ΡΕ !
Νεο Better Call Saul !!!111
electra και hand στο νεο trailer daredevil, και γαμω ειναι.
επισης o loras απο game of thrones θα παιξει τον Iron fist
To 11.22.63 τα σπαει, το βλεπει κανενας ? James Franco σε Stephen King ιστορια, JJ exec και 60ς με Κενεντι.
The sannara cronicles εχει δει κανεις;
Λεω να τσεκαρω απο βδομαδα, το τρειλερ ειναι δυνατο http://m.imdb.com/title/tt1051220/
Καλά που στο Jessica Jones έπαιζε ένας καταπληκτικός Tennant και κρατιόμουν να μη σβήσω τα επεισόδια, αστεία οποιαδήποτε σύγκριση με Daredevil.
To Vinyl το βλέπεις κανένας; Έχουν βγει τα πρώτα 3 επεισόδια και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Το πρώτο διάρκειας 120 λεπτά το έχει σκηνοθετήσει ο Scorsese. Όσοι λατρεύουν '70s rock θα βρούνε την αγαπημένη τους σειρά αλλά γενικά δεν είναι απαραίτητο να είσαι χωμένος στα 70s για να λατρέψεις. Sex drugs and rock 'n roll all the way!! Το 3ο πάντως που μόλις το είδα το λάτρεψα.
βγηκαν ολες οι σειρες μου μαζι,κραταω το vinyl για αργοτερα
workaholics βλεπει κανεις?
το πρωτο γ@μησε, 2ο κ 3ο μετρια, αξιζει να το συνεχισω?
edit: βλεπω arrow κανα διμηνο κ το ξεκινησα λογω flash, μετα την πρωτη που βλεπεις το ξεκινημα του σαν υπερηρωας κ την αρκετα καλη δευτερη (κυριως λογω σλειντ) πραγματικα δυσκολευομαι να το δω. εδω που εφτασα θα το συνεχισω αλλα πλεον οτι γινεται δεν εχει νοημα και τα γκομενικα ειναι περισσοτερα απτη δραση
καποιος να σκοτωσει τη λορελ, δεν την αντεχω αλλο!!!
Workaholics φανατικα!
Εχω ξαναγραψει και πιο παλια, νομιζω ειμαστε λιγοι που το βλεπουν.
Σταθερη αξια και καψιμο, με αναμενομενες κοιλιες…etc αλλα 20 λεπτα ευχαριστα.
Sex Weights Protien Shakes .
Ναι ρε, το Workaholics είναι αξίζει. Αυτό που λέει ο αποπάνω. Κάνεις τις αναμενόμενες κοιλιές αλλά σε γενικές γραμμές είναι ό,τι πρεπει για κάψιμο.
Εγώ ξεκίνησα Lucifer. Πλάκα έχει, μου θυμίζει αρκετά το Castle (εκκεντρικός χαρακτήρας κολλάει σε σεξι μπατσίνα και λύνουν υποθέσεις) αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα.
Λορελ παίζει να είναι ο πιο εκνευριστικός χαρακτήρας ever σε σειρά η ταινία. Κάθε φορά που εμφανίζεται στην οθόνη θέλω να κάνω skip στην σκηνή. Καλύτερα να πήγαιναν αυτή στο legends of tomorow. Γενικά το arrow ο μοναδικός λόγος που το συνεχίζω είναι το flash.
η αγαπημενη μου σκηνη workaholics
Γαμάτο είναι έχω δει ήδη τα 4 πρώτα…περιμένω υπότιτλους για το 5ο
http://www.imdb.com/title/tt0805663/
Αυτό λέει τίποτα;
Τα πρώτα 3 επεισόδια είχαν κάποιο ενδιαφέρον αλλά στο 7ο περίπου βαρέθηκα και το παράτησα.Αξίζει να το συνεχίσω;
Αν θυμάμαι καλά είχε κοπεί αυτό, οπότε παίζει και να μην έχει κανονικό τέλος καν.
Το έχει προσέξει κανείς αυτό εδώ?
Νεα σειρά hbo με δυνατό καστ
Αρχισα καψιμο με Shameless US… μια σεζον σημερα.
Βλέπω χρόνια το Shameless(US) και συνεχίζω. Τώρα είναι στην 6 σεζόν.
Βλέπετε πολύ ευχάριστα, o Macy φοβερός και επίσης έχει την Fiona…
Ποιες σειρες θα συνεχισουν η ακυρωνονται ανα network:
http://www.radiotimes.com/news/2016-04-01/has-your-favourite-us-show-been-renewed-or-cancelled
NCIS: RENEWED
NCIS: Los Angeles: RENEWED
NCIS: New Orleans: RENEWED
Person of Interest: CANCELLED