απλά η καλύτερη σειρά που βγήκε ποτέ… μέχρι και το imdb συμφωνεί σε αυτό…

Πολυ Breaking Bad ακουω και λεω να το ξεκινησω…:slight_smile:
Επισης για το Wire ειχα σκεφτει και παλαιοτερα αλλα δεν ετυχε να το κατεβασω…
Btw εχετε βρει τπτ παρομοιο σε Supernatural?
Οχι τις τελευταιες δυο σεζον που γαμηθηκαν…
Κατι που να μοιαζει περισσοτερο με την πρωτη…
Τπτ hauntings, mythical beast legends κτλπ…
Καπου ακουσα για το American Horror Story…
Λεει? Η θα φοβαμαι να κοιμηθω τα βραδια?:lol:

Supernatural εχω δει λιγο στο Star, ποια σεζον δειχνουν?
Καλο ειναι, εχουν φαση αυτου του ειδους οι σειρες :slight_smile:

όλοι αυτό λένε για αυτή τη σειρά αλλά δεν την έχω βρει σε κανένα video club!!! υπάρχει πουθενά???

πρεπει νασαι ενα απο τα δεκα ατομα που συντηρουν τα βιντεοκλαμπ

aaaaaa!!! μην μου τη λες!!! είμαι παραδοσιακός τύπος!!!
:stuck_out_tongue:

Ναι, γεια σας, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος βλέπει το Archer και τι έχει να πει γι’ αυτό διότι δέχομαι ασφυκτικές πιέσεις να το δω και δεν είμαι σε φάση αυτή τη στιγμή να ξεκινήσω κάτι καινούριο χωρίς να ξέρω ότι αξίζει.