Το φαργκο το βλέπω και εγω και έχω φάει άσχημο κόλλημα. Σημερα κατέβασα το τελευταίο επεισόδιο, θα αράξω βράδυ και θα το δω
Και το Fargo και το Penny Dreadful είναι εξαιρετικές σειρές. Το πρώτο βαδίζει στα βήματα της αριστουργηματικής ταινίας και της κλείνει πονηρά το μάτι, Το penny νομίζω είναι η καλύτερη horror σειρά που έχει βγει
Και το The Americans η καλύτερη σειρά κατασκοπείας. Και έχει και Νίνα Σεργκέεβνα
Ισχύει, αλλά… Mizumono.
To Street Fighter - Assassin’s Fist (το βρίσκετε στο youtube) είναι αξιοπρεπέστατο (τουλάχιστον τα 3 πρώτα επεισόδια που είδα :Ρ)
όλο είναι. Το άρχισα σε φάση να δω κάτι πριν πάω για ύπνο (ξέρω με ξύπνημα το πρωί για δουλειά) και εν τέλη το είδα όλο. Άψογο και αρκετά στο canon του streetfighter. Εξήγησε πολύ όμορφα πολλά πράγματα.
Επίσης τύφλα να έχει το χόλυγουντ. Δημιουργικότητα και μεράκι και βγάζεις απίστευτο αποτέλεσμα. Ακόμα πιστεύω πως είναι ελάχιστα καλύτερο από το Mortal Kombat που έκαναν.
Όντως ήταν όλο καλό. Προσεγμένο και καλοφτιαγμένο. Εκεί που έσκασε το Ryu’s Theme και στο καπάκι το Ken’s Theme είχα ανατριχιάσει :Ρ Το μόνο που με χάλασε απ όλη τη σειρά ήταν η επιλογή του ηθοποιού που έκανε τον Gouken στο παρελθόν
Για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά για το street fighter. Εγώ δεν βρίσκω επεισόδια αλλά μόνο μια ταινία διάρκειας 2 ωρών και 19 λεπτών. Και δεν αναφέρομαι βέβαια στην παλιά (που δεν θυμάμαι το διάρκεια είχε). Όχι τίποτα άλλο αλλά βλέπω γενικά θετικά σχόλια και ψήθηκα.
Εδώ τα βλέπεις όλα (δεν ξέρω αν υπάρχουν διαθέσιμα για download). Μέσω youtube πάντως έχουν 1080p ανάλυση (εκτός από το πρώτο επεισόδιο) οπότε δεν χρειάζεται να τα κατεβάσεις
Η στιγμή που μια καλή σειρά έγινε εξαιρετική. Μεγάλο επεισόδιο…
[SPOILER]…το κυνήγι μέσα στην χιονοθύελλα από τις καλύτερες στιγμές ever. Ούτε στον κινηματογράφο δεν έχουμε δει τέτοιες σκηνές. Βασικά κρίμα που δεν θα παιχτεί σε μεγάλη οθόνη.[/SPOILER]
Η ταινία που βρήκα είναι όλα τα επεισόδια ενωμένα.
εχει τσεκαρει κανεις το Young ones?
λεει τπτ;
Πολυ ωραιο το silicon valley που λετε
To silicon valley γαμει ευτυχώς θα εχουμε και sezon 2!
Καλή φάση. Γιατί είχα την εντύπωση ότι τελείωσε λίγο νωρίς. Αλλά αφού θα το συνεχίσουν όλα κομπλέ.
Ε φανηκε απο το τελος, θα τους δειχνει πως χτιζουν την εταιρεια απο την αρχη στην επομενη λογικα
Ναι το κατάλαβα αυτό. Απλά μου φάνηκαν λίγα τα επεισόδια (περίμενα γύρω στα 10-12) και έλεγα μήπως το συντόμευσαν λίγο.
Οντως ωραιο το Silicon Valley potential για κατι πολυ καλο στην επομενη σεζον.
Οχι οτι δεν ειναι τωρα αλλα θελει λιγη δουλιτσα ακομη.
Ισχυει, αλλα νομιζω το βελτιωναν σταθερα επεισοδιο ανα επεισοδιο μεχρι τωρα.
Σε αλλα νεα,μεθαυριο εχουμε ξεκινημα 2ης σεζον Orange is the new black
Βελτιωθηκε σιγουρα.Δεν ξεκινησε εντυπωσιακα αλλα δεν νομιζω οτι στοχευαν σε κατι
τετοιο.Σιγουρα θα συνεχισω να το βλεπω παντως.Ειχε κατι τρομερες σκηνες η πρωτη σεζον
που θα τις θυμομαστε.
Μόλις τέλειωσα το Escape Artist, βρετανικό δικαστικό-αστυνομικό δράμα με εξαιρετικές ερμηνείες και πολύ δυνατή ιστορία. Ειδικά ο David Tennant είναι φοβερός ηθοποιός και δίκαια τον αγαπήσαμε όλοι στο Doctor Who. Είναι μόνο 3 επεισόδια οπότε είναι ότι πρέπει για ένα ωραίο βράδυ μυστηρίου. Προτείνεται.