Για Fargo δεν σας βλεπω να μιλατε… πως σας φανηκε ?
επικό και το 3x03 του Nathan For You.
Τίζερ 10 δευτερολέπτων για το Preacher. Φουλ τρέιλερ αύριο λέει στις διαφημίσεις του Walking Dead.
να αρχίσω
Manhattan
The Americans
The Leftovers
Narcos
The Affair
Carnivale
κάποιο άλλο (ποιο;)
εξαρταται τη φαση σου και τι θες να δεις, παντως το καρνιβαλε ειναι μια απο τις καλυτερες και πιο αδικοχαμενες σειρες στο γνωστο συμπαν.
για τι φάση ειναι το καθενα; τα εχεις δει ολα; αξιζουν γενικα σαν σειρες ή μονο αν είσαι του θεματος;
εχει δει κανεις το the last man on earth…ειδα το πρωτο κυκλο κ μου αρεσε πολυ…επισης ειχα πολυ καιρο να δω πραγματικα κωμικο χαρακτηρα σε γυναικα…δειτε την!
χωμα μας εχει κανει το you’re the worst φετος
συν [B]Knick[/B]
Mακρία από λεφτόβερς, είναι Lindelof.
Μέχρι τώρα όταν έβγαινε μια νέα σειρά περίμενα πάντα να παιχτούν αρκετά επεισόδια να δω και τι λέει ο κόσμος και μετά την ξεκινούσα.
Αυτό άλλαξε με το Flesh and Bone. Βγήκε χθες, προχθές επίσημα (online έχουν βγει και τα 8), το είδα σήμερα και αποζημιώθηκα πλήρως. Καταπληκτικό πρώτο επεισόδιο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δημιουργός η Moira Walley-Beckett που έχει γράψει κάποια επεισόδια του [B]Breaking Bad[/B] όπως το Ozymandias και το Fly.
Πριν από αυτό όμως είδα το Wonderfalls. Μια ακόμα σειρά του Bryan Fuller που κόπηκε. Αυτή στα τέσσερα επεισόδια αλλά ολοκληρώθηκε η σεζόν σε dvd. Σε όποιον άρεσε το [B]Pushing Daisies[/B] πρέπει να το δει κι αυτό. Το ίδιο αστείο, λιγότερο ρομαντικό, όχι too much quirkiness και παίζει και ο Lee Pace. Φυσικά το καλύτερο στοιχείο της σειράς εκτός των ιστοριών είναι η πρωταγωνίστρια Jaye που την παίζει αυτή:
Εγώ κατάλαβα ποια είναι στο δεύτερο επεισόδιο.
[SPOILER][/SPOILER]
Πολυ μαυριλα φετος! Πρεπει να περναει ζορια αυτος ο Stephen Folk…
Thanks για το Wonderfalls ! Θα το τσεκαρω.
είδα το Master of None των Aziz Ansari και Alan Yang. Πολύ καλογραμμένο και προτείνεται σίγουρα σε κάποιους συμφορουμίτες. Προς το τέλος εκτός από αστείο έγινε και αρκετά γλυκόπικρο. Το τρίτο επεισόδιο (και γενικά η σειρά) είπε πολλές αλήθειες.
Και εγώ γενικώς καλά σχόλια διάβασα αν και μερικοί λένε ότι είναι wannabe Louie.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
εκ πρώτης όψεως έχει κάποια κοινά με Louie αλλά έχει σημαντικές διαφορές και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει αντιγραφή.
Δεν έχω δεί αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, αλλά Man in the High Castle έχει δεί κανείς; τί λέει;
κατά τα άλλα, κόλλησα ανέλπιστα με Jessica Jones τη κυριακή, 3 επεισόδια σερί (διέκοψα λόγω Doctor Who και Evil Dead ) αλλά ανυπομονώ να δώ τη συνέχεια… ωραία ατμόσφαιρα και παραγωγή, αρκούντως ανωμαλιάρικο για Marvel, θεός Tennant as usual
Τα 2 πρώτα επεισόδια είναι απίστευτα. Βγήκαν όλα τώρα, θα κάτσω να τα δω.
Η αλήθεια είναι ότι ήξερα το βιβλίο -αλλά δεν το είχα διαβάσει- αλλά το trailer μου φάνηκε καραγαμάτο και ουμπερ ενδιαφέρον!
ωραίος θενκς, θα τσεκαριστεί μέσα στη βδομάδα asap
ρε τι σκοταδια ειναι αυτα στο jessica jones? ειδα τα 2 πρωτα και σφιχτηκε ο στομαχος μου να πουμε…
ΛΟΥΚΚΕΗΤΖ.