Ξεκινησα τα Fargo χτες και μολις το τελειωσα. Μα καλα,ΤΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ειναι αυτη;;; Εμεινα αφωνη! Ειχα καιρο να καθηλωθω ετσι απο σειρα.Δεν υπηρχε ουτε ενα επεισοδειο που να το χαρακτηρισω καλο… αφου ολα ηταν ΤΕΛΕΙΑ!! RESPECT! .-
Την εξαιρετικη 4η σεζον Louie κανεις δεν την ειδε?Δε βλεπω αποθεωση εδω μεσα και μου φαινεται περιεργο. Τεχνη σκετη ολη η σεζον.
Εγω δεν την εχω τελειωσει ακομα.Εχω δει την μιση περιπου.
Γιατρος λατρεια μεγαλη.
Εδώ και κάποιες μέρες το έχω ξεκινήσει και το έχω καταευχαριστηθεί. Κολληματική σειρά και ο William Macy, όπως και σε όσους άλλους ρόλους τον έχω δει, Θεούλης. Ίσως κάποια στιγμή να κάτσω να δω και το αγγλικό.
Εγω εχω δει οτι εχει βγει απο το αμερικανικο Shameless.Καπου το’χασε η σειρα αλλα
εχει μερικα επεισοδια που απλας προσκυνας με αυτα που βλεπεις να γινονται.
Θα μ’αρεσε παντως να το ληξουνε καποια φαση.Τα επεισοδια με την Βραζιλιανα και τον
πατερα της ηταν φοβερα παντως.
Η καλύτερη κομεντί / δραματική σειρά της τηλεόρασης.
Τα δύο τελευταία επεισόδια δεν μου άρεσαν πάντως τόσο πολύ.
Έχει και δικό του τόπικ ο Λουάρας.
ειπα να κανω ενα διαλειμμα απ’το seinfeld που εχω λιωσει τελευταια για να κρατησει παραπανω και επιασα τη σειρα του συνδημιουργου του, larry david, curb your enthusiasm. στα πρωτα δυο επεισοδια ειχα ψιλοξενερωσει αλλα ευτυχως δεν την παρατησα, η σειρα ειναι εξαιρετικη… κατι σαν τη ζωη του τζωρτζ χρονια μετα το σαινφελντ μιας κ ο λαρρυ εβαλε στοιχεια του στο χαρακτηρα του τζωρτζ. ξεκινησα τριτη σεζον κ μεχρι τωρα μετα τα δυο πρωτα δεν εχω δει ουτε ενα μετριο επεισοδιο…
αλλα δυστυχως οι ελληνικοι υποτιτλοι φτανουν μεχρι κ το σ04ε01, ξερει κανεις αν εχουν βγει καπου οι υπολοιποι?
δεν παιζει να την παρατησω γι’αυτο αλλα οσο να’ναι ειναι πιο ξεκουραστο με ελληνικους.
Είδε κανείς το leftovers?
ναι, για πειτε λιγο για δαυτο. (με το μουντιαλ δεν εχω δει τιποτα εδω και πολλες μερες)
Στο Penny Dreadful εμεινα στα 2 επς, πολυ αργα πηγαινε παρα την Ευα Γκρην. Αξιζει να το συνεχισω;
Για το leftovers δεν ξέρω, δεν το είδα ακόμα. Τσέκαρα το The Last Ship, μείνετε μακριά από αυτό, σκατοκαστ και αμερικάνικη εμετική προπαγάνδα, πιο εμετικό και από ταινία της Bigelow.
Το Penny Dreadful το συνεχίζεις, μπορεί να μην είναι καμιά mind-blowing φάση και να κλείνει λίγο περίεργα αλλά κάποια επεισόδια είναι εξαιρετικά και, προφανώς, έχει Εύα Γκρην. Θα έχει και δεύτερη και μεγαλύτερη σεζόν.
Ενδιαφέρον το leftovers, ανοίγεται πολύ και όλοι ανησυχούν ότι θα απογοητευτουν όπως με το lost επειδή ανοίγεται αρκετά σαν υπόθεση. Μου θύμισε αρκετά flashforward, ελπίζω να μην έχει την ίδια τύχη και κοπεί στο χρόνο πάνω αν και φοβάμαι ότι για εκεί πάει.
Curb your Enthusiasm ειχα γραψει πιο παλια.
Δεν εχω πιασει τα Sienfeld ενω θα επρεπε, αλλα επαθα τετοιο κολλημα με Larry David που δε μπορουσα να σταματησω.
Στο τοπ 2 κωμικων σειρων εβερ ν εβερ.
ωραιο το fargo αλλα πολυ μανιερα αυτος ο Φριμαν ρε πστη μου, παντου με τον ιδιο τροπο παιζει, εχω βαρεθει να βλεπω αυτους τους στιγμιαιους δισταγμους “αμηχανιας” την ωρα που μιλαει
ο Θορντον θεος, καμια σχεση με τον αντιπαθητικο χαρακτηρα του Μπαρδεμ στο ncfom οπως αναφερθηκε στις προηγουμενες σελιδες
Mόλις πήρα πρέφα ότι δημιουργός του leftovers είναι ο Damon Lindelof. Δεν χρειάζεστε επιπλέον λόγο για να μην το ξεκινήσετε καν. Εγώ το διέγραψα ήδη.
Ενα επεισοδιακι ακομη για να τελειωσω το Fargo. Παρα πολυ καλο. Αυτο για τον Φρημαν που λεει ο Angel7, ισχυει, αλλα εμενα δεν με πειραζει τοσο πολυ! Πολυ γαματο το φιναλε του 9ου επεισοδιου
[Spoiler]οταν στελνει τη γυναικα του στο μαγαζι να παρει τα διαβατηρια, εχοντας ψιλιαστει οτι τον περιμενει ο Μαλβο8O[/Spoiler]
Καινούρια σειρά από Steven Sodenberg ντεμπουτάρει στις 8/8, με πρωταγωνιστή τον Clive Owen. Το τρέιλερ προμηνύει μεγάλα πράγματα: The Knick
εχει τσεκάρει κανείς αυτό εδώ??
ουυυ, sophia bush
Το leftovers το βλεπω να γινεται πολυ συντομα μαλακια επιπεδου under the dome.Ουτε δυνατους χαρακτηρες εχει και το σεναριο απο το δευτερο κιολας επεισοδιο τραβαει την κατηφορα.Φαινοταν πολλα υποσχομενο αλλα τελικα μοιαζει λες και η εξαφανιση του 1% του πληθυσμου αποτελει απλα ενα ασημαντο γεγονος για να δικαιολογησει την δημιουργια δυο περιεργων cults σε ενα ακυρο κωλοχωρι(οι οποιες ηδη απο το δευτερο επεισοδιο εγιναν αδιαφορες).Θα συνεχισω να το βλεπω αλλα αν συνεχισει στο ιδιο μοτιβο θα παει ακλαυτο.
Ξεκινησα Fargo και με εχει αρπαξει απο τα μουτρα!