Περί σειρών γενικά

όντως

στο arrow για κάποιο ανεξήγητο λόγο όπως έχω ξαναπεί, μερικές μετριότητες σε παίξιμο και μερικές γραφικότητες σε σενάριο, εμένα μου μεγαλώνουν την σειρά! δεν ξέρω πως γίνεται.
έρχεται και το σπιν οφ, του σπιν οφ της σειράς. χαμός

“μερικές μετριότητες σε παίξιμο” λολ επιεική σε βρίσκω.

ναι. αλλά συνηδειτα αυτή τη φορά. δεν θέλω να αποθαρρύνω κάποιον γιατί θα είναι λαθος. η σειρα ειναι ενοχή απόλαυση.-

Έχει παρακολουθήσει κανείς την τηλεοπτική σειρά Carnivale; Ακούω το σάουντρακ και μου σηκώνεται η τρίχα!

Φοβερή σειρά τοCarnivale,τέλειωσε σε 2 σεζόν γιατί δεν είχε λέει την αναμενόμενη επιτυχία και ήταν πολυδάπανη παραγωγή.Κυλάει με σχετικά αργούς ρυθμούς,αλλά η ατμόσφαιρα είναι φοβερή και το καστ εξαιρετικό.Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει,προτείνεται με κλειστά μάτια.

Μπήκε στη λίστα!! Ναι δυστυχώς, διάβασα ότι το HBO έκοψε παράκαιρα τη σειρά…Κρίμα…
Σ’ ευχαριστώ πολύ!!!

καλυτερες σειρες που ειδα φετος (και συνιστωνται ανεπιφυλακτα)

[B][SIZE=3]true detective
the leftovers
the knick
manhattan [/SIZE][/B]

catch and halt fire , πολυ καλο κ τιμιο
fargo, καλο αλλα οχι το επος που λενε

επισης βλεποντας knick/manhattan συνειδητοποιησα ποσο μετριοτητες ειναι κατι ‘σειραρες’ σαν το [B]americans[/B] και το[B] hannibal[/B]

σεναρια ισχνα και παπατζιδικα , 6ρια που το hype τα κανε 8ρια. κακως.

hype is a bitch…

Όποιος θέλει να δει πιο ολοκληρωμένη και ακόμα πιο συναρπαστική, για μένα, σειρά μυστηρίου από το True Detective, μπορεί να τσεκάρει Fortitude.

Το Americans είναι όντως σειράρα,όσο για το hype στη συγκεκριμένη σειρά,μάλλον ανύπαρκτο είναι

και οτι ημουν ετοιμος να βαλω το πρωτο επεισοδιο. εχω ακουσει τα καλυτερα, αλλα να πω την αληθεια πιο πολυ το συνεκριναν με το killing και οχι το true detective.

Κατά μία έννοια είναι πιο procedural σαν το Killing και όχι τόσο με συνεντεύξεις, πολλαπλά timelines κλπ όπως το True Detective.

Όμως είναι κλάσεις ανώτερο από το Killing, και εμπεριέχει το μυστήριο που δεν ξέρεις αν είναι επιστημονική ή μεταφυσική φαντασία, ή καθόλου φαντασία. Και αγγίζει το mindfuck. Γενικώς, είναι η καλύτερη σειρά που δεν πολυακούγεται αυτή την στιγμή. Ίσως και η καλύτερη σκέτο, και μιλάμε για μια σεζόν που παίζει Better Call Saul.

[spoiler]Έχω ερωτευτεί Richard Dormer <3 #nohomo

εδώ μαζί με τον Dumbledore
[/spoiler]

black sails παει για μεγαλο φιναλε η σεζον

Το πόσο καλοφτιαγμένο είναι το Fortitude δεν λέγεται… Ανατριχίλα, αγωνία, απελπισία, απέχθεια, αηδία, μίσος, προσμονή και μπέρδεμα, όλα συναισθήματα που τα βγάζει από μέσα σου σε 45 λεπτά, τα κάνει τουβλάκια lego kαι παίζει μαζί τους.*

*Επίσης το πόσο λείπουν η βαρεμάρα, η επαναληπτικότητα και η προβλεψιμότητα σε μια τέτοια σειρά είναι αξιότατο αναφοράς.

10 εξαιρετικές ώρες μέχρι τώρα. Έχει άλλα 2 επεισόδια η σεζόν, αλλά η δουλειά που έχει βγει έχει ήδη εκπληρώσει τις προσδοκίες που μπορεί να έχει κάποιος για μια σειρά μυστηρίου.

να τον ακουτε τον comealot! λοιπον εφτασα στο 7ο και ο λογος που δεν τα εχω δει ολα ειναι επειδη δεν θελω να τελειωσει. Τι υπεροχη ατμοσφαιρα! Τι μυστηριο!
Εχω φαει τα νυχια μου να δω τη συνεχεια!

νταμπλντορ <3

Για το Arrow τι λέτε; Έχω ακούσει και καλά και άσχημα λόγια.
Αξίζει να το ξεκινήσω;

Χθες βγήκε το 2x01 από το [B]Inside No. 9[/B] και ήταν κι αυτό ενδιαφέρον με ωραίες ανατροπές.

Κατά τ’ άλλα θέλω να πω για το [B]The Last Man on Earth[/B]. Το βλέπω από όταν ξεκίνησε και παρότι έχει ένα κεντρικό θέμα που λες “οκ για πόσο θα συνεχίσει να είναι αστείο;” αυτό δεν σταματά να σε εκπλήσσει με τις τροπές που παίρνει. Εξαιρετικό και το όγδοο επεισόδιο. Αυτό και το [B]Unbrekable Kimmy Schmidt[/B] είναι οι καλύτερες κωμωδίες της σεζόν γενικά και όχι μόνο στην κατηγορία “καινούριες.” [SIZE=1][I]*μαζί με broad city[/I][/SIZE]

Ναι, να το αρχίσεις. εχει μερικά κακά(μερικές αμφίβολου υποκριτικές εμφανίσεις, και ένα τόνο κλισέ-εμενα δεν με χάλασαν ποτέ. με έφτιαξαν κιόλας-), αλλά βλέπεται ευχάριστα και στο άνετο. και μετά το spin off του. και σε λίγο το spin off του spin of του…

*welcome

Σ’ευχαριστώ (twice) :slight_smile:

έχει τσεκάρει κανείς αυτό εδώ?

[B]iZombie [/B]

3 επεισόδια έχουν παίξει, και έψαχνα κάτι χαλαρό

[B]edit[/B]. και αυτό φαινεται καλό, αλλά το φοβάμαι λίγο

ξανά μανά edit γιατι υπάρχει Mini-Series συνέχεια για το heroes(που ειχα σταματήσει να βλέπω γιατι το είχαν τραβήξει απο τα μαλλιά)