Περι νεων κωμωδιων, για μας που μεγαλωσαμε με candid camera, ξεκινησε μια παρομοια σειρα γελοιοποιωντας τους πρωταγωνιστες και ειχα καιρο να γελασω με ηλιθιοτητες
[B]Impractical Jokers[/B]
Παραδειγμα
Περι νεων κωμωδιων, για μας που μεγαλωσαμε με candid camera, ξεκινησε μια παρομοια σειρα γελοιοποιωντας τους πρωταγωνιστες και ειχα καιρο να γελασω με ηλιθιοτητες
[B]Impractical Jokers[/B]
Παραδειγμα
Ωχ θεε μου, σε καλο να μου γει.
Επσεσα κυριολεκτικα στο πατωμα επειτα και απο το τελευταιο μεχρι στιγμης επεισοδιο, ειδικα στη τελευταια δοκιμασια που υπεστη ο χαμενος της ομαδος.
Οσοι εργαζεστε η εχετε παρευρεθει σε επιχειρησιακες παρουσιασεις θα καταλαβετε πολυ καλα τι εννοω.
Μπορειτε να το δειτε εδω αν δεν θελετε να το κατεβασετε.
Η σειρα απλα ειναι απο τις πιο αστειες που χω δει και ελπιζω να κρατησει.
Η Πρωτοχρονιά δεν είναι γιορτή.Είναι πλέον η μέρα που βγαίνει το καινούριο επεισόδιο Hell on Wheels.
σε αυτο με τα γιαουρτια πεθανα
:lol3::lol3::lol3:
Οντως αρκετα καλο το Ηomeland.
[SPOILER]Ποσοι στο φιναλε ειπατε “οχι ρε γαμωτο” οταν δεν λειτουργησε ο διακοπτης του γιλεκου?[/SPOILER]
Sanctuary λεει τιποτα?
ειχα δει την 1η σεζον αλλα δεν με τρέλανε και το παράτησα τωρα ειναι στην 4… :-k
εντιτ και ναι ειδικά οσοι γουστάρουν Western να δουν hell on wheels…
2η σεζόν παίζεται η πρώτη είχε 3 επεισόδια 1.5 ώρα το καθένα. Ναι είναι Σερλοκ Χολμς και τα ρέστα στο σύγχρονο Λονδίνο. Ναι ακολουθεί την ιστορία του Κοναν Ντοιλ. Να το δείτε όμως γιατί αξίζει:):!:
Ξεκινησα parks and recreation και θελω να δηλωσω την αγαπη μου σε αυτην την κοπελα:
[SPOILER][/SPOILER]
λατρευουμε.
ιδιως χημεια με swanson.
Πα να δω σ02επ02 του Sherlock, ειναι και η αγαπημενη μου ιστορια απο τα βιβλια, ελπιζω να μη μου το γαμησουν
Γάμησε απλά.
Μ’εχει πρηξει ο αδερφος μου με δαυτο, εινκαλο;
Ειναι αρκετα ενδιαφερουσα σειρα. Αρχικα νομιζα οτι ηθελε να αντιγραψει το seinfield αλλα δεν εχει καμια σχεση το χιουμορ του.
Για την ακρίβεια δεν θα λεγα οτι ειναι ακριβως κωμωδια.
Οπως και να χει δεν χανεις τιποτα αμα δεις μερικα επεισοδια για να παρεις μια ιδέα.
Δεν έχω δει τη σειρά και θέλω, αλλά τα standup του γαμούν, και κάπου πήρε το αυτί μου ότι τα γκεστ του τζερβαίς στο σήριαλ είναι σούπερ
Ισχυει, ο οποιος εκανε καινουρια σειρα, το life’s too short.
απο το louie εχω δει 2 ή 3 επεισοδια. Μπορει να τη συνεχισω καποτε.
αυτη η σκηνη με τον gervais ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει γενικα
δυσκολη σειρα το Λουι
σκατοψυχια σε ολο του το μεγαλειο. αλλα νομιζω πως επηρρεαζει περισσοτερο τον αντρικο πληθυσμο παρα το γυναικειο.
ισως δηλαδη σου φανει απιστευτα κωμικο σοφι.
μονο την πρωτη σεζον εχω δει, αλλα καποια στιγμη θα το συνεχισω. σκατοψυχια ομως και μαυρη μιζερια, σε καποια φαση απλα με σιχαινομουνα.
αγαπημενο επ αυτο με τη θρησκεια και εκεινο με τη μανα του
ωραιο το σερλοκ. μαρεσει που το κανανε λιγακι πιο ‘λογικο’ απο τη πρωτη σεζον που τα παντα ηταν πολυ πιο τραβηγμενα. το πρωτο επ μαρεσε ομως πιο πολυ με τη ντομινεητριξ ναουμ
Έχει κανείς άποψη για το Sherlock???
lol αποπάνω ποστ!
Κι εγώ κι εγώ.
Τέλειωσα την πρώτη σεζόν και έχω μπει στο τρίτο της δεύτερης. Με τη σειρά μου δηλώνω λατρεία σε Έηπριλ και εννοείται Ρον, αλλά και η Λέσλι είναι τόσο απελπιστικά… όχι ακριβώς ηλίθια, ούτε και αφελής. Δεν βρίσκω τη λέξη. Αλλά ταιριάζει 100% στο ρόλο.