Το ειδα κι εγω αυτες τις μερες το Sherlock.Παρα πολυ καλη σειρα,ερμηνεια,σκηνοθεσια κτλπ αλλα το μονο που με χαλασε λιγο ειναι οτι σε μερικα σημεια ηταν υπερβολικα μη ρεαλιστικo.
σαν να εγραψα εγω το ποστ ε , ταυτιση100%
να δεις οπωςδηποτε και αυτο εδω
[B]manhattan[/B]
Το Peep Show να δείτε ε, το Peep Show.
γρακχε δεν ειχες δει sherlock?!!! απλα απαραδεκτος!! [-X
τεσπα, εμενα με χαλασε το τελευταιο επεισοδιο αρκετα, το ηθελα διαφορετικο αλλα σε γενικες γραμμες ειναι απο τις top σειρες.
σε αλλα νεα, αρχισαν φημες για νεα επεισοδια blackadder…
αν εχει και hugh laurie τοτε let the panigiri begin…
Μιας και λετε για sherlock, δεν ξέρω πόσοι το πήραν χαμπάρι αλλά ανήμερα των Χριστουγέννων θα παιχτεί ειδικό επεισόδιο, γυρισμένο στο βικτωριανό Λονδίνο, την πραγματική εποχή του Σέρλοκ Χόλμς σύμφωνα με τις ιστορίες.
Είδα 3/10 επεισόδια της καινούριας του Netflix, Narcos, για τον μεγαλοέμπορα θρύλο Pablo Escobar.
Η λέξη που μου έρχεται στο νου είναι “Mockumentary”. Το πιο δυνατό στοιχείο σε όλο το project είναι το τι πραγματικά συνέβη, μέσα από μια όμορφη φωτογραφία που απεικονίζει με γούστο τα γεγονότα.
Όλο το υπόλοιπο, meh. Οι χαρακτήρες δεν είναι δυνατοί. Δεν αναπτύσσονται πέρα της εκπλήρωσης της εξιστόρησης*, το σενάριο δεν λέει τίποτα δραματικά πέρα του πραγματικού συμβάντος.
Εν ολίγοις μορφωτικό και όμορφο, τίποτα σπουδαίο.
edit: Η οποία εξιστόρηση έχει ένα λεπτό χιούμορ, που μαζί με τον αφηγητή φτιάχνουν ένα κλίμα που βλέπουμε σε συγκεκριμένου τύπου ταινίες. Δε μπορώ να πω ακριβώς ποιες, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι σαν ταινίες τύπου Guy Ritchie, Lock Stock κλπ… Ελαφρές δράσης με αφήγηση και σκηνές που αλλάζουν και μοντάρονται ώστε να συνθέτουν ένα ιδιότυπο χιούμορ.
[B]Narcos[/B] και [B]Show me a Hero[/B] ειναι δυο σειρες που περιμενω να ακουσω κι αλλα καλα λογια για να τις αρχισω. Βλεπω πως αυτο θα γινει για το δευτερο πιο ευκολα.
μετα την απογοητευση-παπατζα του mr robot , η ευχαριστη εκπληξη του narcos .
που ειδε τα mockumentary o φιλος comealot δε ξερω (και δεν με νοιαζει εντελει)
απολαυστικοτατο , ειδικα αν δεν ξερεις τι εχει γινει στην (αληθινη) ιστορια εισαι διαρκως στην τσιτα
προτεινεται.
Docudrama*
Και ναι, πέρα από ένα όμορφο Docudrama, δεν το λες κάτι άλλο προς το παρόν. Σίγουρα όχι ευχάριστη έκπληξη, αφού περίμενες (μεταξύ άλλων) αριστούργημα. Δεν…
Το Mr. Robot από την άλλη…
παιζουν ελληνικοι υποτιτλοι για το narcos?
σιγα τη μαλακια το mr robot, περα απο 2-3 επεισοδια τα υπολοιπα ειναι ο απολυτος υπνος
ελληνικοι δεν ξερω , αλλα σιγουρα αγγλικοι εχουν βγει για την 720p εκδοση
κοιτα ‘addicted subtitles’ στο google , ειναι καλο site για υποτιτλους
Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια του Fear of the walking dead.Η ιδεα του να δειξει την συμπεριφορα,τον πανικο και γενικα την ψυχολογια των ανθρωπων καθως βρισκονται μπροστα σε ενα “αποκαλυπτικο” γεγονος ειναι παρα πολυ καλη.Το ξεκινησα γιατι γουσταρα να δω μια τετοια apocalytpic σειρα με ζομπι που να ειναι περισσοτερο ψυχολογικο θριλερ κι οχι δρασης/splatter,αλλα τo αποτελεσμα τελικα ειναι απογοητευτικο και στα 2 πρωτα επεισοδια νομιζα οτι απλα εβλεπα οικογενειακες ιστοριες του Alpha με ζομπι.Προχωραει και πολυ γρηγορα και ετσι οπως το κοβω το αποτελεσμα θα ειναι να γινει απλα ενα κομπαρσικο the walking dead.
Ανοίχτε thread για narcos ρε ένας. λελ
τελειωσα το manhattan και το προτεινω! αν ειχε και μεγαλυτερο μπατζετ και ηταν σε καλυτερο καναλι θα εβαζε πολλες δηθεν μεγαλες σειρες κατω… και τωρα τις βαζει απλα δυστυχως εχει μεινει στην αφανεια…
'Οταν τελείωσα το the wire, το Shield μου φάνηκε σαν …“μικυ μάου”
Το the wire είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σειρά και δεν είναι μια αστυνομική σειρά με την κλειστή έννοια.
Αναπτύσει στο backround τη σχέση της αστυνομίας με διάφορους φορείς (Τοπική και κεντρική εξουσία, Συνδικάτα, Τύπο κλπ) και παράλληλα αντιμετωπίζει τους χαρακτήρες ισότιμα. Κανείς δεν είναι μόνο κακός και κανείς δεν είναι μόνο καλός.
Στην αρχή κι εμένα μου είχε φανεί αργή κι όλο έλεγα να την αφήσω αλλά τελικά όχι μόνο την είδα, αλλά την “ξαναπέρασα” άλλες δύο φορές.
Α σημαντικό !!! Είναι μια σειρά που ένας φόνος αποτελεί γεγονός, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ
Θέλω ένα επεισόδιο ακόμη, 6 στο σύνολο, για να τελειώσω το show me a hero του David Simon. Ο άνθρωπος καταφέρνει το ακατόρθωτο. 5 ώρες στην οθόνη μου δεν πέρασε το παραμικρό πυροτέχνημα, η παραμικρή σκηνή εντυπωσιασμου, δεν έχει βάλει κανέναν χαρακτήρα του να ειναι απόλυτος, και όμως κρατάω την αναπνοή μου γιατί όποιος χαρακτήρας εχει παρελάσει σε αυτές τις 5 ώρες, μοιάζει να είναι γνωστός σε μένα. Νιώθεις οτι ξέρεις απο τι είναι φτιαγμένος, σε τι κατάσταση είναι, γιατί έχει φτάσει εκεί, τι μπορεί και τι οχι. Σε μια σειρά που δεν εχει καμιά σχέση με το wire παρά μόνο στην συνολική του ποιότητα.
Ο άνθρωπος έχει μια τρομερή ικανότητα να παρουσιάζει ολοκληρομενους χαρακτήρες.
Επόμενη δικιά του που περιμένει είναι το treme, και μόλις είδα οτι εχει γράψει τα επεισόδια για το Homicide: Life on the Street οπου παίζει ο τεράστιος Richard Belzer!!!
Εξαιρετικό, με μουσικάρες και σου παρουσιάζει την όλη κοινωνικο-πολιτικο-μουσική φάση της Ορλεάνης στο πιάτο.
narcos
wire
manhattan
show me a hero
treme
χαιρομαι να διαβαζω αυτο το thread και τα σχολια σας