Περί σειρών γενικά

Αν και το εχουν ξαναβαλει :stuck_out_tongue:

[COLOR=#111111][FONT=Helvetica]You have spent about [/FONT][/COLOR]1 month, 28 days and 7 hours[COLOR=#111111][FONT=Helvetica] watching TV shows.[/FONT][/COLOR]

http://episodecalendar.com/calendar

Ξεκίνησα Black Mirror. Εξαιρετική σειρά. Τα δύο πρώτα που είδα ήταν πολύ καλά. Σειρά που σε βάζει σε σκέψεις. Μεγαλό συν τα αυτοτελή επεισόδια, κρατάει το ενδιαφέρον.

Πολυαγαπημενη.
Το 2ο και 3ο απο πρωτη σεζον απιαστα, αλλα και τα αλλα πολυ δυνατα.
Must watch σειρα.

Πολυ ωραιος ο πιλοτος του Silicone Valley. Δειχνει ναχει μελλον.

Το ΗΒΟ το ανεβασε στο youtube για οποιον ενδιαφερεται. Ειμαι απο σαραβαλο λαπτοπ και βαριεμαι να ψαχνω.

αν και περίμενα πιο geek humor, ήταν όντως πολύ ωραίο.

έχει δει κανείς bored to death? παίζει ο schwartzman και ο galifianakis. είδα κάποια επεισόδια και φαίνεται ενδιαφέρον. HBO κ αυτό.

ξέρει κανείς καμιά καλή σειρά τύπου the shield, sons of anarchy?

[B]Black Mirror series 3: Channel 4 hoping for one-off Charlie Brooker film in late 2014[/B]

( thanx Signal :stuck_out_tongue: )

Και εμένα μου άρεσε ο πιλότος του Silicon Valley. Όμορφο ήταν και γενικά μου αρέσει το γενικό σενάριο.

@Tolhc: Το bored to death το είχα ξεκινήσει και είχα δει τις 2 πρώτες σεζόν. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, χαζούλικη σειρά. Είναι αυτό που λέω σειρά φαγητού. την βλέπεις όταν τρως για να περάσει η ώρα και αν χάσεις και κανένα επεισόδιο δεν χάθηκε και ο κόσμος.

Εξαιρετικά νέα για το Black Mirrors, άνετα από τις καλύτερες και πιο έξυπνες σειρές που έχω δει. Όλα τα επεισόδια είναι απλώς κορυφαία.

edit: To Turn το είδε κανένας; Με ψήνει να το δω μόνο και μόνο επειδή είναι της AMC

Double post για να υπενθυμίσουμε πως σήμερα (χθες) βγήκε ο πιλότος της τηλεοπτικής μεταφοράς του Fargo με τον Martin Freeman και τον Billy Bob Thorton μεταξύ άλλων.

Το Turn καλό φαίνεται. Ωραία τα δύο πρώτα επεισόδια. Το Silicon Valley προβλέπεται να είναι μεγαλη σειρά. Το δεύτερο επεισόδιο πολύ καλό.

Εχουν βγει gr subs για Silicon Valley; Επισης, το Fargo αν δεν εχεις δει την ταινια, χανεις πολλα ή καμια σχεση;

Δεν ξέρω αν έχουν βγει ελληνικοί, εγώ με αγγλικούς το είδα. Το Fargo δεν έχει σχέση με την ταινία καθαυτή απλά οι χαρακτήρες είναι βασισμένοι στην ταινία παρόλο που είναι διαφορετικοί (διαφορετικά ονόματα κλπ). Επίσης έχει ακριβώς την ίδια ατμόσφαιρα. Πάντως καλό είναι να δεις και την ταινία γιατί είναι ταινιάρα αλλά και για να μπεις στο κλίμα.

ψιλογάμησε το πρώτο επεισόδιο fargo ή είναι ιδέα μου?

ιδεα σου ειναι. ποσο θεος ο φριμαν

Πριν ξεκινήσω την σειρά Fargo να ρίξω μια επανάληψη στην ταινία η δεν χρειάζεται;

Είδα πρωτο επεισόδιο φαργκο. Προσκυνώ ταπεινά και βάζω και κατι απο Floyd να παίζει στα ηχεία :slight_smile:

όχι απαραίτητα. μόνο αν θες να μπεις στην ατμόσφαιρα.

H δεύτερη σεζόν του Orphan Black ξεκίνησε την περασμένη βδομάδα και ξεκίνησε πολύ καλά :smiley:

Σήμερα στο Σταρ ξεκινάει το Person of Interest

Πρώτο trailer για το Gotham. Ενδιαφέρον φαίνεται.

Κάβλα φαίνεται. Ας ελπίσουμε να μην είναι καλό μόνο το τρέιλερ και να μην είναι σαν το Agents of SHIELD.

(αναιρώντας το αποπάνω ποστ με μια καταπληκτική κωλοτούμπα) Επεισοδιάρα στο Agent’s Of SHIELD, επεισοδιάρα στο Person Of Interest, επεισοδιάρα στο Supernatural, επεισοδιάρα στο Fargo.