Περί σειρών γενικά

Same here. Γάμησε το σάιτ.

εννοειται , αναμενουμε 2ο κυκλο καυλωμενοι

τα ιδια κ εγω, μου την εσπασε απειρα το episodecalendar αλλα το tvshowtime σπερνει

ημουν γυρω στους 3,5 μηνες κ ειδα οτι εχει ελληνικες σειρες κ σε 5 λεπτα εφτασα ενα μηνα πανω… κ εχω να δω ελληνικη σειρα 10 χρονια… tsarpy εχω username

εδιτ: το daredevil εθεσε νεα στανταρ σε superhero series, πολυ σκοτεινο κ δυνατο… τρομερη ερμηνεια απο d’onofrio σαν kingpin και το mr robot εχει ξεκινησει πολυ δυνατα στα 4 πρωτα που χω δει

Τελικά χώσατε και ελληνικές στο tvshowtime ή μπα;

Το παίζουμε ιντελεκτσουαλ και δεν τα βάζουμε. Κρίμα είναι δίπλα στο wire να είναι οι δύο ξένοι για παράδειγμα.

Τέλεια, κι εγώ έτσι το παίζω, κομπλέ.

Τελείωσα shield πριν λίγες μέρες. Τι αριστούργημα ήταν αυτό. Επική σειρά επικοι χαρακτήρες. Πόσο αρχιδας ο Μακι. Τώρα έπιασα wire είμαι στα μέσα της πρώτης σεζόν. Ψιλοβαρεμαρα είναι, ειδικά σε σύγκριση με το δυναμιτη που προηγήθηκε. Βελτιώνεται στη συνέχεια. Να το συνεχίσω?

Εγώ θα 'λεγα άστο για τώρα, και ξαναπιάστο πιο μετά που θα έχει ‘κάτσει’ το The Shield και δεν θα υπάρχει μεγάλη σύγκριση μεταξύ των 2.

Από το λίγο Shield που είδα, οι 2 σειρές παίζουν σε διαφορετικές συχνότητες, το Wire είναι πιο αργό, βαρύ και μεστό. Θέλει άλλο mindset, που δεν χρειάζεται να το έχεις από πριν, αρκεί να είσαι ανοιχτός ώστε να το αποκτήσεις καθ’οδόν.

Σίγουρα δες το, οπωσδήποτε, μην το παρατήσεις. Απλά αν βαριέσαι άστο προς το παρόν.

Το είπα στο αντίστοιχο θρεντ, θα το πω κι εδώ. Προς όλους αυτούς που δεν έχουν δει Mr. Robot, aφιερωμένο με αγάπη <3:

Στη πυρα!

Οκ σοβαρα, ειμαι μεσα δευτερου κυκλου και οι ρυθμοι ειναι αργοι.Αλλα η σειρα σπερνει.Ισως οντως πρεπει να εισαι σε μουδ.

Και θα το ξαναπω ΜΠΑΝΚ ΜΟΡΛΑΝΤ ρε μαλακες <3

Πες που θες να βρεθούμε και διάλεξε όπλο.

Τελείωσα Coupling και τώρα είμαι στο σύνδρομο στέρησης. Συνδράματε άμεσα.

για φρεσκες κωμωδιες που συμπτωματικα εχουν και αυτες στη θεματολογια τους το σεξ προτεινω [B]broad city[/B] (πιο καφρικο), [B]inside amy schumer[/B] (επισης καφρικο, σκετσακια), [B]you’re the worst[/B] (πιο κομεντί)

αν θελεις να συνεχισεις moffat, υπαρχει το [B]jekyll [/B]που βλεπω τωρα. Μπορει να μη φτανει επιπεδα doctor who και sherlock αλλα εχει αρκετη μοφφατιλα σε σημεια

Nice! Amy Schumer είμαι on/off, τα υπόλοιπα τα τσεκέρνω.

Α! Και το Broad City, όντως η πιο καφρίλα.

Πέρασα μια βόλτα για να πω απλώς ότι αξιώθηκα επιτέλους να δω [B]Sherlock[/B] και παραληρώ ασυστόλως. Το σενάριο είναι ασύλληπτο, η σκηνοθεσία ακόμα πιο ασύλληπτη, ο Cumberbatch είναι μάλλον ο καλύτερος ηθοποιός που έχει εμφανιστεί στον πλανήτη μετά τον Daniel Day Lewis και συνολικά η σειρά είναι απίστευτη, από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ, εύκολα στο all time top 5 μου, για να μην πω στο top 3. Την καλησπέρα μου.

Τις προάλλες, όταν η google έγινε θυγατρική στην alphabet… στο blog post ανακοίνωσης του CEO της υπήρχε ένα κρυφό link. Αυτό http://www.hooli.xyz/#inspiration

Ε μην τα πολυλογώ χαβαλέ κάνουν εκεί στην google με την σειρά του HBO, Silicon Valley.
Δεν την ήξερα την σειρά, την ξεκίνησα, τελείωσα 2 σεζόν σε 2 μέρες… Την λάτρεψα!

^ this guy fucks

χαχαχα μορφαρα ο Russ… είναι κ Έλληνας!
κάτι μου λέει πως οι χαρακτήρες της σειρές έχουν αρκετή σχέση με ‘πραγματικές’ επιχειρηματικες - τεχνολογικες προσωπικοτητες…

Είδα πριν μέρες το [B]Olive Kitteridge[/B] που είχε προτείνει ο ΑΓΙΟΣ [B]JTN [/B]:papas: (και το προηγούμενο τεύχος του περιοδικού σινεμά).
Έχω λυπηθεί τόσο που τελείωσε, που δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ισάξιο να το αντικαταστησει. Βλέπω κάτι μέτρια/αδιάφορα για να μην μου χαλάσει την αίσθηση που μου άφησε.

Αυτό το να γνωρίζεις τους χαρακτήρες με 2-3 κουβέντες/κινήσεις τους, δεν το έχω ξαναδεί. Εκτός απο την ίδια την Olive που δεν χρειάζεται να την καταλάβεις. Πρέπει να αφεθείς στον χαρακτήρα της. Όπως και στο παίξιμο της Frances McDormand που την υποδύεται.
Από πολύ κοντά και ο Richard Jenkins(σιξ φιτ αντερ γαμώ την ευα!) .
Η zoe kazan λάμπει και εδώ και πιστεύω οτι θα παει ψηλά αν δεν αναλωθεί σε αγαπουλιαρικες ταινουλες.
Όσο για τον ΘΕΟ μπιλ μαρει, ε. Είναι ο μπιλ μαρει.

Δεν λέω τίποτα για το που κινείται η σειρά. Πρέπει κάποιος να την δει. Να ξέρει όποιος το κάνει όμως, πως μετά, για λίγο καιρό όλα θα του φαίνονται αδιάφορα.

Life is life.

συνεχισε με [B]Rectify[/B]. Αργο δραμα με καθολου δραση αλλά πολλες δυνατες σκηνες, ολες οι ερμηνειες για βραβεια, ωραιοι διαλογοι και σου δινει την εντυπωση πως καμια σκηνη δεν ειναι περιττη.

και να τονισω ξανα ποσο σειραρα ειναι το [B]The Knick[/B]

Την έχω σταμπάρει αυτήν. Είναι στην αναμονή.