Το Bag of Bones είναι εκεί έξω
μπομπα!
\m/
ξεκινησα πρωτη σεζον προχτες και την τελειωνω. οντως πολυ ενδιαφερον σειρα ενω δεν δινει και τοσο βασει στο δικηγορικο, δηλαδη δεν δειχνει δικες κτλ με την εννοια αλλων σειρων. συν τις αλλοις η διαπλοκη ειναι σε ολο της το μεγαλειο και χανεται ο μπουσουλας…
θα ΤΡΟΜΑΞΩ;
Δεν ξέρω, κατεβάζω καμιά ώρα και είναι στο 40%, ή δε σιντάρει κανείς ή τον παίρνει η σύνδεσή μου
Λούπιν το είδες?
Damages 1η κ 2η σεζόν είναι οι καλύτερες, η 3η αξιοπρεπής, την 4η την παράτησα αν και τζον γκουντμαν.
οχι ακομα, αλλα το περιμενα καιρο εχοντας δει το kick-ass trailer του, το κατεβαζω και γω τωρα…
Jason Priestley :’)
υπαρχει κανα σαιτ οπου μπορω να βλεπω αμερικανικες σειρες με αγγλικους υποτιτλους?
ξεκινησαμε.Και Breaking Bad παραλληλα(γενικα μαλακια να χεις δει το Wire πριν απο ολα αυτα γιατι η μπαρα εχει παει στη στρατοσφαιρα αλλα τι να κανουμε)
ειδα 6 επεισοδια parks & recreation…φαση εχει ανα σημεια, αλλα ειναι τοσο καραμπινατη η ομοιοτητα με michael scott και the office που ξενερωνω
ομως, προσκυνω αβαταρ μιστεργουατ…θελουμε ron swanson προεδρο σε ενα μικρο δωματιο, να αποφασιζει ποιον να βομβαρδισει. ο μονος χαρακτηρας που πραγματικα δινει κατι διαφορετικο στη σειρα.
Για το αποπάνω δε μπορώ να πω κάτι,καθώς δεν έχω δει,αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον και κατεβάζω.
Μπορώ να πω εύγε για την υπογραφή πάντως
Επίσης μπορώ να πω για την καλύτερη ωριαία σειρά που βγήκε φέτος,που δεν είναι άλλη από το [B]Homeland[/B].
Δεν έχω δει finale,αλλά κάποιες λοστικές ανατροπές,οι άφθονες σκηνές δράσης και το τετριμμένο θέμα των Αμερικάνικων υπηρεσιών πληροφοριών δεν φτάνουν για να ξεγράψει κανείς την σειρά.
Έχει πάθη,μυστήριο,ψυχογραφήματα,και ιστορίες γραφειοκρατίας και μέσων πίεσης (peer pressure,leverage και τα ρέστα) οι οποίες λίγο πρέπει να απέχουν από την πραγματικότητα!
Προσθέστε μια διχασμένη προσωπικότητα για πρωταγωνιστή και κλείνει το deal.
προσυπογραφω και γω για το homeland, ουτε γω εχω δει το φιναλε ομως.
Επίσης αξίζει σε σταθερά επίπεδα αγγλικοκαφρίλας και σαρκασμού η νέα σειρά των Gervais / Merchant με τον τίτλο[B] Life’s too short[/B] με πρωταγωνιστή τον νάνο που εμφανιζόταν σε ένα επεισόδιο του Extras.
Επαναλαμβάνονται κάποια κλισέ (χαρακτήρας που δεν ξέρεις αν είναι μαλάκας, αν τον λυπάσαι ή αν τον συμπαθείς, celebrities να αυτοσαρκάζονται) αλλά έχει μέσα τρομερά σκηνικά και ατάκες (και τον καλύτερο λογιστή ever)
εχω αφησει ποσες σειρες στη μεση αλλα το αποπανω θα το κατεβασω τωρα
Είδα το finale του Homeland με αγγλικούς,δεν άντεξα.
Είχα καιρό να συγκινηθώ τόσο ώστε να δακρύσω σε ταινία/σειρά,και το έπαθα όταν
[SPOILER]Μίλησαν ο Μπρόντυ με την κόρη του στο τηλέφωνο[/SPOILER]
Έχει ανανεωθεί και για 2η σεζόν,πάμε για ακόμη καλύτερα πράγματα
To Bored to Death που αναφέρατε μερικοί τελείωσα σήμερα,μου φάνηκε πολύ τίμια σειρά,undersold θα πω,κρίμα που κόπηκε.
Ήθελα να γράψω για αυτή τη σειρά στα πρώτα 10 λεπτά του πιλότου,αλλά είπα να το δω όλο πριν γράψω.Ξεκαθαρίζω πως είδα τον πιλότο,και μόνο αυτόν.
Hell on Wheels,μιλάμε για γνήσια Αμερικάνικη country αλητεία από το AMC,το οποίο μετά το Breaking Bad (και το Mad Men σε λιγότερο desert/country/Americana στυλάκι και περισσότερο Σικάγο από αυτά που γνωρίζω) έχει βαλθεί να μετατρέψει σε βίντεο τις εποχές κλειδιά της αμερικάνικης ιστορίας και να κυνηγήσει το HBO σε πχιότητα,κατά τα φαινόμενα.
Μιλάμε για μια σειρά στημένη στην Αμερική του 1865,ακριβώς μετά τον εμφύλιο,με εικόνες κυρίως από την επαρχία,και γύρω από την κατασκευή του πρώτου υπερηπειρωτικού σιδηροδρόμου των ΗΠΑ.
Στον 1ο επεισόδιο ήδη διακρίνεις και εκτιμάς μορφές,ατάκες,μουσικές,ιστορικά γεγονότα,δεισιδαιμονίες,διαφθορά και κίνητρα.
Για κάθε λεπτό αυτής της σειράς θα μπορούσα να μιλάω για κανά 10λεπτο…δεν συμφέρει!
Λίγα highlights στο σπόιλερ:
[SPOILER]
Hell on Wheels,πληθυσμός:Ένας λιγότερος τη μέρα :respect:
Το ακαπέλλα που τραγουδούσε ένας μη-εικονιζόμενος,που θα μπορούσε να ναι και ηπειρώτικο (αλλά είναι προτομπλούζ πιθανότατα),στον καταυλισμό.
Η αλήτικη country μουσικάρα all over the place.
Ο υπεραλήτης Buchanan.
Ο καραδιεφθαρμένος Thomas C. Durant,ο επενδυτής.
Ο παπάς και οι πόρνες.
Όλο το μεταπολεμικό κλίμα με τις δυναμικές μαύρων-λευκών.
[/SPOILER]
Ανανεώθηκε για 2η σεζόν (or what δηλαδής?)
Must see.
ΥΓ:Θυμίζει λίγο Deadwood (ΗΒΟ) στην αισθητική,απλά μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο
edit:Bohannon τον λένε το αληταριό το νότιο
το ειδα τελικα και συμφωνω σε ολα
οι celebrities δεν ειναι το ιδιο καλοι με αυτους στο extras.
Ο Liam Νeeson ηταν ωραιος
αρχισα τωρα και το eastbound and down
:’) :’)