Hellblaizer by NBC ? :o
στα υποψιν…
Mακάρι να ειναι κατι αξιόλογο…
*Αυτος ο γαματος ειναι που δάνεισε πολλα στοιχεια του χαρακτήρα του σε dean/ sam
Eπίσης ο πρωταγωνιστής ειναι ο captain Kenway! \m/
θα ηθελα να γαμαει αλλα i have a bad feeling about this…
αν ηταν απο HBO θα βλεπαμε σιγουρα κατι πολυ καλο, και με αρκετη καφριλα ωστε να συγκριθει με το κομικ…ο constantine φαινεται καλος παντως αλλα οπως φοβομουν το trailer μας παρουσιαζει κατι σαν supernatural spin-off (πραγμα ειρωνικο).
τουλαχιστον ο constantine ειναι ιδιος αισθητικα και φαινεται να προσπαθουν να διατηρησουν τα στοιχεια του χαρακτηρα του.
Εντυπωσιακή πρεμιέρα σήμερα (χθες) για το Penny Dreadful με τους Timothy Dalton, Josh Hartnett και Eva Green (<3 <3 <3). Φοβερή ατμόσφαιρα και γενικά φαίνεται καλοφτιαγμένο.
Οντως φοβερη ατμοσφαιρα,οι προοπτικες ειναι καλες. Δε λυπηθηκαν αιμα και σπλατερ,να δουμε πως οι χαρακτηρες που ειναι απο τα βιβλια της εποχης δε θα γινουν αχταρμας. Ευα._
Ωραίο season finale για το The Blacklist.
Χμ,δεν ξερω.
[SPOILER]Καμια απαντηση δε δοθηκε στην ουσια. Και οταν ονομαζεις το επεισοδιο Berlin:Conclusion, ενω στην τελικη ειναι η αρχη εφοσον ο Μπερλιν (λατρειας Stormare) την κοπαναει και τριγυρναει ελευθερος στην Αμερικη, ε το γαμας λιγο.
Το ενδεχομενο να ειναι ο Σπεηντερ πατερας της Λιζ παραμενει ανοιχτο νομιζω,ειδικα μετα απο αυτο που ειπε ο Τομ (ο πατερας σου ζει) και εφοσον ο Σπεηντερ επιμενει στο οτι η Λιζ δεν πρεπει να μαθει ποιος ειναι ο πατερας της γιατι θα μπει σε τεραστιο κινδυνο.
Εκτος αν ο πατερας της ηταν αυτος που κατακρεουργησε την κορη του Μπερλιν, αλλα και παλι δεν φαινεται να ξερει κανεις ποιος ειναι αυτος ο τυπος, αρα δεν καταλαβαινω γιατι θα ηταν τεραστιος κινδυνος.
Επισης,γελοιο το πως προσπερασαν το θανατο της Μιρα, και ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΟΜ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΣΟΥ ΜΕΤΡΟΥ.ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ.
Γενικα δεν ξερω, περα του Σπεηντερ αντε και της Λιζ,νομιζω οτι η σειρα δεν αναπτυσσει κανεναν αλλον χαρακτηρα ιδιαιτερα και ειναι ολοι σχετικα αδυναμοι. [/SPOILER]
Έμενα πάλι μου άρεσε επειδη έμειναν όλα ανοικτα :Ρ
[SPOILER]Εγώ σκεφτόμουν μήπως πατέρας της είναι ο ίδιος ο Μπερλιν (ότι δεν την σκότωσαν τελικά την κόρη του).
Κατα τ’άλλα όντως τη Μίρα την ξεπέταξαν, ο σουπερμαν Τομ δεν με ενόχλησε (πιο πολύ με ενόχλησε που δεν τον πυροβόλησε η ίδια)
[/SPOILER]
Θέλω να ξεκινήσω μια comedy σειρά. Έχω στο μυαλό μου το Louie CK και το Black Books.
Ένα hint γι’ αυτές τις δυο ή κάποια άλλη πρόταση.
- Curb your Enthusiasm
- Black books δες ειναι και λιγα.
Θενξ Ιβολ. Το πρώτο έχει πολλές σεζόν. Δύσκολα.
Α, Eastbound & Down, μπαίνει και αυτό στη λίστα.
(Περιμένω και απάντηση dmembra που βλέπει πολλές σειρές να αποφασίσω)
Black Books είναι must. Αν θες να το πας ένα σκαλάκι πιο πάνω στο κάψιμο δες και Spaced με θεούλη Simon Pegg. Κατα τ’άλλα από κωμικές γενικά δεν έχω δει πολλές. To Scrubs είναι μια καλή επιλογή (αλλά έχει 8 σεζόν +μία μαλακία), το modern family και αυτό safe επιλογή, το community δες μόνο τις 3 πρώτες σεζόν. Τώρα για Eastbound & down έχω διαβάσει καλά λόγια, όπως και για arrested development (από το οποίο είδα 4-5 επεισόδια αλλά το σταμάτησα για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι). Α και το Brooklyn nine-nine είναι αρκετά καλό και όχι τόσο σαχλό όσο θα περίμενε κανείς.
Μη σε φοβιζουν οι πολλες σεζονς ειναι τα περισσοτερα αυτοτελη και με παρα πολλα guests !
Δες καποια (βρισκονται και ευκολα online) γιατι στο τελος μπορει να μη σου ταιριαζει και το χιουμορ του.
True that. Το έπαθα με το How I met your mother.
Θενξ μποιζ, μάλλον θα ξεκινήσω από το Black Books.
it crowd, spaced π ειπαν και πιο πάνω, black adder αν δεν έχεις δει και inbetweeners στα καπάκια μετά αφού είσαι προς αγγλία μεριά.
wilfred δες οπωσδήποτε είναι και 3 σεζόν και φέτος τελειώνει και είναι απ’ τις αγαπημένες μου.
the league κ αυτό αρκετά καλό.
always sunny in philadelphia κορυφή.
τώρα τελευταία σκέφτομαι να δω parks and recreation που μου χουν πει είναι καλό, τσέκαρε το κ αυτό άμα θες
Ωραιο φαινεται!
Extant
Penny dreadful δεύτερο επεισόδιο, αρρώστια εντελώς. Άρρωστο τέλος, άρρωστοι χαρακτήρες, όλα άρρωστα. Ωραία πράγματα
^Τώρα τα είδα κι εγώ. OMFG 8O
6ο επεισόδιο Φάργκο παίδες… Winter is here. :!: Σοβαρή υποψηφιότητα για επεισόδιο της χρονιάς.
Tι σφαγή θα γίνει με το True Detective στα βραβεία. Και τι σειρές έχουμε δει πέρυσι και φέτος…