Γάμησε το True Detective. Επίσης σκέφτομαι πόσο τέλειο θα είναι αν στη 2η σεζόν έχουν αυτόν εδώ για detective:
[SPOILER][/SPOILER]
Γάμησε το True Detective. Επίσης σκέφτομαι πόσο τέλειο θα είναι αν στη 2η σεζόν έχουν αυτόν εδώ για detective:
[SPOILER][/SPOILER]
Απο ενα επεισοδιο true detective θεωρω πως ο ρολος του mcconaughey εχει ολα τα φοντα να γραψει ιστορια.
παμε για την καλυτερη νεα σειρα απο οτι φαινεται.
σαπιλα και πεσιμισμος στους βαλτους της λουιζιανα \m/
μετριο το πρωτο του helix, το ολο στορυ με το ξεσπασμα επιδημιας σε ερευνητικο κεντρο στην αρκτικη με προιδεαζε για κανα επος, αλλα…
ελεος με τα ερωτικα τριγωνα, δε βλεπω φωσκολο ρε πστη μου
true detective γαμησε, και black angels στο τελος μια χαρα
// το 2ο του true detective βλεπω να γινεται αγαπημενο των βυζακηδων
πραγματικά. μιλάμε για τα πιο τέλεια βυζιά που έχουν παίξει στην τιβι
Κατεβαίνει άμεσα.
+1. Δεν άντεξα και έψαξα gif στο google. Έχουν όλοι τους δίκιο 8O
ειδα το πρωτο, ψιλομετριο μου φανηκε εμενα…
και άλλο ένα ακόμα καλύτερο:
Εχασα το φως μου
το ειδα εχθες και πηγα να παθω εμφραγμα.
Κι εγώ μία απ’τα ίδια, ευτυχώς που ήταν κι αυτή η σκηνή και ξέχασα ότι το επεισόδιο ήταν ψιλομέτριο σε σχέση με το πρώτο και δεν προχώρησε σχεδόν καθόλου την υπόθεση
ασχετο κ σχετικο.πως αντιγραφεται αυτη η εν κινησει εικονα???
μαλάκες τώρα είδα, και εχω ξεχάσει και το όνομα μου. μιλάμε η ζωή είναι ωραία
edit. δεν μου κάνει καρδιά να το κλείσω το tab.
κανεις?
btw νεο Workaholics !
Το τρίτο επεισόδιο True Detective γάμησε σύμπαντα. Θα φτιάξω θρεντ αποθέωσης μέχρι το βράδυ.
Τελειωσα τον πρωτο κυκλο του American Horror Story σε δυο απογευματα! Το ξεκινησα απο περιεργεια και επαθα την πλακα μου! Αν και η υποθεση ηταν η αποθεωση του κλισε,ο τροπος που εξελισσοταν ηταν πραγματικα καθηλωτικος. Ειμαι περιεργη για τους 2 επομενους(ασχετους μεταξυ τους) κυκλους…
Μπορεί να μην είχε βυζάρες αλλά όντως γάμησε.
[SPOILER]Δεν είναι ότι έγινε κάτι συνταρακτικό. Απλά ο τρόπος που παίζουν όλοι, το σενάριο, η σκηνοθεσία είναι σε άλλο επίπεδο. [/SPOILER]
ΥΓ. Πραγματικά νομίζω ότι έχει το καλύτερο ιντρο που έχω δει σε σειρά
Ρε παιδιά για προτείνετε καμιά σειρα (κατα προτιμηση αστυνομικη ή εποχής) που να αξιζει και να εχει ολοκληρωθει. Ποσο ακομα να περιμενω τα νεα επεισοδια walking dead και game of thrones???
Μεχρι τωρα εχω δει ολοκληρωμενα τα:
Battlestar Gallactica, Pillars Of The Earth, Spartacus, 24hours και Breaking Bad