true detective θα ξεκινησω και εγω.
ελπιζω να γαμαει.βασικα δε θυμαμαι να εχω ξεκινησει αλλη σειρα απο την αρχη. συνηθως αφηνω να τελειωσει ο καθε κυκλος και τον βλεπω ολο μαζι.
Ενδιαφέρον τελικά το Helix. Ωραία ατμόσφαιρα και από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχουμε πουστιές.
ρε δείτε τη βρήκα τυχαία
ελπίζω να ειναι κατι καλο και οχι παπατζα αλα Machete…
επίσης κατεβάζω helix με έψησε. οπως και το True Detective…
To True Detective καταλαβαίνεις ότι θα γαμάει με το που παίζουν οι τίτλοι αρχής. Πολύ σαπίλα. Ακριβώς όπως το περίμενα \m/
Εδω κ καποιες μερες βλεπω το seinfeld, τι εχανα τοσο καιρο ρε γμτ…
Δεν υπαρχει ρε… σιγουρα θα υπαρξουν ισχυρες ανακαταταξεις στις αγαπημενες κωμικες σειρες…
Οι χαρακτηρες ενας κ ενας…
Τυχαία άρχισα το band of brothers . Τέτοιο σφίξιμο και εναλλαγή συναισθημάτων είχα καιρό να νιώσω . Epic
Lonesome rider
Tεράστια (μίνι) σειρά το band of brothers και ακόμα πιο τεράστιος ο Damien Lewis :thumbup:
Ω ναι, σίγουρα από τις καλύτερες σειρές που έχουν παιχτεί ποτέ στην τιβί. Ανατριχίλα κάθε επεισόδιο
+1 για Band of Brothers. Το εχω δει 3 φορες!
Κι εγω το ξεκινησα και τωρα θα δω 2ο κυκλο. Πολυ καλο!
Μου τελειωσαν ολα.περιμενω vikings k got.λεω να δω house of cards
δες.
το band of brothers ειναι γεματο γνωστες φατσες
ρος γκελερ, αλβαρεζ απο οζ, αλ καπονε, μοριαρτυ, μπροντυ και αλλοι που ξεχναω
O Vince Gilligan (breaking bad) βγάζει καινούργια σειρά που θα λέγετε [B]Better Call Saul[/B] :lol:
Πρεμιέρα τον νοέμβριο.
http://www.imdb.com/title/tt3032476/?ref_=fn_al_tt_1
^^ Ναι, το ξέρουμε κανά χρόνο τώρα.
ωραιος ο πιλοτος του true detective, αναμενουμε
να πω ομως το κατι μου, εχει γινει λιγο κουραστικο το μοντελο του δε-χωραω-στην-κοινωνια-αλλα-ειμαι-σουπερ-εξυπνος-και-στην-ουσια-εχω-υπερδυναμεις. Βλεπε sheldon, abed, sherlock (νταξει, αυτος δε μπορουσε ναναι αλλιως), αλλα πιανεις τι λεω.
Γενικα χωραει συζητηση αυτο το πραμα, αλλα ναι.
Ανοιχτε θρεντ για το True Detectives αμα θετε
Βγήκε το Blacklist s01e11 για όποιον dmembra ενδιαφέρεται
ναι, ναι το είδα απλά δεν έχει νόημα να λέμε σε κάθε επεισόδιο πόσο γαμάτος είναι ο Σπέηντερ οπότε δεν το ανέφερα
Βασικά εχω κάνει λογαρισμό εδώ οπότε δεν χάνω ποτέ επεισόδιο από αυτά που παρακολουθώ 8)
ωπ, καλό :thumbup:
ναι, βοηθάει πολύ. νομίζω το είχε ποστάρει και παλιότερα κάποιος συμφορουμίτης
Κι εγω το ιδιο χρησιμοποιω,παρα πολυ χρησιμο για να μη χανεις την μπαλα.
Μ’αρεσε πολυ το νεο μπλακλιστ, η σκοτεινη psycho πλευρα του Ρεντ ηταν σκετη απολαυση.
για το helix, [SPOILER]η όλη ιδέα δεν θυμίζει το s02e13 του fringe? [/SPOILER]