Περί σειρών γενικά

νομίζω ότι κρατάει ακριβώς το ύφος του Daredevil αλλά το όλο ψιλοψυχανώμαλο που υπονοεί, το κάνει 2 κλικ πιο έξτρα σκοτεινό και creepy…

το πρώτο επισόδειο δλδ, άρχισε να με κερδίζει προς το φινάλε, με το ξενοδοχείο, αλλά εκεί που είπα wow, ήταν στα τελευταία 5 λεπτά με το σκηνικό που παίχτηκε…

ανυπομονώ να δώ full Tennant στα επόμενα + όντως Λουκ Κέητζ πολύ δυνατός χαρακτήρας και πολύ ωραίο το στήσιμό του μέχρι τώρα, σε κάνει όντως να θές να δείς σειρά spin off μόνο με αυτόν

χεχε ισχύει

ο Tennant είναι γνκ ηθοποιάρα, τον έχω δεί σε πολλές σειρές + κάτι σεξπηρικά του BBC + σε τπτ ταινίες, παντού μεταμορφώνεται ο κερατάς :stuck_out_tongue:

απορω τι ακριβως σας αρεσε στο jessica jones

πιο μαλακια πιλοτο δεν εχω ξαναδει, ο,τι να ναι

Το ολοκλήρωσα το Flesh and Bone. Γενικά μου άρεσε αν και είχε τα θεματάκια του με την fucked up σχέση Κλαιρ-Μπράιαν. Ήθελε και παραπάνω επεισόδια γιατί κάποια θέματα αναπτύχθηκαν πολύ γρήγορα ή έμειναν ημιτελή.

Εγω παει ΚΑΙΓΟΜΑΙ με The Office US…
Ηταν καιρο στη λιστα και τωρα απλα βλεπω 3 την ημερα ευκολα.
Ειμαι season 3 ακομα οποτε θα με απασχολησει καιρο !

Jessica jones γαμαει οσο προχωραει, ειμαι στο 7 και παει μπαλα

ο Tennant πιο creepy πεθαινεις

ενα κλικ πιο κατω απο Daredevil αλλα δε λεει απολυτως τπτ αυτο

Πολυ μαυρίλα το Jessica Jones. Όντως ένα κλικ πιο κάτω απο Daredevil όσον αφορά ατμόσφαιρα και όλο αυτό το noir αλλά οι μάχες είναι λίγο αστείες. Απαράδεκτο μοντάζ για τέτοια σειρά.

Εγώ το έκοψα στο 5ο επεισόδιο. Ήταν που ήταν ψιλομέτριο γενικά, μόλις είδα και εκείνη τη “μάχη” παρωδία που τις έφαγε από 5 φουσκωτούς με taser, ε οκ δεν υπάρχει λόγος να χάνω το χρόνο μου.

γελασα παρα πολυ με το 9x03

ελληνικοι υποτιτλοι για peep show παιζουν γενικα;

νομιζω πρωτη σεζον μονο

Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζετε, αλλά έχω δει τρία επεισόδια από το Peaky Blinders και δηλώνω φαν.
Ρε τι μούρη είναι αυτός ο cillian murphy.

Λοιπόν, μερικά πράγματα για διάφορες σειρές που βλέπω (όλες τίγκα μέινστριμ):

[B]Leftovers[/B]: Μετά από μια απλά καλή πρώτη σεζόν, η οποία βασίστηκε ολόκληρη στο ομώνυμο βιβλίο, έχουμε τη δεύτερη που την έγραψαν από κοινού Lindeloff και Perrota (νομίζω έτσι λέγεται ο συγγραφέας του βιβλίου). Αδιανόητη σεζόν. Από τις καλύτερες που έχω δει ανεξαρτήτου σειράς, ξεπερνάει μάλλον για μένα και τη δεύτερη από Hannibal. Φανταστική ατμόσφαιρα και σεμιναριακή σκηνοθεσία και ερμηνείες. Ξέρω ότι ο Lindeloff ειναι κλασσική περίπτωση “love/hate”, αλλά ο τύπος εδώ δίνει ρεσιτάλ.

[B]Walking Dead[/B]: Τρία εξαιρετικά πρώτα επεισόδια και μετά ύπνος. Περιμένω κι άλλο ύπνο στο δεύτερο μισό της 6ης που βγαίνει το Φλεβάρη αλλά, έχοντας διαβάσει τα κόμικ, περιμένω μεγαλειώδες φινάλε και μιας φανταστική 7η σεζόν.

[B]Homeland[/B]: Προπαγάνδα και ρατσισμός καλά κρατεί αλλά αυτό το ξέραμε ήδη. Η νέα σεζόν δεν είναι κάτι φοβερό, ούτε και μαλακία, έχουν γίνει 3-4 περιστατικά τα οποία δεν έχουν την παραμικρή λογική αλλά βλέπεται ευχάριστα.

[B]Blindspot[/B]: Μεγαλειώδης μαλακία, αλλά το βλέπω έτσι για τη φάση και γιατί το μωρό με τα τατουάζ που πρωταγωνιστεί είναι αρκούντως καβλιάρικο.

[B]Limitless[/B]: Καλούτσικος πιλότος, μεγάλη πίπα στη συνέχεια. Το έκοψα κάπου στο 6ο, δεν άντεξα (και πολύ άντεξα βασικά).

[B]American Horror Story[/B]: Ωραία ατμόσφαιρα αλλά χωρίς νόημα οτιδήποτε άλλο γίνεται. Πάει για κόψιμο γιατί και η προηγούμενη σεζόν ήταν μαλακιάρα.

[B]Fargo[/B]: Τα είπαμε και στο αντίστοιχο θρεντ. Όλα τέλεια, ίσως καλύτερο και από την αριστουργηματική πρώτη σεζόν.

[B]Parks And Recreation[/B]: To είχα ξεκινήσει παλιότερα αλλά το έκοψα στο δεύτερο επεισόδιο γιατί κόντευε να ξεράσει ο εμετός μου. Το ξαναξεκίνησα και αφού με τα χίλια ζόρια τελείωσα τις δύο πρώτες σάπιες σεζόν, τώρα έχουν στρώσει πολύ τα πράγματα. Είμαι στα μισά της 5ης και ενώ ανά σημεία γαμάει ασύστολα και πατάω pause απλά για να πάρω το χρόνο μου γελώντας για κάνα δεκάλεπτο, υπάρχουν άλλες φάσεις που ψιλοξερνάω από τις υπερβολές του. Τομ και Ράλφιο οι πιο για το μπούτσο χαρακτήρες που έχω δει σε σειρά, Ρον Σουάνσον απόλυτος θεός, γαμάτη Λέσλι και Άντι.

[B]South Park[/B]: Συνολικά κατώτερη της προηγούμενης σεζόν, αλλά τουλάχιστον βλέπεται ευχάριστα.

[B]Rick And Morty[/B]: Καλύτερο animation αυτή τη στιγμή. Αριστουργηματικό γράψιμο και χαρακτήρες. Εθιστικό όσο δεν πάει, έφυγε η 2η σεζόν σε χρόνο μηδέν.

[B]Bojack Horseman[/B]: Άλλο ένα εξαιρετικό animation διά χειρός Netflix. Έχουν βγει 2 σεζόν και μόλις τελίωσα εγώ την 1η. Φοβερός ο Bojack (Will Arnett), καυστικό χιούμορ και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ. Καλύτερο intro ever: https://www.youtube.com/watch?v=rQvIR1oL1vE

Μόλις ξεμπερδέψω με κάποιες σειρές ξεκινάω Ash vs. Evil Dead, αλλά θέλω πρώτα να ξαναδώ τις ταινίες, γιατί πάνε πάνω από δέκα χρόνια και δεν θυμάμαι το χριστό μου, και The Man In High Castle για το οποίο έχω διαβάσει εξαιρετικά πράματα.

Κάποια στιγμή πρέπει να ξαναπιάσω Suits, Penny Dreadful, Sons Of Anarchy, Banshee, House Of Cards και Vikings που τα έχω αφήσει κάτι σεζόν πίσω.

Ωραία περίληψη για να ψαχτούμε. How to get away with murder βλέπει κανείς; Ειδικά leftovers έχω σκεφτεί να ξεκινήσω όπως και Peaky Blinders που αναφέρθηκε πριν.

bojack υπερβολικα μετριο, καλος 1ος κυκλος, υπερβαρετος ο 2ος.

και δεν εχει καλο χιουμορ δυστυχως. τα και καλα συναισθηματικα/σοβαρα/ενηλικα στοιχεια εκτος τοπου και χρονου σε πολλα σημεια, απλα για να χωθουν.

βεβαια οταν υπαρχει το rick and morty και πεταει 1500 ιδεες ανα επεισοδιο ισως ειναι λογικο να φαινεται πολυ μικρο μπροστα του (μαζι με adventure time σαφως)

Πάντως δεν νομίζω ότι είναι κωμική σειρά. Δραματική θα την έλεγα και και αυτό συναισθηματικό βάρος το χειρίζεται πολύ καλά κατ’ εμέ. Πάντως η σκιαγράφηση του Μπότζακ είναι εξαιρετική, των υπολοίπων όχι και τόσο.

Ήθελα να ξεκινήσω Adventure Time, αλλά είδα 200 επεισόδια και κώλωσα για τώρα. Θα τσεκαριστεί παρ’ όλα αυτά σίγουρα κάποια στιγμή.

μονο ASH VS EVIL DEAD μουνάρες! 8)

Εγώ.

Ιν αδερ νιουζ, χθες τελείωσα μίνι σειρά του bbc με πέντε μόνο επεισόδια και ίσως το καλύτερο εναρκτήριο επ. που έχω δει φέτος. Στέκεται ισάξια δίπλα σε mr.robot, the affair και sense8 σε επίπεδο κατ’ εμέ. Τσεκάρετέ το λέγεται London Spy

βαριεμαι να σε κανω quote, αλλα ο Jean Ralphio ειναι ΙΔΙΟΦΥΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ.

κατα ταλλα πρεπει να δω αυτο το Leftovers ναουμ. Με φαγαν οι επαναπροβολες Rick and Morty. To hollywood με εκανε να πιστευω πως δεν υπηρχαν πλεον πρωτοτυπες ιδεες στο scifi και το R&M πεταει 3-4 σε καθε επεισοδιο να πουμε