Περί σειρών γενικά

Το [B]Pushing Daisies[/B] είναι πολύ όμορφο και γλυκό. Το [B]Waterfalls[/B] το έχει δει κανείς όμως; Έχω διαβάσει και γι’ αυτό καλά λόγια.

Εγώ μετά το καταπληκτικό [B]Rectify[/B] πήγα να δω το [B]Wolf Hall[/B] αλλά δεν ξέρω ίσως να μην είχα διάθεση/συγκέντρωση δεν κατάλαβα πολλά και το παράτησα. Τώρα άρχισα [B]The Knick[/B] και μου άρεσε πολύ.

Thanx άπαντες για τις προτάσεις. Άρχισα the shield και εγκρίνω. Στη φάση που είμαι τώρα αυτό και το Person of interest κολλάνε καλύτερα. (ΒΒ εχω δει)

Αυτό το [B]Pushing Daisies[/B] με έχει ψήσει άγρια. Το [B]Mr. Robot[/B] από την άλλη έκανε δυνατό ξεκίνημα αλλά έχει μείνει λίγο στάσιμο και όχι μόνο στην πλοκή. Ωστόσο τελείωσα και την 2η σεζόν [B]Arrow[/B]. Η Τόλμη και Γοητεία συναντά τον Batman είναι βέβαια αλλά για κάποιον λόγο η σειρά σου κολλάει άγρια. Ώρες ώρες είναι τόσο κακογραμμένη που γίνεται αριστούργημα με τον δικό της τρόπο. Πάντως εκεί στην DC ξέρουν από καλούς villains, Reverse Flash και Deathstroke εδώ ήταν και γαμώ. Τέλος, 2 πρώτα επεισόδια [B]Wayard Pines[/B] ήταν αρκετά ψαρωτικά.

Δεν ξέρω αν πρέπει να ξεκινήσω [B]Penny Dreadful[/B] ή κανένα [B]Vikings[/B] μετά.

Οσοι λετε στα παιδια για Pushing Daisies να τους πειτε επισης πως κοψανε τη σειρα αποτομα οποτε μενει ψιλομετεωρη. Για οσους δηλαδη ανησυχουν και για το προορισμο παρα το ομορφουλιαρικο ταξιδι

Καλά ποσο γαματο είναι το shield! Απορώ πως μου χε ξεφύγει τόσο καιρό.

Μεχρι και θρεντ υπαρχει

Wet Hot American Summer, ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ

καλα αυτο με τετοιο καστ, μπορουν απλα να κοιτανε την καμερα και εμεις να γελαμε

Eίδα το πρώτο επεισόδιο. Δεν έχω άποψη ακόμα (φαίνεται αρκετά καμένο) αλλά ρε γαμώτο δεν μπορώ να ακούω τον αρχηγο της κατασκήνωσης και να μην έρχεται στο μυαλό ο Archer

Υπάρχει και μια ταινία του 2001 σχετική. Η σειρά είναι sequel η πιάνει την ιστορία από την αρχή;

http://www.imdb.com/title/tt0243655/

Απ’ ότι κατάλαβα είναι sequel της ταινίας του 2001.

prequel ειναι παιδια και μιαα που το θυμηθηκα, ασχετο με αυτο, μη παραλειψετε να δειτε το 7 Days in Hell. Σαράντα λεπτά μόνο.

οσοι γουσταρετε στιβαρα σεναριακα σιριαλ , ξεκινηστε αυτο εδω

πολυ καλο κ περασε απαρατηρητο
[B]
Μanhattan[/B]

Τελείωσα χθες και το Wayward Pines.

Εξαιρετικό concept όπως ειπώθηκε ήδη αλλά πάρα πολύ κακή η σεναριακή του απόδοση. Πολλά κενά, πολλές ευκολίες και απλουστεύσεις. Καρικατούρες οι περισσότεροι χαρακτήρες κάτι απαράδεκτο για μια τηλεοπτική σειρά.

Διαφωνώ όμως για τις ερμηνείες που θάφτηκαν μερικές σελίδες πριν. Μόνο το cast κρατούσε την σειρά σε μερικά επεισόδια. Οκ δεν θα πάρει κανένα βραβείο ερμηνείας κανένας τους αλλά μια χαρά τους βρήκα.

Δυστυχώς μετριότητα, παρά το υποσχόμενο ξεκίνημα.

Βοbs Burgers ρε μουνια

btw έχω δει όλα τα Archer μέχρι τώρα ως πασατέμπο κτλ, αλλά είναι πραγματικά κακή σειρά ε. Όχι μέτρια. Κακή.

Ισχύει. Είναι κακή σειρά

@γιασονας
Το Bob’s Burger γαμάει αλλά και σε αυτό, έβλεπα τον Bob και άκουγα τον Archer

Ισχύει και ισχύει στο απόλυτο για Archer. Είχα δει πρώτη σεζόν και αφού έκανε εμετό μέχρι και ο εμετός μου, το έκοψα με συνοπτικές.

Κατά τ’ άλλα το καλύτερο και ευφυέστερο animation που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το Rick And Morty (τα έχουμε πει και στο παρελθόν). Ξεκίνησε, επιτέλους, η 2η σεζόν, έχουν λικάρει 3 επεισόδια και γαμάνε το σύμπαν. Έτσι απλά.

εγω αντεξα και 2 σεζον αρτσερ, καμμενια ειναι και για πασατεμπο προφανως, αλλα νταξει, μαλλον δεν εχετε δει πραγματικα απαισια πραματα για να λετε ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ.

αληθειες ειναι αυτα για Rick and Morty - τουλαχιστον για adult oriented animation, γιατι μετα (περα απο το Adventure Time) εχουμε το ανελπιστα κολλητικο Gravity Falls, με το οποιο εχω μια μικρη εμμονη, αλλα ειπαμε, δεν ειναι adult oriented.

Σα ξεφυγω απο τη καλοκαιρινη ρουχλα θα γραψω κατι ΕΜΟΡΦΟ για ανιμεησιο

Εχει δει κανεις bojack horseman να μου πει αν αξιζει;

βλεπω εγω με αργους ρυθμους και ειμαι αρχη ακομα. Απο το δευτερο επεισοδιο αρχισα να γελαω. Λενε πολυ καλα λογια για τη δευτερη σεζον