4 επς μεσα και εχω ψιλοκαυλωσει τη ζωη μου
ονοφριο <3
4 επς μεσα και εχω ψιλοκαυλωσει τη ζωη μου
ονοφριο <3
Αν τα 2 πρώτα επεισόδια Daredevil είναι ενδεικτικά όλης της σεζόν δεν θα έχουμε να κάνουμε απλά με την καλύτερη υπερ-ηρωική σειρά αλλά με μια από τις καλύτερες σειρές γενικά. Γάμησαν!!! Ειδικά η τελευταία σκηνή στο 2ο ήταν για να παίζει στο repeat.
Αυτό!
Μου έμειναν τα τελευταία 3, είμαι σε δίλημμα να τα δω όλα σήμερα η να τα αφήσω για τις επόμενες μέρες.
η πιο αντικουκου ερώτηση σε ολάκερο το ίντερνετ :har:
κατά τα άλλα το θυμήθηκα πριν λίγο στον καφε οτι πρέπει να έχουν βγει, και χάρηκα. μπαίνω εδω και βλέπω και τα σχόλια, και χάρηκα περισσότερο. κανε να ΓΑΜΑΕΙ τα πάντα .
ονοφριο ακόμη και απο το τρειλερ ρε!!
μεχρι να πιάσουν οι ζεστες και να δούμε true detective ( η γαματοσύνη του οποίου θα κριθεί απο το ποσο θα αντιγράψει τον πρώτο κύκλο), θέλω να ξεκινήσω κατι ολοκληρωμένο και με λίγους κύκλους. τι λέτε για deadwood?
ολοκληρωμενο δεν το λες το Deadwood (το κοψανε μεσοσεζονιατικα να πουμε), αλλα ναι, μοναχα για το διδυμο μπουλοκ-σβερηντζην, το βλεπεις
Αυτό ήθελα να το γράψω και εγώ (ότι δεν είναι σωστό το leakαρε) αλλά κρατήθηκα [emoji1]
^^ε είστε όλοι περίεργοι.
ειδα πρώτο επεισόδιο daredevil και νομιζω θα είναι κάτι καλό παρά την λογική χαλαρή αρχή. αυτο που τα έχουμε όλα τα επεισόδια μαζί δεν ξέρω να ειναι καλό βέβαια.(για τον σκληρό μου σίγουρα οχι που μόλις τερμάτισε)
Εγώ πάλι μόλις το τελείωσα το Daredevil. Για μένα πατάει κάτω τις περισσότερες ταινίες Marvel (εκτός από 1-2) ενώ ούτε για αστείο δεν το συγκρίνουμε με τις υπόλοιπες υπερ-ηρωικες σειρές που τις εξαφανίζει από τον χάρτη. Εξαιρετική δουλειά, πολύ πιστό στο comic και στους χαρακτήρες. Kingpin σίγουρα ο καλύτερος villain στο MCU ως τώρα.
Τρομερή δουλειά στο σενάριο, και όλοι οι ηθοποιοί κόλλησαν πολύ καλά στον ρόλο. Δεν είναι τέλεια σειρά βέβαια, 13 επεισόδια σχεδόν όλα στα 55 λεπτά, υπάρχουν μερικές κοιλιές αλλά γενικά τίποτα που να σε αποτρέπει να πατήσεις play για το επόμενο επεισόδιο μόλις τελειώσει αυτό που έβλεπες.
Ειδική μνεία στα stunts και τις σκηνές δράσης γενικά. Χωρίς ίχνος ψηφιακών εφέ και έχοντας μερικούς από τους καλύτερους stuntmen προσφέρει σκηνές σημείο αναφοράς (με δική μου αγαπημένη αυτή στο τέλος του 2ου).
Είναι τόσο καλή που πιστεύω πως θα μεταφέρουν τον ήρωα στον κινηματογράφο (και δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν αυτό θα είναι απαραίτητα καλό). Αν το κάνουν ελπίζω να κρατήσουν το ίδιο δημιουργικό team που είναι και στην σειρά, από ηθοποιούς μέχρι stuntmen και σεναριογράφους βέβαια.
Οι τίτλοι αρχής με τα γραφικά και την μουσική γαμάνε το σύμπαν.
ετοιμαζω και γω αρθρακι εκθειασης για αυριο
Πραγματικα εντυπωσιαστηκα, και για οποιον το ειδο ολο
[SPOILER]η καυλα η ατελειωτη οταν ειδαμε κινγκπιν με το σημα κατατεθεν μποντυ σλαμ στην τελευταια μαχη. φωναζα στην οθονη
[/SPOILER]
και κάτι που με ψιλο απογοήτευσε (καλά όχι και τόσο)
[SPOILER]Η κλασική στολή στο τέλος. Όχι πως ήταν κακή αλλά θα την ήθελα λίγο καλύτερη, ειδικά την μάσκα. Και εντάξει που έλειπε το κλασικό DD στο στήθος αφού δεν τον είχαν βαφτίσει ακόμα, αλλά πολύ military μου φάνηκε. Γενικά στις περισσότερες ταινίες προσπαθούν να κάνουν τις στολές λιγότερο φανταχτερές και κάπου λογικό, αλλά ώρες ώρες γίνονται λίγο υπερβολικοί. Η στολή που είχε ο Αφλεκ στην ταινία ήταν τέλεια. Θα μπορούσαν να την κρατήσουν με μερικές μικροαλλαγές.
Και εννοείται στην τελική μάχη με Kingpin και εγώ φώναζα στην οθόνη [/SPOILER]
ωραια λοιπον για deadwood.
Επιπλέον οπως έχω ξαναπει το fortitude ειναι το πιο γαμηστερα κρυμμενο μυστικο στις σειρες για φετος.
Αυτο που δεν γαμαει όμως ειναι οτι μπηκα να δω ποτε παίζει το επόμενο επεισοδιο και ειδα οτι ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
aααξαδγξγξκασγξκαξκαδξκαξκαξ ρε μαλακες
ποιος περιμενει μεχρι τον επομενο κυκλο.
[SPOILER]γιατι δεν μας εδειξαν τι γινεται με τον ρονι?[/SPOILER]
φωνάξτε…
Είμαι στη τέταρτη σεζόν του [B]30 Rock[/B]. Όπως περίμενα από πριν αρχίσω τη σειρά, άρχισα να την απολαμβάνω από τα τέλη δεύτερης με τρίτη σεζόν και φαντάζομαι ότι στα μέσα πέμπτης θα αρχίσει η πτώση. Δεν την κατατάσσω με τίποτα στις καλύτερες κωμωδίες αλλά υπάρχουν κάποιες χρυσές στιγμές όπως αυτή. Πάντως είναι άδικο για το [B]Unbreakable Kimmy Schmidt[/B] να μην το δει κάποιος επειδή δεν του άρεσε το 30 Rock.
To [B]The Last Man on Earth[/B] συνεχίζει να μου αρέσει πολύ όπως έλεγα αλλά βλέπω σε όλο το ίντερνετ ότι είμαι από τους λίγους. Καταλαβαίνω κάποιες από τις ενστάσεις αλλά διαφωνώ.
Έχω την εντύπωση ότι έγραφαν καλύτερα μη θεματικά επεισόδια οι σεναριογράφοι του Happy Endings για το [B]Community[/B]. Οι δύο νέοι χαρακτήρες όπως και ο Hickey πέρυσι δεν μου λένε κάτι.
Η πρώτη σεζόν του [B]Banshee[/B] δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και έχει καιρό που δεν έχω αρχίσει τη δεύτερη σεζόν. Σίγουρα θα την δω κι αυτή για όλα αυτά τα σχόλια που έχω ακούσει στο ίντερνετ αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο b-movie. Προτιμώ να βλέπω το House of Cards να μη γίνεται τίποτα και πάλι να με κρατάει εκεί παρά την Curry και τον Olek να παλεύουν για 20 λεπτά.
Είχα δει και το [B]Flight of the Conchords[/B]. Αρκετά ιδιαίτερο. Θα προτιμούσα κάποια τραγούδια να έλειπαν αλλά υπήρχαν και μεγάλες στιγμές όπως τα Business Time, If You’re Into και I Got Feelings. Το χιούμορ εκτός τραγουδιών μου άρεσε πολύ περισσότερο.
H πρώτη σεζόν του Banshee ήταν αστεία. Δεύτερη και (κυρίως) τρίτη έχει ανέβει αισθητά το επίπεδο ('νταξει, όσο μπορεί να ανέβει σε μια action σειρα).
Κατα τ’ άλλα, να προσθέσω και εγώ ότι το Daredevil ήταν πάρα πολυ καλό για τα δεδομένα της τηλεόρασης (ειδικά αν το συγκρίνουμε αποκλειστικά με super hero σειρές). Τα περισσότερα τα έχετε πει. Το καστ (Vincent D’Onofrio ftw), οι σκηνές με τις μάχες φοβερές, σκοτεινή ατμόσφαιρα κλπ. Το μόνο που με “χάλασε” λίγο είναι που άργησε να φορέσει τη στολή, αλλά κλάιν. Ελπίσω και οι σειρές με τους υπόλοιπους Defenders και το Defenders που ετοιμάζει to Netflix να είναι το ίδιο καλές
To Banshee ειναι για τους φαν του Σπαρτακου.Τσο και λο.Τιποτα παραπανω.
είδα 5 τελευταία επεισόδια arrow. καύλωσα την ζωή μου. μετράω ώρες για το επόμενο
δεν υπαρχει thread για το mad men, ντροπη.
Περίμενα κάτι πιο ψαγμενο από εσένα, με απογοητεύεις.