Απλά εκπληκτικός ο Σπεηντερ στο επεισόδιο
λοιπόν, black mirror τρομερό. ξέρει κανεις αν θα συνεχιστεί?
επίσης τελειωσα twin peaks μετά από καιρό. μου άρεσε αλλα δεν κατάλαβα πάντως γιατί έχει τρελαθεί τόσος κόσμος μαζί του.
και μόλις ξεκίνησα firefly. ξέρει κανεις την σωστή σειρά των επεισοδιων? γιατί αλλα γραφει στο wiki, αλλα στο imdb, σε άλλη σειρά τα έχει το torrent που κατέβασα. πως είναι το καλύτερο να τα δεις?
1.Serenity
2.The Train Job
3.Bushwhacked
4.Shindig
5.Safe
6.Our Mrs. Reynolds
7.Jaynestown
8.Out of Gas
9.Ariel
10.War Stories
11.Trash
12.The Message
13.Heart of Gold
14.Objects in Space
Tαινια Serenity
ειμαι στη μεση της πρωτης σεζον του the killing και εχω ενθουσιαστει :bounce:
ελπιζω σε αναλογη συνεχεια!
H δεύτερη σεζόν κάνει μια μικρή κοιλίτσα αλλά γενικά είναι από τις καλύτερες και πιο αδικημένες σειρές που έχω δει. Η τρίτη σεζόν είναι απλά εκπληκτική όπως και η πρώτη (κυρίως από άποψη ηθοποιίας αλλά και το σενάριο είναι αρκετά καλό).
έχω ξεκινήσει εδώ και κάτι μέρες το firefly και με το ζόρι έχω δει 4 επεισόδια και δεν m άρεσε. ίσως επειδή είχα δει 9.1 στ imdb και περίμενα κάτι γαμάτο, ίσως είναι εκτος του γούστου μου. να την συνεχίσω? γίνεται καλύτερη?
Αν δεν σ’αρεσε εξαρχης ασ’το. Εξαλλου η σειρα κοπηκε αποτομα και εχει μονο 14 επεισοδια, το κλεισιμο της ειναι στην ουσια η ταινια Serenity που βγηκε ακριβως λογω του οτι δεν υπηρχε τελος στη σειρα.
επίσης η αυτοχειρία δεν είναι ντροπή
Επειδή βλέπω ότι ψάχνετε σειρές να δείτε (και ήδη αναφέρατε κάποιες πολύ καλές παραπάνω), σας έχω και εγώ μια μικρή λίστα με 9 σειρές που η καθεμία τους είναι κάτω από 9 ώρες και είναι τέλειες για μέσα στις γιορτές!
ωραιος αλλα βαζε και κανενα imdb λινκ στους τιτλους. Το top of the lake το ειχα ηδη στο περιμενε και τωρα εβαλα και το wrong mans και μπορει και κανενα αλλο
επισης δες αν δεν εχεις δει Utopia και Dead Set που θα επρεπε να ειναι στη λιστα
Αυτον τον καιρο περα απο Doctor Who (τι επεισοδιαρες ηταν τα Silence in the Library/Forest of the Dead!!!) βλεπω το The League σε ταχυτερους ρυθμους απ’ ότι το έβλεπα. Υπάρχουν κάποια επεισόδια που είναι ξεκαρδιστικά και κάποια meh. Αγαπημενος ο Ruxin και φυσικα ο Rafi που καθε σκηνη που παιζει ειναι επος.
επανερχεται και το justified αυριο, μη ξεχνιομαστε
Σήμερα ξεκινάει το πολλά υποσχόμενο Helix. (a serious thriller about CDC agents traveling to a base in the Artic where a mutation could either save the human race or doom it)
Και την Κυριακή ξεκινάει το True Detective, HBO+Matthew McConaughey+Woody Harrelson= προσδοκίες μέχρι τον θεό.
Εντιτ:
ΥΓ.Από Δευτέρα ξεκινάει και η πέμπτη σεζόν του Archer.
και γω εχω τρελες απαιτησεις για το τρου ντετεκτιβ
θαχει λεει καθε σεζον νεα πλοκη/ηθοποιους, παιζει να γαμαει.
θα στενοχωρηθω αμα ειναι πατατα, αλλα ποτε ηταν η τελευταια φορα που εβγαλε το ΗΒΟ πραγματικη πατατα;
edit. Για τον αποπανω πουπε για Justified, πηγαινε στο θρεντ το οποιο εχει μονο ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ να μιλησουμε βρε
Ναι, αν κατάλαβα καλά θα είναι οι δύο και θα συζητούν παλιές υποθέσεις τους. Δλδ άλλοι ηθοποιοί, άλλες υποθέσεις, διαφορετικές εποχές και τέτχοια.
Α, να πώ και για τον πιλότο του Intelligence με τον Josh Holloway (Sawyer από το Lost). Ο χαρακτήρας είναι κάτι ανάμεσα σε Sawyer, Sherlock (θα 'θελε) και ρόμποκοπ. Δηλαδή ένας εγωκεντρικός τύπος που του έχουν βάλει ένα τσιπάκι στο μυαλό με το οποίο μπορεί να συνδέεται στα πάντα και να μαζεύει πληροφορίες για τους πάντες. Όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά ούτε και κακό. Θα δω 2-3 επεισόδια ακόμα και θα δούμε που θα πάει.
εγω καταλαβα πως αυτη τη σεζον θα ειναι αυτοι, και θα ερευνουν μια μεγαλη υποθεση. θα ειναι οι true detectives της σεζον.
Του χρονου θα ειναι αλλοι ντετεκτιβς, αλλος καστ, που θα ερευνουν αλλη υποθεση.
Καθε σεζον νεοι true detectives. νομιζω δηλαδη.
Το masters of sex το βλέπει κανένας; Έχω δει τα 3 πρώτα επεισόδια και δεν έχω βαρεθεί καθόλου.
Drama about the pioneers of the science of human sexuality whose research touched off the sexual revolution.
Παρα πολύ καλή σειρά, από τις καλύτερες πρώτες σεζόν που έχω δει. Μου έμειναν τα 2 τελευταία.
Δεν ξέρω το κατά πόσο ανταποκρινεται στην πραγματικότητα.
Θέλω να μπω στο Wikipedia για να μάθω περισσότερα για την ιστορία αλλά φοβάμαι ότι θα spoilαριστω
Το ξεκινησα κι εγω το Masters of Sex, κυριως λογω ενος αρθρου που διαβασα για τον Michael Sheen, και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Εχω δει 4-5 επεισοδια.