Περί σειρών γενικά

further reading

[SPOILER]

In Batman: The Killing Joke, Alan Moore wrote an alternative origin of the Joker, and thus the Red Hood; the man who would become the Joker is portrayed as a former chemical engineer, now a struggling stand-up comedian with a pregnant wife. He is approached by the Red Hood gang who wanted him to lead them through the chemical plant he once worked at so they can rob the card factory next door. He accepts in order to make enough money to start a better life for his family. The gang gives him the Red Hood costume, which has been worn by many men before. This way, the gang is able to falsely identify the Red Hood as their leader on all crimes they perform whenever things go wrong. The day of the proposed robbery, police inform him that his wife died in a freak accident. He attempts to back out of the robbery, but the gang strong-arms him into keeping his commitment. During the robbery, the plant’s security men spot the intruders and shoot the other criminals dead. The engineer tries to flee, but Batman appears and corners him on the plant’s catwalk. Terrified, he jumps off the catwalk into the chemical basin to escape. As in the previous origin story, he goes insane after discovering what the chemicals have done to his face and becomes the Joker. The Joker himself is reluctant to admit that this iteration of his story is definitive, stating: "Sometimes I remember it one way, sometimes another…if I’m going to have a past, I prefer it to be multiple choice!

[/SPOILER]

Βεβαια, μπλεκονται διαφορα ταημλαηνς, και οι ηλικιες μαλλον δε δενουν παντα. Αλλα νταξει, θα δουμε.

Σε κάποια φάση το είχαν αναφέρει και οι παραγωγοί το συγκεκριμένο ως ενδεχόμενο, γιατί λέει θα θέλανε να βάλουν κι έναν Τζοκερ. Αλλά πραγματικά ήταν τόσο λάθος αυτή η σκηνή, που προσπαθώ να τη διαγράψω από τη μνήμη μου.

[SPOILER]λεπόν δε θυμάμαι σε ποια σελίδα το διάβασα, αλλά στον πρώτο κύκλο
(καλά να δούμε αν υπάρχει και δεύτερος) σε κάθε επεισόδιο θα εμφανίζεται ένας τύπος που ΘΑ μπορούσε να είναι ο τζόκερ, Κάθε επεισόδιο και διαφορετικός. Για να μαντέψει το κοινό και καλά. Δεν ξέρω έξυπνη μου φάνηκε σαν ιδέα.
Κατά τ άλλα μη γκρινιάζετε ρε. ένα επεισόδιο βγήκε, το οποίο ήταν καλό και ως εκεί. Σας καλόμαθανε οι νόλανς φαίνεται με το μπάτμαν.
[/SPOILER]

τι βλακειες κανει το episodecalendar ρε. παω να προσθεσω το moone boy και μου βγαζει
Basic users may only follow 20 shows. Please upgrade to premium to add more shows.

^
Unlimited shows
Add as many shows as you want to unlock full tracking potential.

• current users will keep their shows they had before Premium was released

μαλακίες

Outlander…φοβερες ερμηνειες,απιστευτα ομορφη φωτογραφια και καταπληκτικη σκηνοθεσια…

3o επεισόδιο Gotham. Οκ δεν είναι η σειρά που θα θέλαμε αλλά δεν τα πάει και άσχημα. Ολοφάνερα δεν έχουν προσλάβει και τα μεγαλύτερα ταλέντα σε σενάριο και σκηνοθεσία. Από ηθοποιούς μόνο ο πρωταγωνιστής ξεχωρίζει για μένα όλοι οι υπόλοιποι από συμπαθητικοί ως μέτριοι. Πάντως σταθερά βελτιώνεται σε κάθε επεισόδιο αν και φαίνεται να τρέχει με 1000. Σε βαθμό να έχεις την εντύπωση πως στην δεύτερη σεζόν θα δούμε Batman in the flesh.

κάποιος εδώ μέσα που είχε πει να δω το [B]arrow[/B]. το ρούφηξα κυριολεκτικά σε λιγες μέρες. κλισε μεχρι αηδίας, γραφικότητες, και αναμενόμενα τα πάντα όλα. αλλά μου άρεσε τρελά!!! επισης ερωτας(πργματικα) η Felicity . την αγαπώ.

πριν λίγες μέρες άρχισε η τρίτη σεζόν με τέλος μπόμπα και κακό που περιμένει το σύμπαν όλο…

*μια μέρα πριν άρχισε και το σπιν οφ του. [B]flash[/B]. το κλου της φάσης είναι οτι πατέρας του χαρακτήρα είναι ο ηθοποιός που έπαιζε τον flash στην παλιά σειρά .

οι κομιξακιδες να προσπεράσουν τα κακά σχόλια, και να δουν και τις 2 .arrow σίγουρα

_επίσης μια που το θυμήθηκα. εχει δει κανείς το Elementary που είναι με τον σερλοκ χολμς(και αυτο)? το πέτυχα στον σκαι και λίγο που είδα μου άρεσε ο τρελιαρης που παίζει τον κεντρικό χαρακτήρα. και ο θηλυκός γουατσον!

Φοβόμουν πολύ το καστ του The Flash επειδή η ομάδα έδειξε με το Arrow ότι δεν το κατέχει στο τομέα του κάστινγκ, αλλά ευτυχώς τα πράγματα ήταν καλύτερα απ’ το Arrow. Ο τυπάς ο πρωταγωνιστής ειδικά ήταν τζιτζί.

Εμένα μια χαρά μου αρέσει το arrow, μπορει κ να το είχα αναφέρει εγώ. Η 2η σεζόν ήταν πολύ καλη, ειδικα στην αρχή έσπερνε, μετα έκανε κοιλιτσα, αλλά έστρωσε παλι. Laurel ρε… :stuck_out_tongue:

την μισω! θέλω να της χώσω μια σφαλιάρα ολη δική της.

Κάπου διάβασα πολυ καλα σχόλια για το σουηδικό bridge . Εχει δει κανεις τη σειρά να δώσει τα φώτα του ;

Για το Arrow όπως τα λέει ο Κριμσον είναι τα πράγματα. Τίγκα στο κλισέ και προβλέψιμο σε φάση να βλέπεις τις ατάκες να έρχονται, αλλά όποτε βάζω επεισόδιο να παίξει γουστάρω. Σίγουρα δεν τη λες άσχημη σειρά, αλλά από την τακτική τοπλεςς γυμναστική και τις ιντριγκες, μέχρι το πόσο παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά και τα σχεσιακά, ζητήματα που υπάρχουν σχεδόν by default στην τηλεόραση να τα λέμε κι αυτά, πραγματικά θα μπορούσε να είναι ίσα με δεκα φορές καλύτερη.

Και η τρίτη σαιζον ξεκίνησε αρκετά τίμια -παραβλέποντας το “…απ’ την πρώτη στιγμή” λαβ στορυ που πρόσφερε άπειρο γέλιο- και φαίνεται να πάει για ωραία πράγματα. Αν δε τη φορτώσουν υπερβολικά.

H Laurel που λέτε, είναι δυνατή υποψηφιότητα για τι-κανω-εγώ-εδώ τηλεοπτικός χαρακτήρας των τελευταίων χρόνων. Τόσο κακογραμμένος χαρακτήρας που σε κάποιες φάσεις δε βγάζει κανένα νόημα. Ελπίζω να στρώσει φέτος.

Το Flash πολλά υποσχόμενο. Από μόνο του το γεγονός ότι δεν έδειχνε τα πάντα τόσο σκοτεινά και δραματικά του έδωσε πολλούς πόντους στα μάτια μου. Κλασικά πάσχει κι αυτό από την “τηλεοπτική” προσέγγιση με τα λογικά άλματα και τις σεναριακές ευκολίες, αλλά στη συνέχεια θα δείξει.

Το τσεκαρα τις προαλλες και γουσταρα τρελα. Ολα τα λεφτα ο χαρακτηρας του Χολμς, η σειρα αξιζει για την ερμηνεια του ανετοτατα,

Ναι. ήταν κάπως…σάπιος.! μου άρεσε για ενα 20λεπτο που είδα στην τύχη, λέω να το πιάσω

Το elementary το βλέπω τακτικά και είναι γαμώ τις σειρές αλλά η σχέση του με τον Σερλοκ Χολμς αρχίζει και τελειώνει στο όνομα. Πιο πολύ μοιάζει με μία σοβαρότερη εκδοχή του Μονκ παρά με Χολμς φάση.

Φίλε μου να σαι καλά που την ανέφερες την σειρά και έπεσε στην υπόληψη μου. Τα 3 πρώτα επεισόδια είδα και δεν ξέρω που θα το πάει, αλλά με χει μαγέψει ήδη με την φωτογραφία της και την τίγκα Σκωτίαση :smiley:

εχουν βγει 8 επεισοδια μεχρι τωρα και εχει κανει παυση…Θα βγουν ακομα 8 τον Απριλιο για να κλεισει ο πρωτος κυκλος…Απο τις πιο ποιοτικες σειρες που εχω δει απο καθε αποψη…

Μου φαινεται θα το ξεκινησω κι εγω… ειδα λιγο περι τινος προκειται και με ψηνουν τρελα Highlands, Σκωτια και τα σχετικα.

το οτι γυριζουν σε σειρα το daredevil το εχει αναφερει καποιος?