Περί σειρών γενικά

Rick and Morty πολυ καλο αλλα εγω για εναν ανεξήγητο λογο έβλεπα και axe cop και γουσταρα εκει να δειτε καμμενια… Με ψησατε παντως για Archer!

Οι σειράκηδες παρακαλούνται να περάσουν από το παρακάτω λινκ να καούνε μια κι έξω…

:smiley: :smiley: :smiley:

Χαχ. Κάτι JTN, Giasonas και dmembra πρέπει να πλησιάζουν τη δεκαετία ο καθένας. Στο χαλαρό. :razz:

εγω εχω δει πολλα σε αριθμο αλλα σε ωρες σιγουρα με περνανε πολλοι γιατι πολλα ειναι κωμωδιες ή/και με λιγα επεισοδια.
πχ [B]δεν[/B] εχω δει: Lost, Heroes, Wire, Sopranos, BSG, Χ Files, Spartacus, Sons of Anarchy, Shield, Walking Dead, Supernatural, House, FNL, Mad Men, Boardwalk Empire (σκοπεύω), υπερηρωικα εκτός του DD ενώ True Blood και Homeland τα εκοψα στη δευτερη

ουτε Simpsons, Southpark, Family Guy

Για δεκαετία δεν ξέρω, αλλά το 6μηνο μοιάζει απελπιστικά εύκολο.

Το episode calendar που δεν μπορώ να βάλω και όλες τις σειρές λέει 4 μηνες 1 μέρα 14 ώρες.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Fuck!!!

εγώ έπιασα 49 μέρες 6 ώρες και μου φάνηκε και πολύ.

είμαι πολύ nub τελικά. :lol:

Κι εγώ στις 52* είμαι αλλά πόσες σειρές να βάλεις πια? Θυμάσαι κάποιες και τις βάζεις, όλες οι υπόλοιπες?

*Με ένα παραπάνω σκανάρισμα 91 :blush:

Ο πιο εύκολος τρόπος για να θυμάσαι σειρές και ταινίες που έχεις δει είναι το imdb. Εγώ κοτσάρω μια βαθμολογία σε κάθε σειρά (όχι ξεχωριστά κάθε επεισόδιο βέβαια) και έτσι μπορείς να τις βγάλεις σε λίστα όλες.

εγω χρησιμοποιω tvshowtime απο τοτε που εβαλε περιορισμους το episodecalendar

επιασα 80ρι και ειπα να το αφησω για να αποφυγω τη μελαγχολια και τη βαναυση αυτοκριτικη.

ας βαλω adventure time για να ευθυμησω

να ξεκινησω το the americans?

Ναι :!:

Οκ!!!:D:D

τελειωσα το coupling

γαματη σειρα, πολυ γελιο

Η σκηνη αυτη ολα τα λεφτα :lol:

Δεν είχα ιδέα για το site, με έσωσες.

Valtiel έβαλα για nickname κάντε με add για να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Ρε έκλεινα θυμάμαι 5μηνο πριν κανα δυο χρόνια, φοβάμαι να βάλω και άλλες, ξεκολλάτε

Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

rip_noob σε εκανα και φανηκε αυτο που ειπα. Εχω 40 σειρες παραπανω απο εσενα αλλα σε χρονο με περνας.

Σας έκανα κι εγω αντ, eeriecold το ονομα. 6μιση μηνες μου λεει και εχω και αλλες να βαλω, fml

σειραρα το [B]The Knick[/B]