λεω να ξεκινησω το manhattan, γνωμες;
Συνεχιζει κανενας τα Wayward Pines? Ειδα επ8…
Ειδα στη ΤΒ να διαφημιζουν επισης, το GONE - A wayward Pines story, το οποιο φαινεται να ειναι παραλληλη ιστορια.
Μου φαινεται πολυ χαζο που ολη η σειρα στηριζεται στο γεγονος οτι " αν τους πουμε την αληθεια θα αυτοκτονησουν, οποτε καλυτερα να τους λεμε ψεματα και να τους manipulate για το καλο τους." Δηλαδη δε μπορουν να βρουν ενα τροπο να τους εξηγησουν λαου λαου? Απλα δειξτε ενα απο τα τερατα και θα καταλαβουν! Οι αλλοι γιατι περιμεναν τοσα χρονια για να πανε απλως και να κλεψουν το φορτηγο εαν ηθελαν να σπασουν τον φραχτη? Παρα προσπαθουσαν με βομβες ( που λειτουργησαν εις βαρος τους).
Αρκετο overacting εδω κ εκει, αλλα τεσπα δεν εχει και τιποτα αλλο weekly …
twin peaks=τερας.
α ρε david μαστορα.
δεν νομιζω να ασχοληθ… ωπ… η Lucy Lawless
στις 2-3 καλυτερες σειρες που ειδα περυσι
τρωει για πλακα κατι hyped μετριοτητες τυπου hannibal / americans
ειναι σε ‘μικρο’ καναλι και εχει μηδεν exposure , κριμα γιατι ειναι πολυ καλογραμμενο
αναμενουμε 2ο κυκλο
και να ξαναπουμε αλλη μια φορα ποσο καλο ειναι το [B]Mr Robot[/B]
εχει μεσα επιρροες απο fight Club , απο Requiem for a dream , ακομα και απο lynch
η καλυτερη νεα σειρα για μενα φετος
Θα γίνω awake και εγώ για λίγο αλλά το humans πατάει κάτω το Mr robot.
Η καλύτερη καινούρια σειρά για μένα.
Όλα αυτά τα “prequel του terminator” μαρεσουν πολύ και θυμήθηκα ότι πρέπει να ξαναδώ το dollhouse.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
το humans διαβασα να το παρομοιαζουν με το black mirror αλλα εχω την εντυπωση οτι θα ειναι περισσοτερο σαν το orphan black απο αποψη ποιοτητας. Τελικα το αρχισα επειδη ειδα οτι ειναι (και) αγγλικη παραγωγη. Το πρωτοτυπο ειναι σουηδικο βεβαια. Εχω δει μεχρι στιγμης το πρωτο και αφηνει υποσχεσεις σιγουρα. Εχει και καποια ωραια τοπια αλα Utopia χωρις τα τοσο εντονα χρωματα.
Εγω ειδα το rubicon του 2010
Σε οσους αρεσουν οι κατασκοπικες ταινιες του 70 στυλ οι τρεις μερες του κονδορα ας του ριξουν μια ματια
Πολυ καλη δουλεια που δυστυχως την κοψανε μετα τη πρωτη σεζον πολυ πιθανον γιατι αφηνε ξεκαθαρες υπονοιες για συμμετοχη της αμερικανικης ελιτ σε τρομοκρατικες ενεργειες
μιας και ειναι και ο awake εδω… Τι λετε για το the man in the high castle που ειναι να βγει? Εγω ειμαι λιγο meh φαση…
το [B]humans[/B] φαινεται ενδιαφερων , θα το τσεκαρω
[B]dollhouse[/B] ειχε potential αλλα καπου ξεφουσκωσε , θυμαμαι παντως ακομα τις γυναικες του
[B]rubicon[/B] ηταν πολυ τιμιο αλλα δυστυχως το εφαγαν τα χαμηλα νουμερα - να δειτε κ το ντοκιμαντερ για τον snowden να φριξετε[B] (citizenfour)[/B]
[B] the man in the high castle[/B] το βρηκα οντως meh , αλλα το βιβλιο ειναι σε αλλο λεβελ οποτε λογικο - διαβαστε το βιβλιο καλυτερα του ΜΕΓΙΣΤΟΥ Philip k Dick
το [B]sense8 [/B]πρεπει ναναι καλο , ειναι ηδη κατεβασμενο
Το Sense8 το τελείωσα τις προάλλες και ήταν αρκετά καλό. Τίγκα επιτηδευμένο και cheesy βέβαια (κλασσικοί Γουατσόφσκις) αλλά γούσταρα φουλ. Ειδικά τα 2-3 τελευταία επεισόδια ήταν αρκετά δυνατά και αγωνιώδη.
Για Humans ψήθηκα κι εγώ και θα το ξεκινήσω άμεσα.
To humans είναι πάρα πολυ καλό. Από τις καλύτερες sci-fi των τελευταίων ετών και σίγουρα από τις καλύτερες της χρονιάς. Θα συμφωνήσω με τον ριπ νουμπ και θα πω ότι πατάει κάτω το Mr. Robot
Τελειωσα Sillicon Valley.
HBO εγγυηση … πολυ γελιο και εξυπνο!
Τhis guy fucks!
η δεύτερη σεζόν πολύ καλύτερη από την πρώτη.
Every day it feels like I?ve died and gone to hell.
Oh?
He?s a Satanist. It?s a good thing.
πρωτη σεζον [B]Rectify[/B] με το στομα ανοιχτο
τρομερη εμβαθυνση χαρακτηρων.
Οπως διαβασα και αλλου. Υπαρχουν πολλες σειρες πλεον που ειναι απο καλες εως εξαιρετικες αλλα αυτες που ξεφεύγουν από το σημείο της κριτικής και φτάνουν στο επίπεδο της εμπειρίας, του βιώματος, είναι πολύ λίγες.
Για δευτερη σεζον εχω διαβασει πως πηγαινει ακομα καλυτερα και οπως φαινεται θα φτασει στο προσωπικο μου τοπ το [B]Olive Kitteridge[/B]
double post γιατί ειχα πολυ καιρο να κανω binge watch και το κανω με το διαμαντι που λεγεται [B]Nathan for You[/B]
Τύπος πηγαίνει σε μικρές επιχειρήσεις και τους δίνει ανορθοδοξες ιδέες για το πως θα βγαλουν περισσοτερο κερδος. Πχ στο 1x01 πιτσαρια υποσχεται πως αν δεν φερει την παραγγελια σε 8 λεπτα σου δινει αλλη μια δωρο. Μονο που η δευτερη πιτσα τελικα ειναι μικροσκοπικη. Στο 2x04 καβα διαφημιζει οτι πουλαει αλκοολ σε ανηλικους απλα τελικα δεν τους αφηνει να το παρουν μαζι τους μεχρι να γινουν 21. Περα απο τις ιδεες και το αβολο χιουμορ ειναι παρα πολλες μικρες λεπτομερειες που το κανουν να αξιζει τοσο.
Αγαπημενο επεισοδιο το 2x02 με τα σουβενιρς αλλα την μεγαλυτερη επιτυχια την εχει σιγουρα το 2x05 με τα Dumb Starbucks.
μιλάμε για έπος. ίσως η καλύτερη του καλοκαιριού.
από την άλλη το true detective δεν με έχει βάλει ακόμα στο κλίμα 100%. ωραίοι διάλογοι, η υπόθεση φαίνεται πως έχει ζουμί αλά the wire, αλλά κάπου το χάνει πιστεύω…