Παντως ο τριτος και ο τεταρτος κυκλος του αμερικανικου ειναι αυτοτελεις και δεν εχουν βασιστει στην αλλη.
Αυτό το διάβασα χθες κάπου και είναι ο μοναδικός λόγος που θα πιάσω και το δανέζικο, ο πρώτος κύκλος του αμερικάνικου είναι τόσο τέλειος που δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να τον ξεπερνάει ο άλλος
Εγώ πάντως έχοντας δει πρώτα το Αμερικάνικό δεν με έψησε καθόλου το Δανέζικο. Ο τρίτος κύκλος νομίζω ήταν εξίσου καλός με τον πρώτο (ο δεύτερος κάπου έκανε μια κοιλιά και με κούρασε). Ο τέταρτος απλά καλός και απλά για να τελειώσουν τη σειρά. Γενικά πάντως φοβερή ατμόσφαιρα (αυτό που λέτε και πιο πάνω για το Σιατλ δλδ) και πάρα πολύ καλές ερμηνείες (ειδικά στην 3η σεζόν).
Το Luther επίσης πολύ καλό. Όλη η σειρά είναι φυσικά ο Idris Elba, αλλά γενικά είναι μικρή και βλέπεται πολύ ευχάριστα
Σχετικά με το Killing.
Αυτό το μαλακισμένο ο γιος της Linden είναι για σφαλιάρες και μπουνιές στα δόντια, δεν καταλαβαίνω τι προσφέρει στην ιστορία ένα κακομαθημένο που κάνει ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ εδώ και 2 σεζόν
Utopia . άλλη μια αγγλική σειρά που σπέρνει .
Εχω και γω την ιδια αποψη για κιλινγκ.το αμερικανικο μαρεσε πιο πολυ απο το δανεζικο.Ομως και γω πρωτα ειδα την αμερικανικη σειρα πρωτα οποτε ισως αυτο επαιξε ρολο οτι μου αρεσε περισσοτερο.Φοβερο σε ιδια φαση και το broadchurch που ειδα.Αν καποιος φιλος εχει να προτεινει κατι παρομοιο ας γραψει
Πολυ μ’αρεσε το τριτο επ απο το [B]Last Man on Earth[/B]. Βασικα η σκηνη της καρολ που εδειχνε με τις ζωγραφιες τον
θανατο του ταντι
Απο την αλλη το [B]Brooklyn Nine Nine[/B] παραμενει στασιμο. Με βαση το ποσο καλη ηταν η πρωτη του σεζον για πρωτη σεζον στο στυλ κωμωδιας που ανηκει (αντιστοιχο των office, parks and rec κλπ), θα επρεπε να πεταει τωρα.
Χμ, αυτό πώς το συμπεραίνεις; Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση το σατιροmockumentary στυλ των Parks και Office με το στυλ κωμωδίας του B99.
Διαφωνώ και στο στάσιμο. Η δεύτερη σεζόν του ήταν φανερά βελτιωμένη σε σύγκριση με την πρώτη, σε σημείο που ελπίζω να μην πιάσαν peak και από εδώ και πέρα να πηγαίνει μόνο προς τα κάτω. Είναι πολύ αρχή βέβαια για να κρίνεις την 3η σεζόν από τώρα.
καλα τα λεει ο αποπανω, μη μπερδευουμε τα single-cam sitcoms με τα mockumentarys, δεν ειναι το ιδιο πραμα
στο mockumentary οχι, αλλα και τα τρια εχουν να κανουν με ατομα στον ιδιο εργασιακο χωρο, με χαρακτηρες που οι περισσοτεροι εχουν καποιο σημα κατατεθεν ενω υπαρχουν ομοιοτητες και σε καποιους (αγελαστοι χολτ - σουανσον, “κακες” ειπριλ - τζινα, clumsy τζερυ - σκαλι). Επισης νομιζω οτι εχουν και καποιους ιδιους σεναριογραφους.
Το στασιμο το λεω και απο την εντυπωση που μου εδωσε η δευτερη σεζον. Πιστευω οτι η πρωτη ηταν πολυ καλη για πρωτη και τωρα θα επρεπε να πεταει οπως οι περισσοτερες σειρες των 7 σεζον/24 επεισοδιων.
και οσον αφορα mockumentary αλλο το στυλ του office και αλλο το στυλ του parks and rec και του modern family
Και άλλο το επίπεδο κατ εμε.
Ωραίο είναι το Brooklyn και περνάει ευχάριστα το 20λεπτο αλλά δεν αγγίζει κανένα από τα άλλα 2.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Daredevil Season 2
Χύνω μπάμιες με Punisher και Jon Bernthal στο ρόλο του.
και γω, γιατι ελπιζω να φαει ΠΟΛΥ ξυλο.
Χειρότερο καστινγκ έβερ. Αυτός ο μπάμιας είναι μια σταλιά (και πιο αντιπαθητική φάτσα πεθαίνεις). Από που και ως που θα παίξει Punisher?
καλα εισαι ο μονος ανθρωπος στην υφηλιο πουχει πει πως ειναι κακο καστινγ. Οσο και να μην το παω, γιατι ειναι σαν αναποδο γαμωτο και παιζει μονο αχωνευτους κρετινους, τελειος ειναι για Punisher
Αντιθέτως υπάρχει πολύς κόσμος που έχει την ίδια άποψη. Και διαβάζει κόμικ. Αυτοί που τον θεωρούν καλό είναι μάλλον άμπαλοι twd groupies.
Άρχισε πάλι το [B]The Knick[/B]. Πιο πολύ πρόσεχα την σκηνοθεσία παρά το τι γινόταν.
Jessica Jones, 20 Νοεμβρίου
Ο δεύτερος δεν έκανε απλά κοιλιά, ένα χάλι ήταν. Μετά από τον επικό πρώτο κύκλο έφτασα στο σημείο να λέω “σταρχίδια μου ποιος σκότωσε τη Ρόζι, τελειώνετε γιατί έχουμε και δουλειές”, και δεν έχω ούτε μία δουλειά.
Θα δω και τον 3ο γιατί εμπιστεύομαι dmembra αλλά πλέον μικρό καλάθι =/