Περί σειρών γενικά

Το Mr. Robot είναι ήδη πολύ πολύ καλό. Εάν συνεχίσει έτσι μιλάμε για μεγάλη επιτυχία.

Καμία σύγκριση δεν παίζει με Humans που ακούστηκε, και γενικά με ό,τι κυκλοφορεί αυτή την στιγμή για μένα.

True Detective πχ έβαλα να παίζει 2ο επεισόδιο, και μετά από 2 σκηνές τελείως pretentious χαζογέλασα και το έκοψα… Έχουν αλλάξει οι εποχές στην tv.

Γενικά, ε;;;

Χμμμ…Λοιπόν, όχι ότι ενδιαφέρει κανέναν (και για αυτό σας το λέω, άλλωστε), αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως, απεφάσισα να αρχίσω…ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…

[SPOILER][/SPOILER]

Nαι ωρέ αιδοία…:stuck_out_tongue:

Ναι ρε τοξικέ!!!

Μάθε μπαλίτσα σε όλα τα γατάκια εδώ μέσα.
Με τους “ρεαλισμούς” τους και με τα “κινηματογραφικά production values” τους και με την “εμβάθυνση χαρακτήρων” τους και όλα αυτά τα gay :!:

LOL τι φλασμπακ ηταν αυτο! Τώρα ψηθηκα και γω να κατεβάσω άπαντα.

• έχεις πάνω σου ένα τσιμπιδάκι, και ένα πορτοκάλι?
  • γιατί??!
  • θα δεις!

Το επεισόδιο που ακόμα δεν μου έχει φύγει από το μυαλό είναι με τα ανθωποφάγα μυρμήγκια.
Από έπιπλο σε έπιπλο πηδούσα για να μην πατήσω στο πάτωμα και με φάνε και μένα. :stuck_out_tongue:

MacGyver είναι τούτο?

Πείτε ρε παιδιά καμιά σειρά που είδατε αυτές τις μέρες και σας άρεσε, εδώ ακούγονται τζιτζίκια.

πχ αυτό το Wayward Pines καλό? Σιάμαλαν βλέπω και δαγκώνομαι. Τι παίζει?

ΥΓ: βγήκε ημερομηνία για 2ο κύκλο The Affair, 10 Οκτωβρίου.

Ωραιούλι είναι το wayward pines αλλά οι κακιστες ερμηνείες και η φλατ σκηνοθεσία το ρίχνουν πολύ. Το όλο σεναριακό κονσεπτ αξίζει πάντως. Το φινάλε μέχρι 5 λεπτά πριν το τέλος ήταν καλό αλλά το τέλος εν τέλει εκτός από τρομερά διεκπαιρεωτικό ήταν και μεγάλη μαλακιάρα. Γενικά καλούτσικα πέρασε η ώρα.

Εμένα μ αρεσε το φινάλε του wayward pines. Το περίμενα πιο αδιάφορο, αλλά είχε ωραίο τουιστ. Κατά τ άλλα συμφωνω με καιζερ. Ηθοποιοί για τα μπάζα, σκηνοθεσία διεκπαιρεωτική.

Wayward Pines finale… QQ

Βασικα, το τελευταιο επεισοδιο μου επιβεβαιωσε ποσο για το πουτσο ειναι αυτη η σειρα.
Οπως ελεγα και σε αλλο ποστ, ολο το στορυ κρατιεται στο οτι " δε τους λεμε την αληθεια γιατι δε θα την αντεξουν" και τωρα τους βλεπουμε σε ρολο να κυνηγου με τα τερατα να βολοδερνουν… το μονο καλο θα ειναι να μην υπαρξει δευτερη σεζον.

Νομίζω ήταν one off season πάντως. Χλωμό να υπάρξει και δεύτερη.

ΟΚ χρειάζομαι βοήθεια απ τους καμμένους του φόρουμ. Θέλω προτάσεις για σειρές που να μπορούν να με βγάλουν για 1 μήνα με 45 μέρες (υπολογίζω ότι θα βλέπω ένα με δύο επεισόδια την μέρα). Κάτι καλό και δυνατό, αλλά όχι απαραίτητα πολύ βαρύ. Να έχει και λίγη δράση, ίσως κάτι σε drama, dunno. Προτείνετε.

Wire, bsg, sopranos, breaking bad;

Person of Interest (90eps) και Orphan Black (30eps) προτείνω εγώ, που μου έφτιαξαν το περσινό καλοκαίρι

Battlestar Galactica ασυζητητί

Person Of Interest ή το Breaking Bad αν δεν το έχεις δει.

+1111
Pushing Daisies, Twin Peaks.

Και shield προφανως.

twin peaks τελειωσα προσφατα και <3

pushing daisies εχω ψηθει, κατι που εχω χαζεψει απο εδω και απο εκει μου εφερε σε tim burton.

Ακριβως, κοσμος κοντα στον Ψαλιδοχερη του Μπαρτον μαζι με μια σταγονα LSD φαντασου.
Σουρεαλ, 50ιες, χαρουμενο αλλα και λιγο σκοτεινο.