Λοιπόν, μερικά πράγματα για διάφορες σειρές που βλέπω (όλες τίγκα μέινστριμ):
[B]Leftovers[/B]: Μετά από μια απλά καλή πρώτη σεζόν, η οποία βασίστηκε ολόκληρη στο ομώνυμο βιβλίο, έχουμε τη δεύτερη που την έγραψαν από κοινού Lindeloff και Perrota (νομίζω έτσι λέγεται ο συγγραφέας του βιβλίου). Αδιανόητη σεζόν. Από τις καλύτερες που έχω δει ανεξαρτήτου σειράς, ξεπερνάει μάλλον για μένα και τη δεύτερη από Hannibal. Φανταστική ατμόσφαιρα και σεμιναριακή σκηνοθεσία και ερμηνείες. Ξέρω ότι ο Lindeloff ειναι κλασσική περίπτωση “love/hate”, αλλά ο τύπος εδώ δίνει ρεσιτάλ.
[B]Walking Dead[/B]: Τρία εξαιρετικά πρώτα επεισόδια και μετά ύπνος. Περιμένω κι άλλο ύπνο στο δεύτερο μισό της 6ης που βγαίνει το Φλεβάρη αλλά, έχοντας διαβάσει τα κόμικ, περιμένω μεγαλειώδες φινάλε και μιας φανταστική 7η σεζόν.
[B]Homeland[/B]: Προπαγάνδα και ρατσισμός καλά κρατεί αλλά αυτό το ξέραμε ήδη. Η νέα σεζόν δεν είναι κάτι φοβερό, ούτε και μαλακία, έχουν γίνει 3-4 περιστατικά τα οποία δεν έχουν την παραμικρή λογική αλλά βλέπεται ευχάριστα.
[B]Blindspot[/B]: Μεγαλειώδης μαλακία, αλλά το βλέπω έτσι για τη φάση και γιατί το μωρό με τα τατουάζ που πρωταγωνιστεί είναι αρκούντως καβλιάρικο.
[B]Limitless[/B]: Καλούτσικος πιλότος, μεγάλη πίπα στη συνέχεια. Το έκοψα κάπου στο 6ο, δεν άντεξα (και πολύ άντεξα βασικά).
[B]American Horror Story[/B]: Ωραία ατμόσφαιρα αλλά χωρίς νόημα οτιδήποτε άλλο γίνεται. Πάει για κόψιμο γιατί και η προηγούμενη σεζόν ήταν μαλακιάρα.
[B]Fargo[/B]: Τα είπαμε και στο αντίστοιχο θρεντ. Όλα τέλεια, ίσως καλύτερο και από την αριστουργηματική πρώτη σεζόν.
[B]Parks And Recreation[/B]: To είχα ξεκινήσει παλιότερα αλλά το έκοψα στο δεύτερο επεισόδιο γιατί κόντευε να ξεράσει ο εμετός μου. Το ξαναξεκίνησα και αφού με τα χίλια ζόρια τελείωσα τις δύο πρώτες σάπιες σεζόν, τώρα έχουν στρώσει πολύ τα πράγματα. Είμαι στα μισά της 5ης και ενώ ανά σημεία γαμάει ασύστολα και πατάω pause απλά για να πάρω το χρόνο μου γελώντας για κάνα δεκάλεπτο, υπάρχουν άλλες φάσεις που ψιλοξερνάω από τις υπερβολές του. Τομ και Ράλφιο οι πιο για το μπούτσο χαρακτήρες που έχω δει σε σειρά, Ρον Σουάνσον απόλυτος θεός, γαμάτη Λέσλι και Άντι.
[B]South Park[/B]: Συνολικά κατώτερη της προηγούμενης σεζόν, αλλά τουλάχιστον βλέπεται ευχάριστα.
[B]Rick And Morty[/B]: Καλύτερο animation αυτή τη στιγμή. Αριστουργηματικό γράψιμο και χαρακτήρες. Εθιστικό όσο δεν πάει, έφυγε η 2η σεζόν σε χρόνο μηδέν.
[B]Bojack Horseman[/B]: Άλλο ένα εξαιρετικό animation διά χειρός Netflix. Έχουν βγει 2 σεζόν και μόλις τελίωσα εγώ την 1η. Φοβερός ο Bojack (Will Arnett), καυστικό χιούμορ και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ. Καλύτερο intro ever: https://www.youtube.com/watch?v=rQvIR1oL1vE
Μόλις ξεμπερδέψω με κάποιες σειρές ξεκινάω Ash vs. Evil Dead, αλλά θέλω πρώτα να ξαναδώ τις ταινίες, γιατί πάνε πάνω από δέκα χρόνια και δεν θυμάμαι το χριστό μου, και The Man In High Castle για το οποίο έχω διαβάσει εξαιρετικά πράματα.
Κάποια στιγμή πρέπει να ξαναπιάσω Suits, Penny Dreadful, Sons Of Anarchy, Banshee, House Of Cards και Vikings που τα έχω αφήσει κάτι σεζόν πίσω.