εντάξει ε, ψήνομαι να κάτσω να δω ξανά τα επεισόδια απο την αρχή έχοντας αυτό στο μυαλό μου. αν ισχύει κόβω κι εγώ το χέρι μου και τα στέλνουμε μαζί
Τελειωσα την 1η σεζον Μπλακλιστ κι εγω (ναι το καψα).
[SPOILER]
Κι εγω πιστευω οτι ο Ρεντ δεν ειναι ο βιολογικος πατερας της, και φυσικα οτι ο Τομ ειναι μεγας αρχιδας.
Αυτο που κουοταρε ο dmembra παραπανω δεν το ειχα σκεφτει. Αλλα το θεωρω ως παρα πολυ τραβηγμενο και κουλο.
Αν δεν ειναι ο πραγματικος Ρεντ, τοτε πως στον πουτσο τα ξερει ολα αυτα?Επισης, στην αρχη που υποψιαζονταν οτι ο Ρεντ και η Λιζ εχουν καποια σχεση, ε κανα DNA τεστ δεν θα κανανε? Θα εδειχνε οτι εχουν συγγενεια. Πολυ δυσκολο το κοβω να ειναι πατερας (ή μητερα :Ρ ) της Λιζ. Κατι πιο υπουλο παιζει εδω.
Και τι παιζει με την τυπισσα που εψαξε στο ViCAP, και γιατι πηρε τον αριθμο της απο τους Κινεζους ως πληρωμη, και απο που ξερει τον πατερα της Λιζ και ποιος ειναι ο adversary που αναφερθηκε απο τον σκελετωμενο βλακοφατσα σε προηγουμενο επεισοδιο (ο οποιος adversary πιστευω οτι θα ειναι και το ζουμι της φασης) και πολλα αλλα και.
Επισης, περι 1x8, γαμω τους μπατσους και τον καπιταλισμο σας, ζητω ο general Ludd.
[/SPOILER]
Πολύ καλός ο πιλότος του Almost Human. Δείχνει να έχει αρκετό ενδιαφέρον και φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένο.
περιμένω ελληνικούς (αν υπάρξουν), γιατί αν έχει επιστημονιλίκια τύπου fringe θα χάνω κάμποσα χωρίς υπότιτλους. γενικά πάντως μακάρι να’χει κάτι από fringe, έτσι σοβαρό sci-fi, καλοφτιαγμένο
Δες το και με αγγλικούς. Δεν έχει τίποτα περίεργο και δεν βασίζεται τόσο στην επιστήμη (τουλάχιστον όχι όσο το fringe) όσο στην περιπέτεια.Δηλαδή, απλά ok να είσαι με τα αγγλικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
edit: Σήμερα βγήκε και το δεύτερο επεισόδιο
τα είδα και τα 2 almost human, ντάξει καλά ξεκίνησε. έχει μια fringeικη ατμόσφαιρα που μετράει. με το καστ γενικά δεν τρελάθηκα, αλλά γούσταρα που είδα τον gareth απ’το office στο εργαστήριο
Συγκλονιστικό το 9 Person of Interest. Αλήθεια δεν ξέρω πόσο πιο γαμάτη θα γίνει φέτος αυτή η σειρά. Στόμα ανοιχτό απλά!!!
Λάτρεψα και που εμφανίστηκε Άλβαρεζ και Μπιτσερ(από σειρά ΟΖ όποιος ξέρει) στα 2 τελευταία επεισόδια!!
Εδώ και μιάμιση σαιζόν περίπου, το Person of Interest είναι σε μια απίστευτη πορεία ανοδική, ποτέ δεν περιμένεις πόσο καλύτερο θα είναι το επόμενο επεισόδιο… είναι κρίμα που δεν είναι τόσο γνωστή. Αν συνεχίσει με τέτοια ποιότητα, δεν θα αργήσει να γίνει.
Ας μεταφερθούν τα κομεντς στο συγκεκριμένο θρεντ Person of Interest.Και τα προηγούμενα. Τώρα το θυμήθηκα. Με συγχωρείτε.
Εξαιρετικό το 9ο του Person of Interest. Η αγωνία χτύπησε κόκκινο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει από δω και πέρα. Είναι κρίμα πάντως για σειρές τέτοιου επιπέδου να μην έχουν την αναγνωρισημότητα που τους αξίζει. Αυτή και το The Killing είναι κατ’ εμέ οι πιο αδικημένες σειρές.
To νέο Blacklist ήταν φοβερό. Πόσο πιο γαμάτος μπορεί να γίνει ο Spader?
Respect η σειρά. Φοβερή σκηνοθεσία και ωραίες ερμηνείες, αλητεία και αγαπημένη βρετανική μουντίλα. Όλα σε ένα δηλαδή. Α και καρδούλες σε White Stripes σε κάθε επεισόδιο ε!
Ρε σεις, το almost human αξίζει? Είδα το πρώτο και με εψησε λιγο αλλα διαβασα οτι τα παιζουν με διαφορετικη σειρα απ την σειρα που ειναι να παιχτουν κανονικα (οπως ειχαν κανει και με το sliders).
Εχει δει κανενας τα αλλα 2? Καταλαβαινεις τι γίνεται?
Επισης, τσεκαρετε το Utopia (imdb link)
The story follows a small group of people who find themselves in possession of the manuscript sequel of a cult graphic novel called “The Utopia Experiments” which is rumoured to have predicted the worst disasters of the last century. This leads them to be targeted by an organisation known as ‘The Network’, which they must avoid to survive. Using the manuscript, they must uncover the meaning hidden in its pages before the disasters depicted become reality.
Τρομερή σκηνοθεσία και το plot ενδιαφέρον. Aνανεωθηκε και για 2η season που θα ειναι και αυτη που παιζει την Ygritte στο GOT και ο Palpatine απο Star Wars!
Μια χαρά είναι και τα επόμενα 2. Η σειρά δεν μου φαίνεται διαφορετική. Ισα-ίσα έχουν και μια συνοχή. Εμένα πάντως μου αρέσει αρκετά.
νομίζω ότι, σε γενικές γραμμές, αν σου άρεσε το fringe (αν έχεις δει, δηλαδή, αλλιώς δεν έχω ανάλογο μέτρο σύγκρισης :ρ) θα σου αρέσει και το almost human. έχει αυτή την ισορροπία μεταξύ του sci-fi geekness και της χολυγουντιανίλας που σε κρατάει.
η σειρά προβολής των επεισοδίων συνηθίζεται νομίζω σε σειρές με αυτοτελή, ειδικά στην 1η σεζόν, αν και γενικά δεν νομίζω να επηρρεάζει ιδιαίτερα. στη συγκεκριμένη, πάντως, σίγουρα δεν καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο
Το τελειωσα το office.
Πιστευω μεχρι την πεμπτη σεζον ειχε φτασει στο πικ της. Η εκτη ηταν επισης πολυ καλη. Η εβδομη ειχε πιο πολυ τραγουδακια και συγκινησεις. Θα μπορουσαν να τη σταματησουν εκει. Ογδοη και ενατη ηταν μετριες και φαινοταν οτι οι σεναριογραφοι δεν ηξεραν τι να κανουν με τοσα αχρειαστα stories (βλ. μπουμαν) και χαρακτηρες (βλ νελι).
Τελικα η Κελι που μου την εσπαγε στην αρχη εγινε απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. Ενω στους πιο αδιαφορους ηταν ο Νταρυλ.
στο τελευταιο ο καρελ ηταν σαν τον ροουαν ατκινσον
Με εψησε καπως το Peaky Blinders που αναφερθηκε πιο πανω, δεν ειχα ιδεα για τη σειρα.
Επισης στις 4 του μηνα αρχιζει και το Mob City, απο τον Frank Darabont (The Walking Dead) το οποιο το περιμενω με αγωνια…
Να συμπληρωσω για το [B]office[/B] ότι με εκνευρισε που στην ογδοη σεζον τον ντουαιτ τον ειχαν καταντησει κλοουν.
Ειδα επισης το [B]Hello Ladies[/B] του [B]Stephen Merchant (office, extras, life’s too short, etc[/B]) και ηταν πολυ πολυ ωραιο. Αγαπημενη σκηνη στο δευτερο επεισοδιο με τα ακριβα κρασια. Παιζει και η αδερφη του [B]Ζαν Ραλφιο[/B].
Ειδα και το [B]Utopia[/B]. Γενικα το στορυ δεν μου κινουσε το ενδιαφερον πριν την αρχισω αλλα την ξεκινησα γιατι το ειδα να αναφερεται πολλες φορες στην ιδια προταση με το [B]Black Mirror[/B]. Τα χρωματα ειναι φανταστικα σε καθε σκηνη και γενικα φωτογραφια, σκηνοθεσια ειναι αυτα που ξεχωριζουν. Την περισσοτερη ωρα εισαι σε αναμμενα καρβουνα και εχει και ωραια cliffhangers στο τελος καθε επεισοδιου (6 ειναι ολα). Απο καλλιτεχνικης αποψης του βαζω 10/10. Αρνητικο οτι παιζει ο Κερτις του [B]Μισφιτς[/B].
για το blacklist
[SPOILER]αυτό το “οι τρομοκράτες εισβάλλουν στο αρχηγείο μας και τα κάνουν όλα πουτάνα” το έχουμε δει ξανά στο Alias και στο 24, σιγά την πρωτότυπη ιδέα πάλι δηλαδή, αλλά αυτός ο Spader. αυτός ο Spader γαμώ :")
[/SPOILER]
Το είδα να αναφέρεται σε αυτό το topic πριν μέρες και το κατέβασα. Το είδα ολόκληρο χθες και σήμερα (μόνο 6 επεισόδια είναι άλλωστε). Άδικα άγνωστη η σειρά! Πολύ καλογυρισμένη και προσεγμένη σε όλα της. +με άκρως ενδιαφέρον concept. Τσεκάρετε:wink: