To [B]sense8[/B] από Wachowski μόλις διέρρευσε (όλη η σεζόν… netflix γαρ). Όποιος κάνει το ατόπημα ας πει κατιτίς να πάρουμε μια ιδέα. Οι πρώτες αντιδράσεις στο ιντερνετ δεν είναι και ενθουσιώδεις πάντως.
Υπομονή…
Όχι ότι είναι εγγυημένο ότι θα σου αρέσει εκεί που το πάνε, αλλά δώσε μια ευκαιρία στα τελευταία επεισόδια.
Είναι μια σειρά που στο σενάριο θυμίζει [B]Manhattan[/B], έχει να κάνει δηλαδή με τον επιστημονικό ανταγωνισμό Συμμάχων-Άξονα για την ανάπτυξη της τεχνολογίας των πυρηνικών.
Είναι ένα Νορβηγικό mini-series με το όνομα [B]Heavy Water War[/B]. Τα επεισόδια υπάρχουν στο ίντερνετ, αλλά η σειρά είναι στα Νορβηγικά και δεν υπάρχουν υπότιτλοι :-s
Ελπίζω στην προβολή των 6 επεισοδίων στο 'Murica, μπας και γίνει λίγο hype και βγει κανά αγγλικό sub.
Τα τελειωσα…και ειμαι στα ιδια…
Fortitude ψιλο spoilers;
Καλη σειρα με πολλες δυνατοτητες για κατι καλο αλλα καπου το εχασε…
Δεν αποφασισε βασικα προς τα που να το παει οπως αναφερω πριν: θριλλερ μυστηριου στα χιονια? σφιγγες και μαμουθ ? η μικρη κοινωνια στην ακρη του πουθενα-social experiment ?
Αντιθετα προσπαθησε να τα καλυψει λιγο ολα και εμεινε στο μετριο. Λιγοι καλοι χαρακτηρες ( DCI Morton - που για κανενα λογο τον σκοτωσαν ??? ), μετρια performances (Elena, Dan).
Ωραιες εικονες ομως και μουσικη ( PJ Harvey και κατι καφριλες στην αρχη ).
Οχι οτι χειροτερο μπορεις να δεις - βλεπεται χαλαρα , 12 επ - αλλα θα μπορουσε να ηταν μια ταινια.
honourable woman παιδιά
Άμα έχει Maggie γιατί όχι
Είδα το πρώτο του sense8, καλή αρχή και αποτι διαβάζω στρώνει από το τρίτο και μετά.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Το τελείωσα το [B]Honourable Woman[/B] και νομίζω ότι το 8.2 του imdb είναι δίκαιη βαθμολογία. Μου φαινόταν ότι μπορούσε να πάει για εννιάρι άλλα κάπου το έχανε κάποιες φορές στη σκηνοθεσία που κατά τ’ άλλα είναι από τα πιο δυνατά του χαρτιά μαζί με μουσική επένδυση και τον όλο ρόλο της Nessa Stein από την Maggie Gyllenhaal. Καταπληκτικός επίσης και ο Stephen Rea ενώ ανάμικτες οι εντυπώσεις από Katherine Parkinson και Andrew Buchan.
Αγαπημένο επεισόδιο το 4.
jtn αυτό είναι μια και εξω? δεν έχει συνέχειες και τέτοια, έτσι? γιατί με Gyllenhaal με βλέπω να βουτάω
ναι μινι σειρά. 8 επεισόδια και τελος
Είδε κανείς το πέμπτο επεισόδιο από Wayward Pines;
Κάηκε ο εγκέφαλός μου. Απο εκεί που ήταν μια καλούλα σειρά μυστηρίου με κλειστοφοβική ατμόσφαιρα, στο πέμπτο επεισόδιο το πάει εντελώς αλλού. Δεν ξέρω τι παίζει και μπορώ να παραδεχτώ ότι έχει ενδιαφέρον αλλά δημιουργήθηκαν άπειρα ερωτήματα που πολύ φοβάμαι ότι θα μείνουν αναπάντητα.
Τελείωσα το sense8.
Δεν ενθουσιάστηκα είχε καλές στιγμές στα τελευταία επεισόδια αλλά σαν σύνολο μου φάνηκε σχετικά μέτριο.
Ελπίζω να δούμε και άλλες σεζόν γιατί πιστεύω οτι σαν σειρά μακροπρόθεσμα θα έχει πολύ ενδιαφέρον μιας και ήταν origin story όλη η πρώτη.
Σε άλλα νέα είδα τα 2 πρώτα της 3ης season του orange is the new black και με πήρε λίγο ο ύπνος. Κάποια στιγμή θα δω και τα υπόλοιπα βέβαια αλλά ήταν πολύ κακή αρχή.
Εννοείται βέβαια σήμερα έχει πίτσα μπύρα και true detective.
ειδε κανεις πιλοτο Ballers;
Το είδα εγώ. Καλός πιλοτάκος. Όπως το φαντάζεσαι είναι.
Entourage φάση και ρυθμοί για retired, αποτυχημένους και ενεργούς American Football παίχτες, ωραία μουνιά, first world problems κλπ.
Και συμπαθητικούλι καστ. Το ότι θα βλέπαμε κάποτε τον the rock σε HBO σειρά με ξεπερνάει, αλλά και όμως, τον λες και τίμιο:!:
για [B]orange is the new black [/B]
στην αρχη κι εμενα μου εβγαζε διαφορα αρνητικα οπως το story της red που φαινοταν τελειως ακυρο αλλα τελικα το μπαλωσαν καπως, συν που δεν θυμομουν καποιες σχεσεις μεταξυ κρατουμενων (πχ big boo με pennsatucky νομιζω δεν ειχα ξαναδει) και φυσικα το στορυ piper - alex που το βαριεμαι. Τελικα τον πηρε τον δρομο της η σειρα αλλα θα ηθελα περισσοτερο δραμα. Μου αρεσαν back story απο chang και norma που εξηγησαν και την αλαλια της. Απολυτα καθαρτικη η σκηνη με τη λιμνη στο φιναλε.
κουλ, θα τσεκαρω για καλοκαιρινιλα, αγαπω παραφορα ροκ.
Για Orange is the new black, ειχα κουραστει απο την αρχη της δευτερης, αλλα τελικα ειδα 2 και 3 μονοκοπανια και διασκεδασα. Βαριεμαι παραφορα Τσαπμαν ομως (και ευτυχως δε μας δειχνουν αλλο τον αμερικαν παη)
Σε αλλα νεα, μονο σιλικον βαλεη. TJ Miller, εισαι ενας επι γης θεος.
Με αναφορές Dune είναι για πάντα στην καρδιά μας.
mr robot , φαινεται πολυ καλο.
το Olive Kitteridge είναι η αγαπημένη μου σειρά του 14/15
τηλεταινία περισσότερο και είναι στην σειρά και αυτή να την δω. διάβασα καλά λόγια στο σινεμά(το περιοδικό), και με έψησε.
παίζει καλός κόσμος πάντως
ε μινι σειρα γιατι και καθε επεισοδιο εχει καποια χρονια διαφορα
καταπληκτικοι διαλογοι, καταπληκτικες ερμηνειες