Πρέπει να ανοίξουμε θρεντ για το outlander τώρα που είδατε και άλλοι. Η μαλακία είναι ότι η σειρά επιστρέφει Απρίλη μεριά.
http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=30707&p=1638879#post1638879
μπορουμε πλεον απο εδω και περα να συζηταμε στο δικο του θεμα
[B]Mr. Pickles[/B]:Ισως απο τα πιο καφρικα,αλλα ταυτοχρονα απο τα αστειοτερα adult cartoons,ever! Πρωταγωνιστης,ο Mr. Pickles ,φυσικα,ο σατανικος σκυλος της οικογενειας Goodman. Μεχρι στιγμης μετραει 4 απολαυστικα,10λεπτα επισοδια.
Προτεινεται ανεπιφυλακτα σε φαν του Superjail και Metalocalypse.
forever ή How to Get Away with Murder έχει δει κανείς?
How to Get Away with Murder έχω δει εγώ. Ψιλοθυμίζει Suits στις αυτοτελείς υποθέσεις-δίκες των επεισοδίων, έχει κι ένα βασικό σενάριο ανάμεσα να τρέχει με μυστήριο, τι έγινε, πώς και γιατί κλπ, γενικά ψιλοενδιαφέρουσα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Και αυτήν την Viola Davis δεν μπορώ να την βλέπω. Αυτά.
Peaky Blinders 2η σεζόν (ήδη 4 επεισόδια),σταθερά πολύ καλή σειρά και με Tom Hardy
το two and a half men τελείωσε,ή θα υπάρξει κ άλλη σεζόν?
30 Oκτωβρίου ξεκινάει η 12η σεζόν.
οκ ευχαριστώ
Τελειωσα τις δυο σεζον του Elementary… 48 επεισοδια συνολο. Τη Πεμπτη ξεκινα η 3η σεζον, λογικα θα εχει λιγοτερα αυτη τη φορα, 20 ή και πιο κατω, αναλογως που θα εξελιχθει το σεναριο απ οσο διαβασα στο νετ.
Θα θελα κανα σχολιο για τις σειρες Rome και Vikings απο καποιους που τις ειδαν.Διαβασα οτι ειναι αρκετα καλες,απλα δεν εχω χρονο για σειρες που ειναι τηλεοπτικο “προιον”,δηλαδη με ανουσια επεισοδια η φιλερ(για αυτο τον λογο δηλαδη σταματησα και το walking dead)
Δες το Vikings όπως είσαι.
ωραια θα το ξεκινησω με την πρωτη ευκαιρια.Επισης και μια ερωτηση, εχει supernatural elements η οι νορβηγικοι θεοι υπαρχουν απλα ως θρησκειες?
Δεν έχει supernatural elements, όχι
Ξεκίνησα Constantine. Καλό είναι, όχι κάτι τρομερό αλλά βλέπεται ευχάριστα. Ο πρωταγωνιστής καλός, οι δεύτεροι ρόλοι μέτριοι, τα δύο στόρι μέχρι στιγμής ενδιαφέροντα και ωραία εφέ.
Το τεραστίων διαστάσεων πρόβλημα όμως που έχει και αδυνατώ να το χωνέψω και με ξενερώνει γάμα τα είναι ότι ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ. Πώς είναι δυνατόν να μεταφέρουν τον Τζον Κόνσταντιν στην τιβί και να μην τον δείχνουν να καπνίζει;!;!
καπνίζει αμα το παρατηρήσεις αλλά όχι συνέχεια. Απλά για να είναι οι Αmuricans politically correct δεν τον έχουν κάνει chain smoker.
Δεν νομίζω. Το έχει δείξει να παίζει με τον αναπτήρα, τον έχει δείξει να ανάβει φωτιά σε κάτι χαρτιά, τον έχει δείξει ακόμα και να βάζει τσιγάρο στο στόμα, αλλά δεν έχει καπνίσει.
οχι οτι με νιώθει και κανεις, αλλά το law and order svu, δεν θέλω να σταματήσει ποτέ.
*χέζει πάνω από το πτώμα κάθε csi
Αν όχι οι 5 πρώτες, οι 3 πρώτες σεζόν του original csi είναι πάρα πολύ καλές ότι και να λέμε, από κει και μετά πήρε την κατηφόρα.
Edit: s01e07 δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ αυτό το επεισόδιο.
αρχισα το [B]Inside No.9 [/B]σημερα και αν το αρχιζα πιο νωρις θα το τελειωνα κιολας αλλά λεω να αφησω 2 επεισοδια για αυριο.
Αποτελειται απο 6 επεισοδια της μισης ωρας. Καθε επεισοδιο διαφορετικη ιστορια που απλα θα διαδραματιζεται μεσα σε καποιο σπιτι ξερωγω με τον αριθμο 9. [SIZE=4][B]Απλα δειτε το δευτερο επεισοδιο[/B][/SIZE] και το τριτο ειναι πολυ καλο αλλα δειτε το δευτερο. Τωρα που εκανα μια αναζητηση στο crackhitler λεει
Για το δεύτερο επεισόδιο, το οποίο ονομάζεται A Quiet Night In, δε θέλω να πω πολλά. Απλά προκαλώ εντελώς σοβαρά τον οποιονδήποτε να το παρακολουθήσει και να μας αφήσει ένα σχόλιο για το αν έχει δει πιο ποιοτικό, έξυπνο, ευρηματικό και συναρπαστικό ημίωρο τηλεοπτικής σειράς φέτος.
και ο θοδωρης δημητροπουλος του “εδωσε” εμμυ βουβου αριστουργηματος. Το πρωτο επεισοδιο ειναι επισης καλο αλλα οχι σαν τα αλλα δυο. Τωρα θα δω το τεταρτο.