Περί σειρών γενικά

To τελευταίο Flash είναι από τα καλύτερα επεισόδια που έχουν παιχτεί (αν όχι το καλύτερο) σε super hero σειρά. Και ο λόγος φυσικά είναι ένας: Mark Hamill

[SPOILER]I jizzed in my pants όταν τον άκουσα να λέει το “I am your father”[/SPOILER]

το flash γενικα ειναι πολυ καλο και το θεωρω κι εγω την καλυτερη super hero σειρα.
δεν εχω δει ακομα το τελευταιο dmbembra θα το δω αποψε. μεχρι στιγμης κορυφαιο για εμενα το 15.
ο τυπος που παιζει τον harisson wells ειναι απλα τρομερος…

Εντάξει dmembra εξίσου καλο!!! Γαμησε ο hamil!!!
Κάνανε και την πατάτα με τον Έντι, γαμω τις φάσεις!! :smiley:

Καλό το iZombie. Ακριβώς για αυτό που το θέλεις. Είναι αυτό που είναι. Χαλαρό, με ευχάριστες παρουσίες και ιστορίες. Εγώ τα είδα και τα τρία μαζεμένα και δεν βαρέθηκα καθόλου.

ωραία. θα το αρχίσω και εγώ αν είναι έτσι.

μόλις ειδα τα τελευταία 5 επεισόδια απο φλας. αντε γεια…

ναι! :smiley: αν και το καλύτερο είναι 2 επεισόδια πριν που αρχίζει και σοβαρεύει απίστευτα το πράγματα

είναι αβανταδόρικος τρομερά και ο ρόλος. αλλά ναι.

Νιώθω τυχερός που ζω σε μια εποχή που παίζουν στην τηλεόραση σειρές όπως το[B] Better Call Saul [/B]και το [B]Fortitude[/B]. Πραγματικά δεν ξέρω πότε άλλοτε θα μπορούσε κανείς να δει τόσο καλό φιλμ σε εβδομαδιαία βάση ταυτόχρονα.

Και τα 2 κλείνουν σεζόν την επόμενη βδομάδα, με τα προτελευταία τους επεισόδια να είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Α και την τελευταία σκηνή τους να σε ξηλώνει… για τελείως διαφορετικούς λόγους το καθένα. Για τον Saul όλοι γνωρίζαμε τις δυνατότητες, αλλά για το Fortitude δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ.

Και η δευτερη ιστορια του Inside No 9 ηταν παρα πολυ ωραια. Αυτη τη φορα καθε λεπτο της.

Black Mirror εχει δει κανεις? Γνωμες?

ναι δες το τωρα

Ό,τι είπε

δες οπως+δηποτε αυτο εδω , ειναι τρομερη δουλεια αλλα σε μικρο καναλι διχως hype

[SIZE=3][B]manhattan[/B][/SIZE]

κριμα που δεν θα ακουστει ποτε οσο κατι μετρια υπερεκτιμημενα hyped δημιουργηματα τυπου [B]house of cards / game of thrones[/B] [-X

η 1η σεζον του ηταν μεσα στα 2-3 καλυτερα που εχω δει απο τον 1ο κυκλο του true detetctive (καλα , κατι ‘σειραρες’ τυπου [B]americans/hannibal [/B]τις κανει να φαινονται ρετιρε - μεγαλο χυσιμο στην (επισης) hyped μαπιτσα τους 8))

Φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρον, θα το τσεκάρω και θα γυρίσω με εντυπώσεις.

Εγώ μπήκα εδώ να καταθέσω το παράπονο μ για το Fortitude.

Πόσο ξενέρα που φάγανε τον Μορτον. Γαμώ τους τύπους ήταν. Έκει που θύμιζε λίγο Twin Peaks η φαση, με το θάνατο του και την εισαγωγή του μυστήριου ιού στην πλοκή τελικά προς το Helix μου φαίνεται πάει το πράγμα. Και όλοι ξέρουμε τι κουράδα είναι το helix.

δεν ξερω αν ξαναειπωθηκε.Καμια γνωμη για Penny Dreadful?να το ξεκινησω?

εγω ειδα 2 επς και το εκοψα (κυριως λογω ελλειψη χρονου), δεν ηταν χαλια αλλα νταξει δεν τρελλλαθηκα

Έχει ωραία ατμόσφαιρα και Ευα Γκριν που τα πετά πάλι όλα αλλά γενικά δεν είναι κάτι το αξιοσημείωτο. Βλέπεται πάντως.

Πολύ ωραίο το Manhattan, μου θύμισε Deadwood αλλά στο λίγοτερο βαρετό. Στοχευμένη ιντριγκαδόρικη ιστορία, ενδιαφέροντες περίπλοκοι χαρακτήρες, και όλα τα υπόλοιπα. Αγαπάω πρωταγωνιστή Hickey (ιδρυτή της Google-type εταιρίας ChumHum στο The Good Wife), Olivia Williams (που έπαιξε και Deadwood), τον Βρετανό και την Ολλανδέζα.

Προσμένω 2ο κύκλο με περισσότερα πυρηνικά στο προσκήνιο, και αυτά είναι πουλέν όσο αφορά την αφήγηση.

Πολύ ενδιαφέρον το daredevil στα 3 πρώτα επεισόδια που είδα.
Μπράβο στο netflix, μιας και είχα αρκετές επιφυλάξεις αρχικά με την ιδέα.
Μακάρι να είχα και μια 4Κ οθόνη!

Για οποιον ενδιαφέρεται λικαρε όλη η πρώτη σεζόν daredevil
Eιδα κι εγώ τα 3 πρωτα, πολύ καλη μέχρι στιγμής!!!

Άσχετο, αλλά το “λίκαρε” είναι σωστό σε μια σειρά που προβάλλει όλα της τα επεισόδια σε μια ημέρα μέσω ίντερνετ; :-k

Ένιγουέι, είδα κι εγώ καμπόσα, επιτέλους μια σειρά με υπερήρωες σε καλωδιακό, ώστε να ξεφύγει λίγο από πρότυπα σαπουνόπερας του στυλ CW και Arrow και χωρίς περιορισμούς σε βία, αίμα, strong language κλπ.
Πολύ καλή φάση θα έλεγα.