είδα νέο flash όπου πλέον παίζει με ανοιχτά χαρτιά και γίνεται χαμός.
αλλά το γέλιο το έριξα στο νέο arrow. τελικά όλα γίνονται γιατί…
[SPOILER]o Ra’s al Ghul έψαχνε γαμπρό για την κόρη του :lol:[/SPOILER]
είδα νέο flash όπου πλέον παίζει με ανοιχτά χαρτιά και γίνεται χαμός.
αλλά το γέλιο το έριξα στο νέο arrow. τελικά όλα γίνονται γιατί…
[SPOILER]o Ra’s al Ghul έψαχνε γαμπρό για την κόρη του :lol:[/SPOILER]
Ειδε κανενας το s5e12 απο Workaholics ?
εγω…
Πως σου φανηκε? καιρο ειχαν να καουν τοσο.
ε δε θυμαμαι λεπτομερειες αλλα καλο πρεπει να ηταν
τσεκαρε κανεις το wayward pines?
ειδα το πρωτο επ και ηταν αρκετα καλο αν και εμοιαζε πολυ με μιξη twin peaks-lost και truman show
^
Καλή η σειρά και πάνω απο όλα έχει Carla Gugino
βλεπει κανεις flash?
Εγώ. Ψιλοδιασκεδαστική αλλά το φινάλε δεν μου άρεσε καθόλου. Μαζί με το φαγητό για χαλάρωμα λέει, και το βρήκα καλύτερο απ’ την απαράδεκτη για μένα 3η σεζόν arrow.
οντως το arrow πεσμενο σε σχεση με περσι, και με κακο τελος νομιζω. το flash ειχε πολυ καλα επεισοδια μεσα στη σεζον. ο tom cavangh ηταν τρομερος ολη τη σεζον. γενικα ειναι αρκετα καλη σαν σειρα, το τελειωμα χμμμ εμενα μου αρεσε, δυνατο cliffhanger βεβαια και φανερα παει σε multiverses κτλ.
αυτο εδω το aquarius φαινεται αρκετα interesting…
και εμενα μαρεσε η σειρα
και το φιναλε καλο ηταν. στην ουσια προετοιμαζει το εδαφος για μεγαλα σκηνικα!
εχουμε ηδη τον γκροντ, οσους κακους μεταχιουμανς που κυκλοφορουν ελευθεροι, την πιθανοτητα να σκασει καποιος κακος απο αλλο multiverse, την πιθανοτητα για περισσοτερους speedsters κλπ κλπ
η μονη μου απορια
ειναι τι απεγινε ο future flash που γυρισε να στο παρελθον να κυνηγησει τον reverse flash?
εξαφανιστηκε επειδη και καλα ο reverse σκοτωσε την μανα του και τον απωθησε απο το να γινει ηρωας?
και η πιο μεγαλη βλακεια της σειρας
ειναι το πως κρατουσαν φυλακισμενους τους κακους στα κελια που ητανε 1χ1?
Ποιος τους ταιζε? Που πηγαιναν για τουαλετα? Που κοιμοντουσταν? Μπανιο κανανε?
χαχαχα πολυ χοντρο αυτο!
Τέλειωσα μόλις σερί τη δεύτερη σεζόν Black Sails η οποία ΓΑΜΗΣΕ και είμαι σε υπερένταση και εγρήγορση οπότε θέλω κάτι σε τέτοια φάση να συνεχίσω το μομέντουμ.
Bloodline γαμω τις σειρες
Βλέπω το [B]Portlandia[/B] από Fred Armisen και Carrie Brownstein ([B]Sleatter Kinney[/B]). Είναι σκετσάκια που κοροϊδεύουν τους χίπστερς. Δεν έχει τόσο πλάκα όσο το [B]Inside Amy Schumer [/B]για παράδειγμα (έχει κι αυτό τις στιγμές του βέβαια) αλλά περισσότερο το γράφω για τα διάφορα guests όπως [B]Eddie Vedder, Jack White, Josh Homme, Joanna Newsom, St. Vincent, Decemberists, Modest Mouse[/B] και άλλους.
Δες το Banshee. Τσο και Λο (λιτεραλι)
Γτπ το ακουαριους, βαρεθηκα τη ζωη μου
Αρχισα Fortitude και ειμαι ηδη στο 7ο επεισοδιο…
Η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα τι να περιμενω καθολου, περα απο “μυστηριο στο χιονι”.
Ξεκιναει καλα η σειρα με ενδιαφερον, αλλα εχει αρχισει και γινεται ενας αχταρμας…
Αντι να το κρατησουν ενα καθαρο crime drama, το πανε λιγο στο φαντεζί και δε νομιζω οτι του ταιριαζει…
Ειναι λιγα και σε κρατανε αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.
Η τρίτη σεζόν του Bates Motel συνεχίζει τόσο γαμάτα όσο και η δεύτερη. Το χτίσιμο των χαρακτήρων και των γεγονότων που θα λάβουν χώρα είναι τόσο υπέροχα στημένα που μαζί με το σενάριο/διάλογοι το καθιστούν ως μια από τις καλύτερες σειρές εκεί έξω.
Μα ο κωδικός του WiFi στο ξενοδοχείο είναι [B]MOTHER[/B] με κεφαλαία γράμματα;;;
Αφήστε δε, που σε αυτήν τη σεζόν σκάει και ο αγαπημένος σε ρόλο ορεσίβιου κυνηγού-φιλοσόφου:
Η τρίτη σεζόν του Bates Motel συνεχίζει τόσο γαμάτα όσο και η δεύτερη. Το χτίσιμο των χαρακτήρων και των γεγονότων που θα λάβουν χώρα είναι τόσο υπέροχα στημένα που μαζί με το σενάριο/διάλογοι το καθιστούν ως μια από τις καλύτερες σειρές εκεί έξω.
Μα ο κωδικός του WiFi στο ξενοδοχείο είναι [B]MOTHER[/B] με κεφαλαία γράμματα;;;
Αφήστε δε, που σε αυτήν τη σεζόν σκάει και ο αγαπημένος σε ρόλο ορεσίβιου κυνηγού-φιλοσόφου:
[B][U]Daria[/U][/B] (1997-2002)
E,να και ενα cartoon που πρωτοπτυπει και μας δειχνει πως η κυνικη και εξυπνη Daria Morgendorffer “τα εχει” καλα με τον εαυτο της και απολαμβανει το να ειναι outsider.
Το διαφορετικο σε αυτη τη σειρα ειναι πως δειχνει την αλλη οψη του νομισματος απο μια πιο…περηφανη σκοπια,σε αντιθεση με ενα σωρο αλλα cartoon/σειρες που απεικονιζουν τη δυσκολη καθημερηνοτητα επιβιωσης στο λυκειο για οσους δεν “προσαρμοστουν”. Η Daria δε θελει να προσαρμοστει…
(Σε κανει να αναρωτιεσαι καμια φορα,πώς το MTV ,που τωρα προβαλλει μαλακιες,τυπου “Made”,ειχε τετοιο show.)
Γενικα,πολυ καλη σειρα με αρκετα go-over-your-head- jokes.