Περί σειρών γενικά

BOOM!! Kαλα, δεν το ειπα για να το παρει κανεις τοοοοσο τοις μετρητοις.
Προφανως,το επικεντρο δεν ειναι (τοσο) στη μουσικη,αλλα στο κουτσομπολιο και στις δολοπλοκιες/ιντριγκες,αλλα το ολο concept ειναι καλο.

http://www.moviemonsters.gr/home-entertainment/news/1112368-epibebaiwthike-ena-neo-spinoff-sta-flash-kai-arrow-me-iroa-ton-atom.html

το cw εχει βρει την κοτα με τα χρυσα αυγα απο την dc μου φαινεται. ε μιας και η marvel εχει παρει για τα καλα κεφαλι στο σινεμα ας δωσουν εμφαση εκει λοιπον!! :stuck_out_tongue:
παντως οι μεταφορες super hero comic δινουν και παιρνουν, μιλαμε για μεγαλη εξαπλωση πλεον.

It’s always sunny in Philadelphia
Arrested Development
Community
Louie
Seinfeld
Απόψεις, λίγα λόγια για όποια έχει δει ο καθένας, αν έχει δει πάνω από μία ποια θεωρεί καλύτερη κλπ.
Θα τις δω όλες με τον καιρό, δεν ξέρω με ποια ν αρχίσω!

Πιστεύω από απο τα 2 πρώτα που έγραψες θα μείνεις ευχαριστημένος…

Και επειδή πριν καμια βδομάδα αναφερατε το banshee, μιλαμε για γαμω τις σειρές. Ηθοποιός - πρωταγωνιστής που δεν είναι η κλασσική φλωροφατσα που πλασάρουν τα κοινωνικά πρότυπα αλλά βγάζει μια αντρίλα-βλαχοβαρβατιλα με τριχα κι ετσ είναι απο μονο του θετικό στοιχείο

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εν τω μεταξύ,το The Americans συνεχίζει ακάθεκτο και την τρίτη σεζόν και συνεχίζει να είναι κορυφή.

Οι καλύτερες επιλογές. Ειδικά οι τρεις πρώτες.

Το IASIP διανύει την δέκατη σεζόν του και θυμάμαι μόνο ένα επεισόδιο να μην μου άρεσε (το φετινό πρώτο). Αυτό στηρίζεται και στο ότι δεν ακολουθεί ένα στόρυ όπως αν θα τα φτιάξει ο ένας με τον άλλον ή οτιδήποτε άλλο αλλά κάθε επεισόδιο είναι αυτοτελές.

Community στην αρχή είναι σαν πολλές αμερικάνικες κωμωδίες αλλά σιγά σιγά βρίσκει ταυτότητα και σε αποζημιώνει με κάποια από τα καλύτερα (και πιο έξυπνα) επεισόδια της τηλεόρασης που συνήθως μπορεί να είναι αφιερωμένα σε κάποιο θέμα (θριλερ, ντοκιμαντερ, dungeons and dragons, ταινίες με μαφία, law and order κλπ)

Το Arrested Development μπαίνει στην ίδια κατηγορία με το Community. Είναι πάλι από τις πιο έξυπνες κωμωδίες. Μπορεί και εδώ να μην σου αρέσει με τη μία αλλά εδώ δεν θα φταίει η ποιότητα των επεισοδίων αλλά το ότι δεν θα έχεις μπει στο φίλινγκ της σειράς. Πέρυσι που τα είδα πάλι όλα μαζί λόγω του τέταρτου κύκλου έπαθα την πλάκα μου με τις υπόγειες αναφορές που είχε στην πρώτη σεζόν για σημαντικό συμβάν που γίνεται στην τρίτη!

Το Louie δεν είναι τόσο ξεκαρδιστικό όσο τα άλλα αλλά κι αυτό αξίζει από καλλιτεχνικής άποψης. Είναι κάτι το διαφορετικό τελείως και γίνεται συνεχώς καλύτερο σε κάθε σεζόν.

Seinfeld δεν έχω δει.

Eιναι τελειως διαφορετικες σειρες μεταξυ τους με διαφορετικο humor οποτε λιγο δυσκολο να τις κατηγοριοποιησεις.
Παντως το Seinfeld θεωρειται η πιο αστεια σειρα και η βαση για comedy sitcoms οπως Friends.
Θα σου προτινα να βαλεις και το Curb your Enthusiasm εκει, μιας κ ειναι παρα πολυ εξυπνο και δημιουργημα του Larry David ( Sienfeld ).

Εγώ είδα πρόσφατα τις 2 πρώτες σεζόν του community και το θεωρώ αρκετά καλό. Το παρακολουθούσα το βράδυ μετά τη δουλειά, ένα δύο επεισόδια, και με χαλαρωνε/διασκεδαζε απιστευτα.

Για τις επόμενες δεν εχω καταλάβει τι παίζει.έδιωξαν τον σεναριογράφο και τον επαναπροσέλαβαν μετα?κατι τέτοιο.

Τέλος πάντων δες το μόνο για ΑΥΤΟΝ

pierce ΦΑΚΙΝ howthorne!

για τσεκάρετε το Broadchurch, όσοι αρέσκεσται σε “ντετεκτιβ/αγωνίας” σειρές .

Φόνος σε μικρή επαρχιακή πόλη της νότιας Αγγλίας με έναν έξοχα παλαβό τρελο Σκωτζέζο (χωρίς υπότιτλους δεν θα καταλάβαινα τίποτα) ντετεκτιβ να καταφτάνει για να τον λύσει . Όλοι θεωρούνται ύποπτοι. Φοβερές ερμηνείες και φοβερή πλοκή .

[SIZE=3]Η supergirl απο την νέα σειρά.[/SIZE]

ουτε η ιδια δε θελει να βγει αυτη η σειρα

ρε συ μου μοιάζει δυστυχισμένη…κυριολεκτικά…σαν την περσινη(ή προπέρσινη?) wonder woman…
απο την άλλη στην σειρά θα παίζει ο dean cain οποτε yei!

άπατη θα πάει. και καλά να πάθει.

Ρε σεις να πουμε…μην ειστε τέτοιοι…Για να ειμαι ειλικρινής όταν βγήκε το arrow, περίμενα κάτι σε επίπεδο smallville season 11 ξερω γω, και να μαι τώρα σαν το πρεζάκι κάθε εβδομάδα…

3 επεισοδια [B]unbreakable kimmy schmidt[/B] και μπορω να πω πως εχω ενθουσιαστει

Κανενα σχολιο για 12 Monkeys?

Tα έχω δει εγώ. Έτρεμα απ’ το φόβο μου στην αρχή με το τι θα αντικρίσω, καθώς αγαπάω πολύ την ταινία και γενικότερα Γκίλιαμ.

Ευτυχώς οι τύποι νιώσαν ότι αν προσπαθούσαν να πιάσουν ατμόσφαιρα-αισθητική Γκίλιαμ θα ήταν ανούσιο και θα τους έβριζαν όλοι αν το επιχειρούσαν. Δείχνουν κάποιο σεβασμό στην ταινία και στην ιστορία της, θετικό και αυτό.

Προσπαθούν να το πάνε όπως φαίνεται μέχρι στιγμής σε heavy time travel mode κλπ, ήδη με 8 επεισόδια έχουν μπλέξει πολλά timelines. Το μισό καστ είναι τραγικό, το άλλο μισό ψιλοπαλεύεται, εφέ δεν έχει-μόνο στα jumps του Κόουλ- ε δεν ξέρω σε τι άλλο να αναφερθώ.

Δεν θα τραβάς τα μαλλιά σου ούτε και θα σου πέσει το σαγόνι. Το πολύ πολύ να μπεις σε κανά φόρουμ στο ιντερνέτι να μοιραστείς-διαβάσεις καμιά θεωρία, μέχρι εκεί. Ψιλοδιασκεδαστικό είναι και πάει προς το τίμιο στην καλύτερη.

παρόμοια και εγώ, περίμενα να κράξω, τελικά στα πρώτα επ ήταν ωραίο.
στις προσθήκες στο story για να γίνει σειρά η ταινία όμως ήτανε καθαρή αμερικανίλα με απανωτά κλισέ.
ελπίζω να μην πάει για 2η σεζόν και να κρατηθεί μια τίμια αμερικάνικη σειρά.

α επίσης χειρότερη επιλογή για πρωταγωνιστή σε όσες σειρές έχω δει…και σε εκφράσεις και γενικότερα αν και οι διάλογοι δε βοηθάνε πολύ…
η brad pitt πολύ σωστή όμως

Δεν έχεις δει Arrow μάλλον. :stuck_out_tongue: