Φιλε Γρακχε.
Ξερεις καλα οτι σιχαινομαι το ΚΚΕ.
Αφοτου διαβασα την ιστορικη βιογραφια για τον Αρη Βελουχιωτη, γραμμενη απο τον Διονυση Χαριτοπουλο (’‘Αρης, ο Αρχηγος των Ατακτων’’) που ειναι ο,τι πιο αντικειμενικο, σφαιρικο και αναλυτικο των τοτε γεγονοτων μιας και περιεχει πληθωρα πληροφοριων, μαρτυριων και δηλωσεων απο ολες τις πλευρες, ελληνικες και ξενες, της ‘‘δικιας μας’’ και της ‘‘αντιπαλης’’ μεριας, μπορω να πω πλεον οτι [U]μισω[/U] το ΚΚΕ !
Τετοια προδοσια των ανταρτων απο την κομματικη ηγεσια…
τετοια αθλια αντιμετωπιση, αποκυρηξη, διαγραφη και ουσιαστικα δολοφονια του μεγαλυτερου Ευρωπαιου αγωνιστη του 20ου αιωνα απο το ιδιο του το κομμα…
τετοιες δολοπλοκιες και ραδιουργιες απο τους αχρηστους, αμορφωτους και προδοτες του λαικου αγωνα γραφειοκρατες αρχηγους του ΚΚΕ…
τετοια προδοσια του επαναστατημενου λαου που την κρισιμοτερη στιγμη παραμεριστηκε και ευνουχηθηκε για χαρη μιας καταδικαστικης ‘‘συναινεσης’’…
…ειναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Ολα αυτα δεν τα λεω για να την πω σε εσενα και τους συντροφους σου, οπως εχω κανει αλλες φορες.
Απλα για να εκφρασω την ειλικρινη απορια μου:
Πως ειναι δυνατον ολος ο κοσμος που ψηφιζει ΚΚΕ, να μην το εχει αποκυρηξει/διαγραψει στη συνειδηση του και να το καταδικασει στο περασμα της ιστοριας μετα απο τετοιες συμπεριφορες και ενεργειες εκεινη την κρισιμοτατη περιοδο της Ιστοριας ??
Τοσο διαστρεβλωμενα και ωραιοποιημενα πια τα εχει παρουσιασει ο Ριζοσπαστης ή απλα δεν τα αναφερει καν για λογους ‘‘πολιτικων σκοπιμοτητων’’ οπως συνηθιζαν να λενε κοροιδευτικα και οι ανταρτες ??
Τυχον απαντηση οτι το Κομμουνιστικο Κομμα Ελλαδος δεν ειναι η ηγεσια του το '40, αλλα ο λαος του που συσπειρωθηκε για να διεξαγει τους αγωνες δυστυχως απορριπτεται, διοτι διαχρονικα ειναι το κομμα με τον μεγαλυτερο συγκεντρωτισμο οπου καθε διαφορετικη αποψη απλα διαγραφεται και πειθαρχειτε στην κομματικη ιεραρχια και ηγεσια χωρις δευτερη σκεψη.
Και το σημαντικοτερο ολων ειναι πως βλεπω οτι η Ιστορια επαναλαμβανεται !!!
Διοτι καθε πολιτικος χωρος σημερα κρατα την ιδια σταση μπροστα στα κοινωνικα γεγονοτα με αυτη που κρατουσε και 70 χρονια πριν !!!
Αρα δεν τιθεται θεμα προσωπων που ανεφερα και παραπανω.
Πραγματικα δωσε μου μια λογικη απαντηση, για να μην θεωρω οτι σας λειπει γονιδιο που επηρεαζει τη λειτουργια του εγκεφαλου σας.
Εχω κατσει με τις ωρες προσπαθωντας να μπω στη λογικη και τον τροπο σκεψης σας, να βρω το ελαχιστο δικιο ωστε να σας δικαιολογησω με τον εναν ή τον αλλο τροπο, αλλα τιποτα…
Δωσε μου μια εξηγηση απο τη μερια σας, μηπως και γινω λιγοτερο ρατσιστης μαζι σας.
'Η εστω για να βρω μια αχτιδα λογικης στις νοοτροπιες και τις πρακτικες του χωρου σας.
:dunno::dunno::dunno: