Περί σειρών γενικά

καλυτερη σειρα φετος για μενα , κριμα πουναι σε μικρο καναλι κ περνα απαρατηρητο την ωρα που εκθειαζονται μετριατζες τυπου daredevil / hannibal / americans (ναι ειναι μετρια κ τα 3 , deal with it)

η 2η σεζον ειναι επισης πολυ, πολυ δυνατη - εκπληκτικο buildup/φιναλε κ δε λεω αλλα

επιασα κ 2η σεζον [B]leftovers[/B] , η 1η σεζον περυσι ηταν στα 2-3 πιο αγαπημενα που ειδα γενικως

fargo 2η σεζον , τιμιο ποπκορν αλλα τπτ τρελλο

[B][SIZE=5]μονο Manhattan λεμε[/SIZE][/B]

η φαση ειναι ash vs evil dead!!! :metal:
οτι πιο διασκεδαστικο εχω δει τον τελευταιο καιρο, σπλατερια,γελιο κ ατακες bruce campbell

ειδα δευτερη fargo,πολυ δυνατη σεζον σαν ιστορια αλλα ελειπε ενας billy bob thornton.
η τριτη θα βγει την ανοιξη του 17

Εφτασα season 8 στο The Office US και δε θελω να τελειωσει :frowning:

Ωραιο το νεο Workaholics s6e1 με Liam Hemsworth!

Πολυ καλο το [B]Leftovers[/B] αλλα μαλλον προτιμω την πρωτη σεζον. Απο μια σειρα που θελει να ειναι τοσο προσεγμενη βρηκα καποια στοιχεια στη δευτερη που με χαλασαν λιγο.

Ειδα πρωτο επεισοδιο [B]Shield[/B] και δεν μου αρεσε καθολου. Τα τελευταια 5 δευτερολεπτα δεν σωζουν 45 λεπτα. Θα δω καποια επεισοδια ακομα αλλα ηδη μου καθισε ασχημα οποτε δεν ξερω.

Ειμαι στα μεσα της τεταρτης σεζον [B]Seinfeld[/B] και οκ φυσικα και εχει πλακα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι βρισκεται σε λιστες ακομα και ως η καλυτερη σειρα ολων των εποχων.

και μενα δε μαρεσε αυτο 4-5 επεισοδια αντεξα να δω. πολυ γαμαει ο τυπος.

Ειδα πρωτη σεζον the Bridge το δανοσουηδικο, που ηταν πολυ καλο(αν εξαιρεσεις λιγο το τελος)

To [B]Broadchurch[/B] το χετε δει? Παίζει ο Τεναντ από το Dr Who κτλ. Φοβερη αγγλική σειρά. Αστυνομικό, οικογενειακό δράμα. Σαν θεματική κατηγορία θα το βαζα κοντά στο Killing.

γιατι τοτε που βγηκε δεν επαιζε τπτ που να το πλησιαζει και οσο να πεις, αφησε εποχη.
ειναι απτις σειρες που θα ξαναδω σιγουρα κ απο κωμικες μπαινει ανετα στο τοπ3 μου.
η σειρα βγηκε οταν ηρθε ο βαζεχα στον παναθηναικο, κ που σε κανει να γελας τοσο 27 χρονια μετα ειναι μεγαλο κατορθωμα, κ παρολο που ειναι 10 σεζον δεν το βαρεθηκα καθολου

ακομα κλαιω με kramen-newman :’)

edit: οταν τελειωσεις δες curb your enthusiasm απο larry david και αυτη, παιζει κιολας.περναει κατα καιρους το καστ του seinfeld απο μεσα
τη θεωρω λιγο ανωτερη του seinfeld κ ισως την καλυτερη κωμικη σειρα που εχω δει

Μου άρεσε πάρα πολύ!
Παίζει και η αγαπημένη Charlotte Rampling στη δεύτερη season :smiley:

Την επιδραστικοτητα την καταλαβαινω αλλα πιο αστεια κωμωδια δεν θα την ελεγα με τιποτα (για οσο εχω δει) και ολο αυτο το a show about nothing δεν βοηθαει και πολυ. Τα Φιλαρακια θα τα εβαζα πιο πανω.

Ο Kramer ειναι οτι πιο μακρινο στο χιουμορ μου εχει η σειρα. Οι φορες που γελουσα με καποιον γιατι επεφτε κατω ή εκανε γκριματσες ειναι τοσο λιγες που δεν μπορω να ανακαλεσω και παραδειγματα αυτη τη στιγμη.

ειδα black mirror, ισως οτι πιο mindfuck εχω δει απο σειρες. σε πολυ υψηλο επιπεδο ολα τα επεισοδια, ξεχωρισα s01e02,s02e02 κ το xmas special

Ξεκινησα Wayward Pines. Τα πρωτα 2 επεισοδια ειδα κ ηταν πολυ δυνατα, δεν το περιμενα απο τον Σιαμαλαν το ετος 2015. Μακαρι να ναι ετσι κ το υπολοιπο.

Άνοιξα το παλιό λαπιτοπ μετά από κανά χρόνο και βρήκα μέσα το fortitude!
Πέρασε ένας χρόνος σχεδόν από τότε που παιζόταν. Θέλουμε νέο κύκλο μωρέ :bounce:

Really? Πληρης απογοητευση , και το Wayward Pines και το Fortitude…

ξαναρχισε και impractical jokers με πολυ καλο επεισοδιο

^οι τυποι τα σπανε γενικως

New Girl βλεπει κανεις; Ο 5ος κυκλος τα σπαει οπως και οι προηγουμενοι…

Βλεπω εγω. Οτι τα σπαει δεν θα το ελεγα αλλα βλεπεται ευχαριστα. Ο Γουινστον εχει γινει ο αγαπημενος μου. Με χαλανε λιγο τα Σμιντ-Σισι. Η Μεγκαν Φοξ καλυτερη απο οσο θα περιμενε κανεις στο πρωτο της επεισοδιο.

Και εγω το παρακολουθω, απο τις λιγες εβδομαδιαιες που εμειναν! Δεν ειναι κατι το τρομερο, αλλα ετσι ευχαριστο 20λεπτακι.
Οπως λεει ο JTN, πιστευω επιτελους βρηκαν τι να κανουν τον Winston και βγαζει αρκετο γελιο.

νεο trailer daredevil :slight_smile: