Καλή φάση με το Black Mirror αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα επηρεάσει την όλη ατμόσφαιρα και αν θα βγει “αμερικανιά” ή αν θα έχει αυτή τη βρετανική μουντίλα. Από την άλλη, τα τελευταία χρόνια το Netflix βγάζει φοβερές σειρές οπότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι άνω του μετρίου.
Ρε βγηκε Youre the Worst S02E01 !
Επιτέλους ναί!! Μου είχε λείψει η χαζομάρα τους!!
Έχει δει κανείς το humans?
http://www.rocking.gr/forum/search.php?searchid=1067479
καλό σαν καλοκαιρινή σειρά να το βλεπεις αλλα σε μερικα χρονια ενω θα εχει τελειωσει δεν νομιζω να το προτεινουν και πολλοι. Δεν ειναι must watch
Εκτος φυσικα αν σου αρεσει πολυ το θεμα του.
Το βαζω στη ιδια κατηγορια ποιοτητας με Orphan Black και Utopia παροτι εχει το καθενα διαφορετικα ατου.
Φοβερή εικόνα πάντως, χαίρεσαι να το βλέπεις σε high definition.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
θα ερωτευτεις την μελαχροινη τυπισσα , αλλα σαν σειρα δεν ειναι κανα επος
ξεκινα [B]narcos[/B] 8)
Ειδα ολο το narcos.Ξεκινησα για να βλεπω κατι χαλαρα και κατεληξα να το δω ολο σε 3 μερες.Απιστευτη σειρα.Πολυ καλη σκηνοθεσια,πολυ καλες ερμηνειες και πολυ καλη η επιλογη να μιλανε οι ηθοποιοι κυριως στα ισπανικα,αν και αμερικανικη σειρα,καθως δινει αλλο ρεαλισμο.Μου αρεσει πολυ και η παρεμβαση αληθινων φωτογραφιων και αληθινων βιντεο της εποχης κατα την αφηγηση της ιστοριας.Γαμαει το γεγονος οτι παροτι οπως λεει και στην αρχη η σειρα εχει δραματοποιησει την ιστορια και εχει προσθεσει φανταστικα γεγονοτα η βασικη ιστορια ειναι αρκετα κοντα στην αληθεια.
Το Blindspot φαίνεται πολύ ενδιαφέρον
^Eμ, γουάτ;
Το Blindspot φαίνεται πολύ μαλακία
Επειδή το search μου έβγαλε 32.000 αποτελέσματα περίπου, καμία γνώμη για το Killing ;
Οκ, ήμουν υπερβολικός, 500 βγάζει είτε κάνω σερτς για ποστς είτε για θρεντς. Το δικό σου πάλι δε βγάζει κανένα =Ρ
Επίσης ας πει κάποιος αν αξίζει και το Luther
Είμαι φανμποης του Idris Elba οπότε δεν είμαι πολύ αντικειμενικός αλλά είναι αρκετά καλή για αστυνομική σειρά.
Επίσης λάτρεψα την Ruth Wilson.
Και μόλις διάβασα οτι περιμένουμε 2 καινούρια επεισόδια φέτος
wut? σε εμενα μου βγαζει 19. κανε σερτς σε αυτο το θρεντ
εγω παντως δεν εχω δει κανενα απο τα δυο.
Ό,τι να’ναι, νόμιζα είχα τικάρει το “κινηματογράφος & τηλεόραση”, τελικά το σερτς ήταν σε όλο το φόρουμ. Θενκς ενιγουέη
Αν είσαι φανμπόης και λες “αρκετά καλή” λέω να την αφήσω προς το παρόν =Ρ
Είδα 2 επεισόδια Killing χθες και άλλα 2 σήμερα, μεγάλο κόλλημα
killing καταπληκτικο.
Το αμερικανικο εννοεις ετσι? Γιατι εχει βασιστει πανω σε δανεζικη σειρα (για την οποια λενε οτι ειναι ακομα καλυτερη).
Χολντερ ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες σε σειρες γενικα. Τριτος και τεταρτος κυκλος ειναι λιγο πιο κατω απο τους δυο πρωτους, αλλα και παλι καρδουλες.
Μεγαλο συν επισης η ολη ατμοσφαιρα στο Σιατλ. Δεν παιζει να μην εβρεχε σε ενα επεισοδιο .
Luther το ξεκινησα αλλα το αφησα στο 4ο επεισοδιο. Γουσταρα βρετανιλα, ελντμπα μορφαρα. Θα το ξαναπιασω σιγουρα.
Το αμερικάνικο είδα, ναι, το δανέζικο για κάποιο λόγο δεν με έψησε όταν το πέτυχα στην τηλεόραση παλιότερα, μάλλον πρέπει να το πιάσω ξανά όταν τελειώσω μ’αυτό.