Περί σειρών γενικά

Eίδα στο σταρ το πρώτο επεισόδιο του Revolution, απολαυστικά κακή σειρά :")

ωμαγκαντ, ειδα περυσι ( ; ) 2-3. Οχετος.

Τετοιες παπαροσειρες, μονο Τερα Νοβα. Φερτε πισω το τερανοβα.

Τελείωσα το Utopia. 6 επεισοδιάκια τσακ-μπαμ. Αδιάφορο μου φάνηκε. Η σειρά παίζει να είχε μαζεμένους τους πιο αχωνευτους ηθοποιούς που έχω δει σε σειρά (ειδικά όταν εμφανιζόταν η Τζεσικα Χάιντ ήθελα να σπάσω την οθόνη). Ντάξει, το τέλος κάτι έλεγε αλλά έπιασα τον εαυτό μου να χασμουριέται πολλές φορές κατα τη διάρκεια των επεισοδίων.

ΥΓ. Το Resurrection το βλέπει κανείς; Λέει τίποτα;

ΥΓ.2: Εχει ξεκινήσει και το From Dusk Till Dawn εδώ και δυο βδομάδες, πρέπει να είναι μεγάλη καλτίλα.

ΥΓ.3: Νιώθω σαν να γράφω γραμμα στο Metal Hammer

ΥΓ.4: Hail to Iron Maiden, Iced Earth, Metallica, Black Sabbath, Deep Purple

to From Dusk Till Dawn μου ειπε κάποιος οτι ειναι μεγαλη φολα…

hail!

revolution τι ωρα παιζει και τι μερα? ψηνομαι να το ξαναδω. πρωτη σεζον και ειδικα το πρωτο μισο ηταν οντως χαλια, παρολαυτα γουσταρα που το βλεπα. τωρα δευτερη σεζον καθε βδομαδα με το που βγαινει το βλεπω, εχει φτιαξει παρα πολυ.

resurrection δεν ειναι ασχημο αλλα ψιλοβαρετο. θα το συνεχισω ομως γιατι φαινεται να χει πραμα

Προτιμήστε το γαλλικό αυθεντικό Les Revenants, πολύ τίμιο, και όχι την αντιγραφή το resurrection.

για blacklist e17:

[SPOILER]Η Keen έχει αρχίσει να γίνεται πιο χαζή και από την κόρη του Bauer στις 2 πρώτες σεζόν 24.

“Thank god I have Tom”.

[/SPOILER]

[SPOILER]σιριουσλι, πρέπει να είναι πιο ηλίθια και από κουνουπίδι. Αν και στο τέλος έπρεπε να δει αυτή τη μαλακία για να πάρει μπρος. Άντε να δούμε τώρα. [/SPOILER]

[SPOILER]Πραγματικά περίμενα εκεί που είδε τη φωτογραφία να γυρίσει και να του πει "αγάπη μου, δες, αυτός που κυνηγάμε και με χτύπησε είχε ένα ίδιο παιχνίδι με αυτό που σου πήρα δώρο <3 "[/SPOILER]

:lol::lol:

[SPOILER]αχαχαχαχ πραγματικα ομως το γαμησαν λιγο με αυτην.
Παντως και παλι η ιστορια του επεισοδιου ηταν μεγαλη πιπα,εντελως φιλλερ απλα για να υπαρχει.

Γελασα με το ΜΠΟΥΚΕΤΙΔΙ του τομ στην λιζ.[/SPOILER]

[SPOILER]Φοβάμαι ότι έτσι θα μας πάει από δω και πέρα, 40’ μαλακία ιστορία, 5’ χιντς για το παρελθόν του Red και της Keen και στο φινάλε της σεζόν θα έχει ένα σουπερφακινουαου cliffhanger και ποιος περιμένει μέχρι του χρόνου[/SPOILER]

[SPOILER]ρε πούστη μου. να μην έχω δει και εγώ την σειρά να μπορώ να συμμετάσχω με τα σποιλερ!![/SPOILER]

Τελικά ο/η πιο ηλίθιος/α ντεντεκτιβ στην ιστορία της τιβι δεν είναι η Keen από το Black list αλλά ο Jack Crawford από το Hannibal.

Gentlemen, I have one thing to say to you:

[SPOILER]Macbeth.[/SPOILER]

[SIZE=3]Hot potato, orchestra stalls, Puck will make amends.[/SIZE]

31 days, 03 hours, and 07 minutes
και είμαι σίγουρος ότι έχω ξεχάσει αρκετές

Δεν το κανω με τιποτα αυτο.

Πού ωρα για καταθλιψεις, εχουμε σειρες να δουμε.

Σε αλλα νεα, την Κυριακη αρχιζει στο ΗΒΟ το Silicon Valley. Κωμικη (:wink: σειρα για enterpreneurs… Για καποιο λογο πιστευω/ελπιζω να γινει το ΒΒΤ για αυτους που εχουν απαιτησεις απο την τιβι που βλεπουν (shots have been fired).

edit: Αρχισα και εντουραζ. Σηζον 4 ειμαι τωρα. Πλακα εχει, ναθιν σπεσιαλ. Σπανια λολαρω και καποιοι ηθοποιοι ειναι απλα κακοι. Αλλα περναει ευχαριστα η ωρα

Αρι γκολντ, είναι όλη η σειρά. Σε κάθε επεισόδιο περιμένεις τις ατάκες του.

Ακριβως. Χωρις τον Αρι θα ηταν απλα ενας ενοχλητικος ταπας εξυπνακιας, ενα πρεζακι δηθεν ταλαντουχος ηθοποιος και ο καθυστερας αδερφος του,και ενα χοντρο χαραμοφαϊκο τσιμπουρι. Και πολλα μουνια. Δηλαδη θα αξιζε κυριως για τα μουνια.

Αρχισα House of Cards που λετε. Παρα πολυ καλο, απολαυστικοτατος ο Σπεησυ.